Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Απόφαση Σαββίδη για Λουτσέσκου μετά τον Ολυμπιακό - Φέρνει προπονητή στην Τούμπα ο Βιεϊρίνια!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-16 14:15:00

Απόφαση Σαββίδη για Λουτσέσκου μετά τον Ολυμπιακό - Φέρνει προπονητή στην Τούμπα ο Βιεϊρίνια!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απόφαση Σαββίδη για Λουτσέσκου μετά τον Ολυμπιακό - Φέρνει προπονητή στην Τούμπα ο Βιεϊρίνια!

Ο... τελικός του Ρουμάνου, το μεγάλο συμβόλαιο και ο πρώτος διάδοχος! Γιατί το παιχνίδι με τους Πειραιώτες θεωρείται... ευκαιρία στη Θεσσαλονίκη για να κάνει restart η ομάδα, τα σενάρια για την επόμενη μέρα αν υπάρξει αποτυχία και το πρώτο όνομα για τον πάγκο.

Σε δύσκολη θέση φαίνεται ότι βρίσκεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, δεδομένου ότι από την αρχή της σεζόν, στα μέσα του καλοκαιριού δηλαδή, ο,τι ήταν δυνατόν να πάει στραβά, πήγε. Τόσο στο πεδίο της ενίσχυσης, που ο σύλλογος είχε αρχίσει εντυπωσιακά είναι η αλήθεια, όσο κυρίως σε εκείνο των αποτελεσμάτων.

Η ομάδα έμεινε εκτός ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης, άρα και εσόδων, ενώ και στη Σούπερ Λιγκ η κατάσταση δεν πηγαίνει καθόλου καλά: Δεν είναι μόνο ότι έχει απομακρυνθεί από πολύ νωρίς από την κορυφή. Είναι που με την αγωνιστική της εικόνα δεν δείχνει ικανή να ανατρέψει την κατάσταση.

Προφανώς σε αυτή τη συνθήκη πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η μεταγραφική ενίσχυση του περασμένου καλοκαιριού, αλλά όπως και να το κάνουμε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο αγωνιστικό τον έχει ο Λουτσέσκου: Από τη στιγμή που σε κάθε ευκαιρία θυμίζει ότι είναι ο προπονητής του νταμπλ, άρα προσωποιεί/ενσωματώσει τη μεγάλη επιτυχία τής σεζον 2018/19, τότε θα πρέπει θα προσωποιηθεί/ενσωματωθεί και η περσινή αποτυχία της ομάδας στην Ελλάδα αλλά και τα φετινά της χάλια.

Από τη Θεσσαλονίκη προκύπτει ότι ο Ρουμάνος έχει κυκλώσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και θέλει με αφετηρία αυτό το ματς, να γίνει restart στην ομάδα και να ακολουθήσει αντεπίθεση. Πώς θα τα καταφέρει, όμως, όταν για παράδειγμα ο Ολιβέιρα είναι σαν φάντασμα μέσα στο γήπεδο (άρα δεν έχει καταφέρει να πάρει από εκείνον φέτος πράγματα) και η εναλλατική του Γκορντεζιάνι δεν είναι για να πέσει στα βαθιά - Για να βρεθεί βασικός σε ντέρμπι στο Καραϊσκάκη;

Στα αυτιά τού sportdog, πάντως, έχουν φτάσει κάποιες πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη που θέλουν και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να έχουν κυκλώσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς οι Πειραιώτες θα είναι κουρασμένοι και ίσως όχι καλά προετοιμασμένοι λόγω του μεσοβδόμαδου ταξιδιού/αγώνα στο Μπακού. Αν δεν τα καταφέρει και τώρα ο Δικέφαλος να είναι ανταγωνιστικός και να πάρει τη νίκη, τότε πότε θα το κάνει;

Σε περίπτωση, λοιπόν, που η ομάδα δεν είναι αυτή που πρέπει και δεν πάρει τη νίκη, κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη το σενάριο για αντίστροφη μέτρηση για τον Λουτσέσκου στην ομάδα. Ίσως όχι μετά το ματς, αλλά σε κάθε περίπτωση το μέλλον του στον Δικέφαλο θα είναι δύσκολο...

Μάλιστα το ίδιο σενάριο θέλει, προφανώς, τον Πάμπλο Γκαρσία να αναλαμβάνει την ομάδα στη θέση του Ρουμάνου και, μαζί του, να είναι στο τεχνικό τιμ και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια! Τραβηγμένο; Μα, στον Δικεφαλο όλα μπορούν να συμβούν.

Εμείς απλώς να θυμίσουμε ότι ο Λουτσέσκου έχει ισχυρό συμβόλαιο με την ΠΑΕ, κλειστό τριετές, που προβλέπει ότι αν απολυθεί, θα εισπράξει κανονικά την αμοιβή και για τα τρία χρόνια της συμφωνίας. Κι εδώ να θυμίσουμε ότι η αμοιβή του (μαζί με το επιτελείο του) φτάνει το 1,7 εκατ. ευρώ ετησίως, χωρίς τα μπόνους!

Άρα είναι από πολύ δύσκολο ως αδύνατο να τον διώξει ο Σαββίδης με τη σημερινή κατάσταση στην ΠΑΕ, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που πριν από 1,5 μήνα στην επαφή που είχε με Λουτσέσκου-Μπότο τούς είχε ενημερώσει ότι θα κριθούν για το έργο τους στο τέλος της σεζόν. Παρόλα αυτά το σενάριο για Γκαρσία-Βιεϊρίνια συνεχίζει να κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει… Κολομβιανό Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ - Ψωνίζει πακέτο 10άρι από Μπάρι - Διπλή έκπληξη για Γενάρη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags