Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κουρμπέλης και Σένκεφελντ... γυάλισαν σε μεγάλη ελληνική ομάδα - Μόνο έτσι θα υπογράψει ο Αϊτόρ!
| 2022-10-16 12:00:00

Κουρμπέλης και Σένκεφελντ... γυάλισαν σε μεγάλη ελληνική ομάδα - Μόνο έτσι θα υπογράψει ο Αϊτόρ!

Οι Μιχείες
Κουρμπέλης και Σένκεφελντ... γυάλισαν σε μεγάλη ελληνική ομάδα - Μόνο έτσι θα υπογράψει ο Αϊτόρ!

Τα τέσσερα συμβόλαια που "καίνε" τους Πράσινους ενόψει Γενάρη! Οι απαιτήσεις των Σένκεφελντ και Κουρμπέλη που ήδη... συζητιούνται σε ομάδες των Big-4 και το συμβόλαιο που θέλει ο Αϊτόρ για να υπογράψει τώρα στο Τριφύλλι.

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός που στηρίζεται στο γκρουπ/ βασικό κορμό που έφτιαξε  Γιοβάνοβιτς δεν έχει μια αλλά τέσσερις "καυτές" ανανεώσεις ενόψει καλοκαιριού. Δεν είναι δηλαδή μόνο η υπόθεση του Αϊτόρ αλλά και των Ρούμπεν Πέρεθ, Κουρμπέλη, Σέκεφελντ που... βράζουν στο ίδιο καζάνι. Και με εξαίρεση τον Ισπανό "εγκέφαλο" των "πράσινων" στη μεσαία γραμμή, που το καλοκαίρι θα έχει κλείσει τα 34 του χρόνια, οι υπόλοιποι τρεις είναι  και σε ηλικία τέτοια που... ήδη συγκινούν ή αναμένεται να συγκινήσουν τους ανταγωνιστές στην Big 4. 

Κάτι ασφαλώς που γνωρίζουν πολύ καλά στο "τριφύλλι" και θέλουν να κλείσουν και τις 4 υποθέσεις/ανανεώσεις μέχρι τέλη Δεκεμβρίου (πριν μπουν στο τελευταίο 6μηνο). Δεν θα είναι εύκολο, θα είναι...περίπλοκο αφού θα πρέπει να κρατηθούν και οι ισορροπίες ενώ από το περασμένο καλοκαίρι με την άφιξη παικτών / συμβολαίων τύπου Μπερνάρ/Μάγκνουσον/Σπόραρ/Βέρμπιτς, ανέβηκε σημαντικά ο πήχης των συμβολαίων στο "τριφύλι" με ότι συνεπάγεται αυτό στις απαιτήσεις παικτών που είναι βασικοί και σημαντικοί αλλά αμείβονται με τα... μισά.

ΑΙΤΟΡ/1: σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Παναθηναϊκός έχει ήδη στείλει... ραβασάκι στον agent Μποτίνες, προφανώς για να τον ... δελεάσει, πως είναι πρόθυμος στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης να του καταθέσει διπλασιασμό αποδοχών προκειμένου να ανανεώσουν! Μάλιστα... Εγώ λέω - σύμφωνα με αυτά που μου είπε η πιάτσα agents - πως για να έχουν τύχη θα πρέπει η 800άρα να είναι... καθαρή(φιξ) και όχι να φτάνουν σε αυτή με διάφορα -έστω εφικτά - μπόνους στόχων! Κατανοητό;

ΑΙΤΟΡ/2: ασφαλώς και η χρονική διάρκεια  του νέου συμβολαίου του θα παίξει ρόλο στο deal αλλά μεγαλύτερο - εφόσον η συμφωνία για ανανέωση επιτευχθεί μέσα στο 2022 - από πότε θα ξεκινάει... Από την 1η Γενάρη ή από την 1η Ιουλίου;  Ακόμη και αν για 6 μήνες χρειαστεί η απαραίτητη - λίγο περίπλοκη - (οικονομική) αναπροσαρμογή στα συμβόλαια. Η διαφορά; Μεγάλη! Θα μπορούσε κάλλιστα αυτό να ήταν ένα δέλεαρ από πλευράς κλαμπ προς την πλευρά του παίκτη για να συμφωνήσουν.  Δηλαδή αντί για bonus signing - που βασικά δίνεται σε ελευθέρους παίκτες που έρχονται από άλλες ομάδες και όχι που μένουν ελεύθεροι -  με αυτό το... τρικ να το πάρει άτυπα. Σαν αύξηση αποδοχών για  6 μήνες και η οποία μπορεί να είναι από 200 ως 400 χιλιάρικα. Τι, όχι;

ΣΕΚΕΦΕΛΝΤ/ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: είναι οι δυο από τους τέσσερις βασικούρες του Γιοβάνοβιτς οι οποίοι απο τον Γενάρη μπορούν να υπογράψουν σε ομάδα του...γούστου τους (Αϊτόρ και Ρούμπεν Πέρεθ οι άλλοι δυο). Τόσο ο 31χρονος Ολλανδός στόπερ, όσο και ο 29χρονοςς διεθνής Έλληνας μέσο αμυντικός είναι...περιπτώσεις Αϊτορ. Δηλαδή  έχουν πέραση στους εγχώριους ανταγωνιστές του Παναθηναϊκού,  κοινώς εξιτάρουν για τα καλά την Big 4. 

ΣΕΚΕΦΕΛΝΤ: έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει, πόσο ηγετικός και  σημαντικός είναι, ειδικά σε μια μεγάλη ομάδα. Ο Ολλανδός θα ψάξει το τελευταίο καλό συμβόλαιο στην καριέρα του, πόσο μάλλον σε μια σεζόν που μπορεί να αποδειχθεί πρωταθληματική για το κλαμπ. Και πλέον υπάρχει το...συγκριτικό συμβόλαιο του Μάγκνουσον, που είναι ο παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας του "τριφυλλιού" και παίρνει τα διπλά και plus  από τον Σέκεφελντ. Ο τελευταίος, λοιπόν,  είναι βέβαιο πως θα διαμορφώσει τις απαιτήσεις του για  ανανέωση/ νέο συμβόλαιο όχι μόνο με βάση την αγωνιστική του προσφορά ή τις προσφορές από αλλού που  θα έχει  αλλά κυρίως με το κασέ του Ισλανδού συμπαίκτη του!!!

ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: έχει επιστρέψει για τα καλά - μετά την μεγάλη περιπέτεια με τον τραυματισμό του - τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και στην Εθνική Ελλάδας. Γιοβάνοβιτς και Πογέτ τον έχουν βασικό κι αυτός από την πλευρά του πήγε σε ένα μεγάλο μανατζερικό Γραφείο (Πασχάλης Τουντούρης), το οποίο και με όλη την BIg 4 μιλάει και κάνει δουλειές αλλά και στο εξωτερικό έχει τα κατάλληλα κονέ  πηγαίνοντας με μεταγραφή τους πελάτες του. Ειδικότερα ο Κουρμπέλης έχει ακόμη ένα μεγάλο συν ενόψει του καλοκαιριού που μένει ελεύθερος : είναι Έλληνας και πλέον όλες οι Μπιγκφοράτες ομάδες (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) έχουν κάνει στροφή και θέλουν α τονώσουν το ελληνικό στοιχείο όχι απλά στο ρόστερ τους αλλά στο βασικό ροτέισον.

ΥΓ. Από το κλίμα και την εξέλιξη των υποθέσεων ανανέωσης των Κουρμπέλη και Ρούμπεν Πέρεθ, θα εξαρτηθεί κιόλας αν ο Παναθηναϊκός πάει τον Γενάρη για μία ή δυο προσθήκες στα χαφ του!! Κρατείστε το αυτό...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή έκπληξη ζήτησε από τώρα ο Γιοβάνοβιτς - Κίνδυνος για αποχώρηση-βόμβα στον ΠΑΟ! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags