Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Μεγάλος κόουτς ο Μίτσελ, έχει παικταράδες - Βάλε Πασχαλάκη με ΠΑΟΚ - Μόνο έτσι θα σταθεί ο Ντόι"
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-14 21:51:00

"Μεγάλος κόουτς ο Μίτσελ, έχει παικταράδες - Βάλε Πασχαλάκη με ΠΑΟΚ - Μόνο έτσι θα σταθεί ο Ντόι"

του Γιώργου Κτενά
"Μεγάλος κόουτς ο Μίτσελ, έχει παικταράδες - Βάλε Πασχαλάκη με ΠΑΟΚ - Μόνο έτσι θα σταθεί ο Ντόι"

Η ισοπαλία σαν νίκη και το μεγάλο κέρδος από το Μπακού! Γιατί πρέπει να ξεκινήσει ο έμπειρος τερματοφύλακας κόντρα στον Δικέφαλο, πώς θα… ξυπνήσουν οι Πειραιώτες και το μέλλον του νεαρού άσου που έπεσε στα βαθιά!

Ολυμπιακός: Το παιχνίδι με την Κάραμπαγκ, αλλά και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί σχολίασε μέσω του sportdog ο Γιάννης Γούναρης, παλαίμαχος άσος τόσο των Ερυθρόλευκων όσο και των Θεσσαλονικέων.

Τι τόνισε για το εκτός έδρας 0-0 με τους Αζέρους, αλλά και πώς πρέπει να διαχειριστεί η ομάδα το ντέρμπι με τον Δικέφαλο που πλησιάζει, ειδικά με την παρουσία του Πασχαλάκη στην 11άδα.

Οι απαντήσεις ακολουθούν...

"Ήταν σαν νίκη επειδή... - Μεγάλος προπονητής ο Μίτσελ - Έτσι κερδίζει παίκτες, διοίκηση, οπαδούς"

"Το δια ταύτα είναι ότι το 0-0 σε ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι σημαντικό. Δεν είναι κάποιο σπουδαίο αποτέλεσμα, αλλά σε αυτή την περίοδο ήταν σημαντικό για την ψυχολογία τής ομάδας και των παικτών. Το μεγαλύτερο κέρδος ήταν η πρώτη εμφάνιση του Πασχαλάκη που συνδυάστηκε με το μηδέν στην άμυνα και ο Ντόι. Αυτά είναι σαν να νίκησε", ανέφερε αρχικά μέσω του sportdog ο παλαίμαχος άσος.

Πώς είδατε την αλλαγή συστήματος κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου;

"Ο Μίτσελ είναι μεγάλος προπονητής. Αυτοί που έχουν ζήσει το ποδόσφαιρο, όπως ο Μίτσελ, έχουν εμπειρία και ικανότητα να αφουγκράζονται το παιχνίδι. Και μπορούν να κάνουν μεταβολή σε σύστημα ή παίκτες. Την ευθύνη την έχει ο προπονητής για όσα συμβαίνουν στο γήπεδο, για αυτό όταν του βγαίνουν αυτά που δοκιμάζει κερδίζει αποδυτήρια, οπαδούς και τη διοίκηση".

"Δικαίωση για Πασχαλάκη - Ψυχολογία και αυτοπεποίθηση - Αυτά θα έλεγα στον Ντόι"

Πώς είδατε Πασχαλάκη και Ντόι;

"Για τον Πασχαλάκη που είναι έμπειρος βέβαια, ήταν η πρώτη εμφάνιση σε μια νέα ομάδα και παίζει σημαντικό ρόλο που δεν δέχτηκε γκολ. Καλό ήταν που ξεκίνησε με καλό αποτέλεσμα, γιατί ανεβαίνει η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση. Το ίδιο ισχύει και για τον Ντόι. Και δικαιώνουν και τον Μίτσελ που τους επέλεξε. Και υπάρχει και ευρύτερη αποδοχή προς τους φιλάθλους όταν συνδυάζονται με θετικά αποτελέσματα".

Τι θα συμβουλεύατε τον Ντόι;

"Θα πω στον Ντόι: Είσαι σε μεγάλη ομάδα, που κάνει πρωταθλητισμό και υπάρχει πίεση από τον κόσμο. Δεν υπάρχει ματς που δεν θα παίξεις για τη νίκη, κι αν θέλεις να σταθείς στον Ολυμπιακό πρέπει να δουλεύεις πάρα πολύ, με πολύ καλή εξωγηπεδική ζωή, συνεργασία με το τεχνικό τιμ για το καλό της ομάδας και να γίνεις αγαπητός στους συμπαίκτες σου. Να θυσιάζεις το εγώ σου για την ομάδα".

"Υπεύθυνος ο Μίτσελ - Έτσι να είναι στο ντέρμπι με ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός - Βάλε Πασχαλάκη"

Πώς βλέπετε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που πλησιάζει;

"Είναι δεν είναι στα καλά του ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός, τα μεταξύ τους ματς είναι ντέρμπι, όπως και με τον Παναθηναϊκό ή την ΑΕΚ. Θέλουν παραπανίσια ψυχή να βγάλεις μέσα στο γήπεδο. Χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση. Ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερη ποιότητα αλλά για να συναρμολογηθούν οι παικταράδες που έχει η ομάδα, υπεύθυνος είναι ο Μίτσελ και αυτό θέλει χρόνο και συμπαράσταση. Έχει την εμπειρία όμως, αν κατορθώσει αυτούς τους παικταράδες και τους συναρμολογήσει θα είναι επιτιθέμενος".

Τέλος, πείτε μου αν πιστεύετε ότι πρέπει να παίξει ο Πασχαλάκης ή όχι, καθώς γνωρίζετε καλά τι σημαίνει η μετάβαση από τη μία ομάδα στην άλλη.

"Θα είναι ευαίσθητη μέρα, αλλά είναι επαγγελματίας και πληρώνεται από τον Ολυμπιακό. Αν δεν έπαιζε ο Πασχαλάκης με την Κάραμπαγκ, θα έλεγα να συνεχίσει με Τζολάκη γιατί είναι σκληρό να παίξει πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ. Από τη στιγμή όμως που έπαιξε με Κάραμπαγκ, στο ποδόσφαιρο λέμε ότι ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Επομένως γιατί να τον αλλάξει; Κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Χωρίς να σημαίνει ότι ο Τζολάκης δεν υπάρχει στην εξίσωση του Ολυμπιακού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάχη Ελλάδας - Αλβανίας για παίκτη του Ολυμπιακού - Έτοιμος για κορυφαίο επίπεδο - Απόφαση Μίτσελ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags