Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μάχη Ελλάδας - Αλβανίας για παίκτη του Ολυμπιακού - Έτοιμος για κορυφαίο επίπεδο - Απόφαση Μίτσελ!
| 2022-10-14 19:54:00

Μάχη Ελλάδας - Αλβανίας για παίκτη του Ολυμπιακού - Έτοιμος για κορυφαίο επίπεδο - Απόφαση Μίτσελ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Μάχη Ελλάδας - Αλβανίας για παίκτη του Ολυμπιακού - Έτοιμος για κορυφαίο επίπεδο - Απόφαση Μίτσελ!

Χαμός τις τελευταίες ώρες για τον παίκτη που συζητάει όλη η χώρα. Οι εμφανίσεις του στο Λιμάνι και σε ποια Εθνική ομάδα θα αγωνιστεί, αφού έχει φορέσει και τις δύο φανέλες...
 

Τον τελευταίο καιρό μια περίπτωση που έχει έρθει στο προσκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο Ανδρέας Ντόι. Πρόκειται για τον παίκτη που έχει ως σκοπό να αναδείξει ο Μίτσελ, μιας και ο Ισπανός τεχνικός τον έχει ήδη χρησιμοποιήσει φέτος δύο φορές. Μπορεί στο ντεμπούτο του ενάντια στον ΟΦΗ να μην κύλησαν όλα ομαλά, μιας και στάθηκε άτυχος βάζοντας αυτογκόλ, ωστόσο η ανατροπή του σκορ (με εκείνον να έχει βγει ως αλλαγή) έκανε τον κόσμο να ξεχάσει αυτή την στιγμή.  

Σε αυτό το πλαίσιο ο Μίτσελ του έδωσε και δεύτερη ευκαιρία ενάντια στην Καραμπάγκ και αυτός τον δικαίωσε πλήρως, με το μηδέν στην άμυνα να το επιβεβαιώνει αυτό. Το ακόμη πιο εντυπωσιακό για τον ίδιο πάντως είναι το γεγονός ότι την περσινή χρονιά δεν έπαιζε ως... στόπερ, αλλά ως αμυντικός χαφ! Ο νεαρός άσος αγωνίστηκε τουλάχιστον 15 φορές ως αμυντικός χαφ πέρυσι με τον Ολυμπιακό Β΄, ενώ μάλιστα φόρεσε και σε 2 περιπτώσεις το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Διεθνής και με τις Ελπίδες της Ελλάδος και με της Αλβανίας

Ο Ντόι είναι μία περίπτωση παίκτη από τον Ολυμπιακό Β', που είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Αλβανίας. Έχει όμως και ελληνικό διαβατήριο, μιας και έχει γεννηθεί στην Ελλάδα. Ο Ανδρέας Ριχάρδος Ντόι είναι γεννημένος στις 2/2/2003 και η βασική του θέση είναι εξάρι. Ενώ έχει κάνει συμμετοχές και ως οκτάρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν είχε χριστεί διεθνής με την Εθνική Αλβανίας U17, μετά με τις Εθνικές Ελλάδας U17 και U19 και πλέον είναι διεθνής με την U21 της Αλβανίας, έχοντας ήδη κάνει συμμετοχή. Αυτή μάλιστα πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, ωστόσο δεν κρίνει το εάν θα φοράει τα γαλανόλευκα ή τη φανέλα της Αλβανίας σε επίπεδο Ανδρών. Γενικότερα, ο παίκτης μπορεί να παίξει σε επίπεδο Ανδρών και με τους δύο και ακόμη δεν έχει αποφασίσει το τι θα πράξει.

Ο Ντόι προέρχεται από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού και έχει παίξει 26 ματς στον Ολυμπιακό Β'. Στα περισσότερα λειτούργησε ως εξάρι ενώ έχει φορέσει και το περιβραχιόνιο του Ολυμπιακού Β' πριν το.ματς με τον ΟΦΗ. Παλαιότερα έπαιξε σε άλλες θέσεις και παραμένει εντυπωσιακό το ότι ο Μίτσελ τον χρησιμοποιεί σταθερά ως στόπερ.

 Για το γεγονός πως έπαιξε στόπερ: «Δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Αντιθέτως, έχω τον χώρο και τον χρόνο να σκεφτώ που θα δώσω την μπάλα, σε αντίθεση με όταν αγωνίζονται αμυντικό χαφ».



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή Μίτσελ, στην εξέδρα δύο top ονόματα - Μεγάλο λάθος με Κίτσο - Τρομερή κίνηση Πασχαλάκη!

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags