Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μίτσελ: Η εντολή Μίτσελ για Καραμπάγκ - Εκπλήξεις με Πασχαλάκη, Σωκράτη, Μπόουλερ - Εκτός... λόγω ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-11 15:08:00

Η εντολή Μίτσελ για Καραμπάγκ - Εκπλήξεις με Πασχαλάκη, Σωκράτη, Μπόουλερ - Η 11αδα... λόγω ΠΑΟΚ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Η εντολή Μίτσελ για Καραμπάγκ - Εκπλήξεις με Πασχαλάκη, Σωκράτη, Μπόουλερ - Η 11αδα... λόγω ΠΑΟΚ!

Πώς θα... κλέψουν την Ευρώπη και οι μεγάλες αλλαγές στην 11αδα. Ο Ισπανός προπονητής έχει ετοιμάσει την ομάδα του για το πολύ δύσκολο παιχνίδι με τους Αζέρους και ήδη έχει αποφασίσει τόσο για το σύστημα όσο και για την 11αδα. Ποιοι θα λείψουν και ποιοι θα πάρουν την ευκαιρία τους.
 

Το πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Κάραμπαγκ έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, που θέλει να εξαντλήσει όποιες πιθανότητες έχει ακόμα για διάκριση στην Ευρώπη. Ο Μίτσελ άλλωστε, γνωρίζει πολύ καλά πώς να πετυχαίνει εκτός έδρας νίκες σε ευρωπαϊκά ματς που λίγοι το περιμένουν, αλλά η περίπτωση των Αζέρων είναι κάπως ιδιαίτερη.

Γιατί πρόκειται για ομάδα που ευθύς εξαρχής οι περισσότεροι δεν είχαν ιδέα πώς παίζει, για αυτό και την είχαν σίγουρη για την 4η θέση στον όμιλο. Μόνο που, όπως αποδείχτηκε και στο γήπεδο, είχαν… μαύρα μεσάνυχτα όσοι νόμιζαν ότι είναι αντίπαλος που δεν είναι υπολογίσιμο μέγεθος αγωνιστικά.

Για την ιστορία να πούμε ότι είχε περάσει τρεις προκριματικούς γύρους φέτος το καλοκαίρι, με καλούς αντιπάλους και δυνατά ματς, ενώ ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο στα παιχνίδια της είναι ότι έχει πετύχει τα 19 από τα 21 φετινά γκολ (σε Ευρώπη και πρωτάθλημα), στο δεύτερο ημίχρονο. Κάτι που σημαίνει ότι έχει την ενέργεια και την καλή φυσική κατάσταση (προφανώς και την ικανότητα!) ώστε όταν οι άλλες ομάδες κουράζονται ή ανοίγονται στο γήπεδο για να πάρουν αποτέλεσμα, να βρίσκει χώρους και να τσακίζει όποιον βρίσκεται μπροστά της!

Αυτό σημαίνει ότι ο Μίτσελ θα πρέπει να ξεχάσει το σχήμα με την άμυνα ψηλά και να ζητήσει από τους παίκτες να είναι 100% συγκεντρωμένοι και να μην αφήνουν χώρους ανάμεσα στις γραμμές. Δεν είναι τόσο θέμα αν θα παίξει ο Βρουσάι δεξιά ή ο Βρσάλικο, αλλά το να έχουν γρήγορες επιστροφές σε ένα παιχνίδι πολύ υψηλής έντασης και απαιτήσεων.

Ο Ολυμπιακός παίζει το τελευταίο του ευρωπαϊκό χαρτί με την Κάραμπαγκ (με την ευχή όλων η Φράιμπουργκ να "καθαρίσει" το ματς με τη Ναντ) και θα πρέπει να μην γίνει ξανά θύμα της ίδιας ομάδας μέσα σε λίγες ημέρες. Ο Μίτσελ, άλλωστε, δεν είναι χθεσινός στους πάγκους, αλλά από αυτό μέχρι να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα η ομάδα, που θα αλλάξει ξανά 11άδα σε σχέση με τη νίκη της εναντίον του ΟΦΗ, υπάρχει απόσταση...

Εκπλήξεις στην 11αδα λόγω… ΠΑΟΚ

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το σχέδιο που έχει στο μυαλό του, δηλαδή το σύστημα και τα πρόσωπα που θα αξιοποιήσει ο Μίτσελ στο παιχνίδι. Σισέ και Μπα επιστρέφουν στην αποστολή και πιθανότατα και στην 11αδα, ωστόσο δεν είναι σίγουρος πως ο Παπασταθόπουλος θα πάει στον πάγκο.

Στην αποστολή θα είναι ο Μπόουλερ, αν και δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό από την ημέρα που ήρθε ο Μίτσελ, καθώς οι Γκάρι, Μπιέλ, Εμβιλά και Μασούρας είναι υποψήφιοι για τον πάγκο (αν όχι όλοι, τουλάχιστον οι δύο στους τρεις) καθώς ακολουθεί το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ισπανός προσανατολίζεται να παίξει με 3-5-2 και δεν αποκλείεται στην κορυφή της επίθεσης με τον Ουί-Τζο να είναι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Υπάρχει σενάριο για να δούμε τον Πασχαλάκη βασικό κάτω από τα δοκάρια, ενώ ενδιαφέρον έχει και η κλήση του Καλογερόπουλου, του νεαρού στόπερ από τη β΄ ομάδα που φαίνεται ότι έχει ξεχωρίσει ο πεπειραμένος προπονητής...

Η ενδεκάδα λοιπόν πιθανόν να αποτελείται από τους Τζολάκη, Σισέ, Μπα, Βρσάλικο, Βρουσάι, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκη, Κούντε, Βαλμπουενά ή Μπιέλ, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Ουί-Τζο Χουάνγκ.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερή ατάκα Χάμες σε Μανδά για το πέναλτι - "Δεν πίστευα πως..." - Αποκάλυψε πως τον κατάλαβε!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags