Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κυνηγάει τον... νέο Λουντ ο ΠΑΟ - "Ηγέτης που σκοράρει πολύ" - Έρχεται για να φύγει με μεταγραφή
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-10 18:03:00

Κυνηγάει τον... νέο Λουντ ο ΠΑΟ - "Ηγέτης που σκοράρει πολύ" - Έρχεται για να φύγει με μεταγραφή!

Κυνηγάει τον... νέο Λουντ ο ΠΑΟ - "Ηγέτης που σκοράρει πολύ" - Έρχεται για να φύγει με μεταγραφή!

Οι Πράσινοι ψάχνουν από τώρα μία εξαιρετική περίπτωση ενόψει Γενάρη! Το Sportdog σας παρουσιάζει όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τον Γιόχαν Χόβε, τον 22χρονο κεντρικό μέσο της Στρομσγκόντσετ που γράφεται εκ νέου στη Νορβηγία για τον Παναθηναϊκό.

Νέα σενάρια από τη Νορβηγία εμπλέκουν τον Παναθηναϊκό με τον 22χρονο κεντρικό μέσο, Γιόχαν Χόβε.

O Νορβηγός χαφ ανήκει στην Στρομσγκόντσετ, έχει χρηματιστηριακή αξία 1,3 εκατ. ευρώ και είχε συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό στις αρχές Σεπτεμβρίου, ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε εν τέλει ποτέ.

Όπως υποστηρίζουν τα νορβηγικά ΜΜΕ, πάντως, το "φλερτ" του Παναθηναϊκού με τον Χόβε δεν έχει τελειώσει και ενόψει Ιανουαρίου, μπορεί το ενδιαφέρον των Πράσινων να αναθερμανθεί.

Σημειώνεται, ότι ο Χόβε μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν. Άρα, από τον Γενάρη μπορεί να συμφωνήσει ελεύθερα ενόψει καλοκαιριού με όποια ομάδα ο ίδιος επιθυμεί. Ο 22χρονος κάνει σούπερ σεζόν φέτος, καθώς σε 25 συμμετοχές μετρά αισίως 10 γκολ και 2 ασίστ.

Το προφίλ του Γιόχαν Χόβε

Μιλώντας με τον Αλέξανδρο Αντωνίου, ειδικό στο στοίχημα όσον αφορά τη Νορβηγία, μας είπε για τα χαρακτηριστικά του Χόβε τα εξής:

"Θα ήταν καλή προσθήκη για τον Παναθηναϊκό, ίσως και για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα. Πέρυσι ακούστηκε πολύ για Serie A, εν τέλει έμεινε στη Στρομσγκόντσετ για να βοηθήσει με την παραμονή, πιστεύω όμως πως τον ερχόμενο χειμώνα θα φύγει σίγουρα.

Είναι έμπειρος για την ηλικία του, έχοντας κάνει ντεμπούτο στην πρώτη κατηγορία στα 16 του (με την προηγούμενη ομάδα του τη Σόγκνταλ). Καλύπτει τις θέσεις "8" και "10" στο γήπεδο, με σχετικά ελεύθερο ρόλο, έχει μεγάλη έφεση στο γκολ για τη θέση του. Πρόπερσι είχε 10 γκολ, πέρυσι έξι και φέτος ήδη 10 σε 24 συμμετοχές.

Δημιουργικά είναι μέτριος, αξιοπρεπής στα αμυντικά του καθήκοντα, ειδικότερα από τη στιγμή που αγωνίζεται πιο μπροστά στο γήπεδο. Αποτελεί τον ηγέτη της Στρομσγκόντσετ τα τελευταία δύο χρόνια και η χρηματιστηριακή του αξία ανεβαίνει συνεχώς, επομένως υπάρχει και ο μεταπωλητικός παράγοντας στην περίπτωσή του. Σε κάποιες πτυχές του παιχνιδιού του, μου θυμίζει τον Λουντ, τον Φινλανδό που είχε περάσει παλιότερα από τον Παναθηναϊκό".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μακριά Παναθηναϊκάρχες και άσχετοι - Ό,τι χειρότερο να μπλέξει με τη διαιτησία - Χτυπητές αδυναμίες

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags