Facebook Pixel Άρης - Νικόλαος Τριμμάτης: Αφοπλιστικός Τριμμάτης: "Μπορώ να κάνω μόνος μου το νέο γήπεδο του Άρη!"
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-14 16:28:00

Αφοπλιστικός Τριμμάτης: "Μπορώ να κάνω μόνος μου το νέο γήπεδο του Άρη!"

Sportdog Team
Αφοπλιστικός Τριμμάτης: "Μπορώ να κάνω μόνος μου το νέο γήπεδο του Άρη!"

Ο Έλληνας εκατομμυριούχος του Λονδίνου δηλώνει έτοιμος, να υποστηρίξει μόνος του το πρότζεκτ του νέου γηπέδου του Άρη.

Ο Έλληνας εκατομμυριούχος του Λονδίνου και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Νικόλας Τριμμάτης, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις εξελίξεις του νέου γηπέδου των Κίτρινων και δήλωσε έτοιμος, να αναλάβει μόνος του όλο το πρότζεκτ!

Αναλυτικά όσα είπε:

"Ολοι οι φορείς που έχουν εμπλακεί τους είδα ότι είναι εναρμονισμένοι για να προχωρήσει και να δημιουργηθεί κάτι εμβληματικό στη Θεσσαλονίκη. Νομίζω ότι έχουμε μπει σε μία διαδικασία που είναι στη σωστή κατεύθυνση. Είμαι αισιόδοξος, αλλιώς δεν θα συμμετείχα. Βλέπω ότι όλοι θέλουν να προχωρήσει αυτό το έργο για να αλλάξει η πόλη μας και να γίνει ένας καινούργιος προορισμός. Δεν θα είναι μόνο ένα αθλητικό γεγονός, θέλουμε να απολαμβάνει μία οικογένεια την έξοδο της.

Εγώ δεν έχω όνειρα, έχω πλάνα. Η πόλη έχει ακούσει πολλά για δεκαετίες. Είμαστε σε πορεία ανάπτυξης. Η Ελλάδα είναι ένας φανταστικός προορισμός, έχουμε υπέροχη χώρα και αυτό που θέλουμε να φτιάξουμε ανήκει σε αυτή τη σφαίρα. Θέλουμε να γίνει κάτι που θα προσφέρει ποιότητα ζωής, ένας χώρος που να έρθει κάποιος με την οικογένειά του, εκτός του κέντρου. Μιλάμε για κάτι μεγαλύτερο από ένα γήπεδο. Πρέπει να βλέπουμε ψηλά.

Σχεδιάζουμε συνεχώς και αναθεωρούμε τα πλάνα μας προς τα πάνω. Η Θεσσαλονίκη έχει κερδίσει παγκοσμίως τον θαυμασμό, άσχετα αν εμείς κάποιες φορές την υποβαθμίζουμε. Στο τέλος νομίζω θα πετύχουμε. Είχε γίνει μία συνάντηση και με τον πρωθυπουργό και εκφράσαμε και εκεί την υποστήριξή μας να φτιάξουμε κάτι καλό. Η κυβέρνηση πρέπει να δώσει λύσεις και βλέπω με χαρά ότι υπάρχει διάθεση. Εμείς είμαστε έτοιμοι. Είμαι επενδυτής και θέλω να κάνω πράγματα. Η Θεσσαλονίκη έχει μπει στον χάρτη. Μπορούμε να προσελκύσουμε κεφάλαια εδώ γιατί υπάρχουν αξιόλογοι επιχειρηματίες. Είμαι πολύ θετικός για το πρότζεκτ του Άρη.

Οταν παίρνει κάποιος δημόσια θέση, κάποιοι λένε και αρνητικά πράγματα. Εγω λέω ένα, ας μας δοθεί η ευκαιρία και εμείς είμαστε εδώ για να στηρίξουμε το πρότζεκτ του γηπέδου του Άρη. Θα είναι μία μικρή πολιτεία. Θα έχει και δύο πολυκατοικίες. Δεν πρέπει να το βλέπουμε με κλειστό μυαλό, ανάλογα την ομάδα μας. Οποιαδήποτε προσπάθεια για κάτι ποιοτικό ανήκει σε όλους. Εμείς είμαστε έτοιμοι και πιέζουμε την κυβέρνηση για να περάσει τους γραφειοκρατικούς σκοπέλους και να γίνει σύντομα.

Είμαστε σε καλή κατεύθυνση, έχουμε καλή ηγεσία και καλή ομάδα. Πρέπει να την υποστηρίζουμε και στις νίκες και στις ήττες".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags