Facebook Pixel O περίεργος λόγος καθυστέρησης στο Γουίγκαν - Κάρντιφ
| 2022-10-12 02:31:00

O περίεργος λόγος καθυστέρησης στο Γουίγκαν - Κάρντιφ

Sportdog Team
O περίεργος λόγος καθυστέρησης στο Γουίγκαν - Κάρντιφ

Η διοργανώτρια αρχή της EFL θα εξετάσει το θέμα ώστε να δει πως θα τιμωρήσει την ομάδα της Γουίγκαν, αν και η αλήθεια είναι πως με τον τρόπο που ήρθε το τρίτο γκολ την τιμωρία της την δέχτηκε ήδη!

Οι πολύ παρατηρητικοί θα προσέξατε πως το ματς μεταξύ Wigan και Cardiff το Σάββατο καθυστέρησε να ξεκινήσει συγκριτικά με τα υπόλοιπα της Championship. Για την ακρίβεια άρχισε 7 λεπτά αργότερα.

Ο λόγος αυτού ήταν πως οι δυο βοηθοί του προπονητή της Cardiff πρόσεξαν πως το ένα τέρμα ήταν υψηλότερο από το άλλο κατά 5 εκατοστά! Όταν όμως το ανέφεραν αυτό στον διαιτητή της αναμέτρησης, αυτός τους είπε πως πρέπει να γίνει επίσημη εξέταση η οποία όμως θα χρειαζόταν δύο ώρες.

Έτσι καθώς δεν μπορούσαν να περιμένουν, Wigan και Cardiff συμφώνησαν να ξεκινήσει το ματς κανονικά χωρίς να γίνει κάτι, μιας και οι δυο θα αγωνιστούν στο κάθε τέρμα από ένα ημίχρονο. Η Cardiff κέρδισε το παιχνίδι με 1-3 όμως η μοίρα πάντα παίζει ωραία παιχνίδια και το τρίτο γκολ της Cardiff επετεύχθη στο μεγαλύτερο τέρμα έπειτα από εκτέλεση φάουλ όπου η μπάλα ''έγλειψε'' το οριζόντιο δοκάρι!

Το πιο αστείο της υπόθεσης όμως είναι πως ο προπονητής της Wigan, Leam Richardson, ομάδα που ευθύνεται για αυτό το λάθος στο τέρμα, είχε το θράσος να δηλώσει:

«Το ένα τέρμα ήταν μεγαλύτερο κατά 5 εκατοστά. Η μπάλα στο τρίτο γκολ της Cardiff βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι. Κάντε τα μαθηματικά».

Η διοργανώτρια αρχή της EFL θα εξετάσει το θέμα ώστε να δει πως θα τιμωρήσει την ομάδα της Wigan, αν και η αλήθεια είναι πως με τον τρόπο που ήρθε το τρίτο γκολ την τιμωρία της την δέχτηκε ήδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags