Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μίμης Δομάζος: "Αν περάσει από Ολυμπιακό, δεν πιάνει κανείς τον ΠΑΟ - Επικίνδυνη η ΑΕΚ - Δεν τον κάνει ομάδα ο Μίτσελ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-12 10:00:00

"Αν περάσει από Ολυμπιακό, δεν πιάνει κανείς τον ΠΑΟ - Προσοχή σε ΑΕΚ - Δεν προλαβαίνει ο Μίτσελ"

του Γιώργου Κτενά
"Αν περάσει από Ολυμπιακό, δεν πιάνει κανείς τον ΠΑΟ - Προσοχή σε ΑΕΚ - Δεν προλαβαίνει ο Μίτσελ"

Η πρόβλεψη Δομάζου για τον τίτλο και ο ΠΑΟΚ που δεν έχει καμία τύχη! Ο παλαίμαχος άσος του Τριφυλλιού σχολιάζει την φετινή πορεία του Τριφυλλιού, εξηγεί γιατί θεωρεί την ΑΕΚ πιο επικίνδυνο αντίπαλο από τον Ολυμπιακό και αποθεώνει τη δουλειά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

Την άποψή του ότι ο Παναθηναϊκός φέτος έχει μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά και με ποιον τρόπο μπορεί να πάρει τον τίτλο, ανέφερε μέσω του sportdog ο Μίμης Δομάζος.

Ο παλαίμαχος άσος σχολίασε ότι φέτος είναι χρονιά των Πράσινων και ότι, αν περάσει με θετικό αποτέλεσμα και το ντέρμπι εναντίον του Ολυμπιακού, δεν θα μπορέσει καμία ομάδα να τον φτάσει. Ακόμα, αναφέρθηκε στην πολύ καλή σεζόν του Αϊτόρ, στον Γιοβάνοβιτς αλλά και στους Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

"Αν περάσει το ντέρμπι με Ολυμπιακό - Δεν τον φτάνει καμία ομάδα - Παίζει την καλύτερη μπάλα"

"Κάθε χρόνο τέτοια εποχή ήταν στο - ενώ φέτος είναι στο +. Εδώ και 7-8 χρόνια δεν είχε τη φετινή απόδοση τέτοια εποχή. Φέτος, όμως, παίζει πολύ καλά ενώ οι άλλες ομάδες δεν είναι έτοιμες. Βέβαια έχει παίξει 5 ματς στο γήπεδό του, αλλά έχει βγάλει δύο ντέρμπι με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ", ανέφερε αρχικα και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Αν περάσει και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με θετικό αποτέλεσμα, δεν θα μπορέσει να τον φτάσει καμία ομάδα, φέτος είναι η χρονιά του. Γιατί 10 χρόνια τέτοια εποχή ήταν στο -7, ενώ φέτος είναι +7 από τους αντιπάλους. Γιατί να μην πάρει πρωτάθλημα, παίζει και την καλύτερη μπάλα".

"Ξέρει τι θέλει ο Γιοβάνοβιτς - Μέχρι τέλος ο Αϊτόρ - Έτσι θα πάρει το πρωτάθλημα"

Πόσο σημαντική είναι η παραμονή του Γιοβάνοβιτς;

"Κάθε προπονητής έχει δικό του σύστημα, εκείνος επιλέγει τι θέλει να κάνει, ποιους παίκτες να πάρει κ.λπ. Ο Παναθηναϊκός έχει μείνει και με τον περσινό κορμό, δεν πήρε πολλούς παίκτες, όπως κάνουν άλλες ομάδες, και με τον Γιοβάνοβιτς που ξέρει τι θέλει, έφτασε τώρα εδώ".

Πώς βλέπετε τη φετινή παρουσία του Αϊτόρ;

"Δεν ξεχωρίζω κάποιον, δεν μπορεί ένας ποδοσφαιριστής από μόνος του να πάρει το παιχνίδι. Ο Αϊτόρ, βέβαια, κάνει πολύ καλή χρονιά μέχρι στιγμής και μακάρι να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος".

Τι χρειάζεται να έχει ο Παναθηναϊκός μέχρι το τέλος τής σεζόν για να κατακτήσει το πρωτάθλημα;

"Πρέπει να είναι σε όλα τα ματς όπως είναι τώρα, να μην τα κοιτάζει ως πρώτη ομάδα του πίνακα, γιατί έχουν παγίδες όλα τα παιχνίδια. Άρα χρειάζεται να τα προσέξουν όλα. Να κερδίσει τους πρώτους, τους μεγάλους, αλλά να προσέχει και τα ματς με τους μικρότερους. Το πρωτάθλημα το κερδίζεις όταν δεν χάνεις βαθμούς με τις λεγόμενες μικρές ομάδες. Για παράδειγμα το παιχνίδι με τη Λαμία πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε ο Παναθηναϊκός". 

"Για αυτό είναι πιο επικίνδυνη η ΑΕΚ - Δεν μπορεί να γίνει τώρα ομάδα ο Ολυμπιακός - Δεν έχει τύχη ο ΠΑΟΚ"

Από τους άλλους μεγάλους, ποια ομάδα θεωρείται πιο επικίνδυνη;

"Η πιο επικίνδυνη αυτή τη στιγμή είναι η ΑΕΚ, γιατί έχει ενθουσιασμό και καινούργιο γήπεδο που θα είναι ο12ος παίκτης της. Έχει καλύτερη ομάδα από πέρσι".

Ο Ολυμπιακός;

"Ψάχνεται, έκανε πολλές μεταγραφές, είναι δύσκολο όλοι αυτοί οι παίκτες να κάνουν ομάδα, θα περάσει καιρός. Κάποια στιγμή βέβαια θα φτιάξουν καλό σύνολο, αλλά δεν μπορούν τώρα γιατί χρειάζεται χρόνος. Αλλά στο -7 από την κορυφή δεν υπάρχει χρόνος".

Να κλείσουμε με τον ΠΑΟΚ;

"Ο ΠΑΟΚ έχει μείνει πολύ πίσω, δεν έχει καμία τύχη φέτος για να πάρει το πρωτάθλημα. Ομάδα νεανική είναι, μέχρι να μάθουν ο ένα τον άλλον θα έχει χαθεί το τρένο".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυνηγάει τον... νέο Λουντ ο ΠΑΟ - "Ηγέτης που σκοράρει πολύ" - Έρχεται για να φύγει με μεταγραφή!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags