Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: "Θα γιατρέψει την… αρρώστια ο Μαρινάκης - Τίποτα δεν τέλειωσε - Δεν έχει τους παίκτες ο Παναθηναϊκός"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-18 17:20:00

"Θα γιατρέψει την… αρρώστια ο Μαρινάκης - Τίποτα δεν τέλειωσε - Δεν έχει παίκτες ο Παναθηναϊκός"!

του Γιώργου Κτενά
"Θα γιατρέψει την… αρρώστια ο Μαρινάκης - Τίποτα δεν τέλειωσε - Δεν έχει παίκτες ο Παναθηναϊκός"!

Ποιο είναι το μεγάλο λάθος του Μίτσελ και τι θα δούμε στα φετινά πλέι οφ. Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχασε από τον ΠΑΟΚ στο Γ. Καραϊσκάκης και να βρίσκεται πλέον στο -10 από την κορυφή, όμως στο Λιμάνι εκτιμούν πως με δουλειά, σωστές κινήσεις από τον πάγκο και... διορθώσεις από την διοίκηση, όλα μπορούν να γυρίσουν τούμπα στο φετινό πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Το ντέρμπι τής αγωνιστικής ανέλυσε στο sportdog ο Νίκος Βαμβακούλας, καθώς οι Πειραιώτες έχασαν στην έδρα τους το παιχνίδι με την ομάδα του Λουτσέσκου.

Τι ήταν αυτό που έφταιξε, τι θα κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης για το διορθώσει, και ποια είναι η άποψή του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τον Ολυμπιακό; Οι απαντήσεις στις δηλώσεις που ακολουθούν.

"Αυτό δεν ήταν εύκολο με ΠΑΟΚ - Εκεί θέλει πολλή δουλειά ο Ολυμπιακός - Για αυτό δεν πιάνουν τοπ φόρμα"

Κύριε Νίκο, πώς είδες το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ;

"Ο Ολυμπιακός είχε κάποια ζωντάνια αλλά δεν του βγήκαν οι ευκαιρίες. Έβαλε αυτογκόλ, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Έδειξε κάποια στοιχεία, να τρέξει και να κάνει ευκαιρίες, αλλά νομίζω μετά το 0-1 το ψυχολογικό δεν ήταν εύκολο. Ο κόσμος βοήθησε πολύ, αλλά δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Ο Ολυμπιακός θέλει πολλή δουλειά, ειδικά στο ψυχολογικό κομμάτι. Παίκτες έχει, είτε στον πάγκο είτε στο σπίτι είτε στην 11άδα. Αλλά να μπορούν να παίζουν και να έχουν χημεία έχει σημασία".

Η άμυνα του Ολυμπιακού γίνεται αχίλλειος πτέρνα φέτος, καθώς είναι ελάχιστα τα ματς που δεν έχει δεχτεί γκολ.

"Όταν αλλάζεις διαρκώς παίκτες στην άμυνα ή στα χαφ μπροστά από την άμυνα, πώς θα βρεθεί ισορροπία και χημεία; Όταν δεν παίζουν 4-5 ματς οι ίδιοι 8-9 ποδοσφαιριστές στην 11άδα, δεν μπορείς να φτιάξεις ομάδα. Είναι και η φυσική κατάσταση στη μέση και δεν εννοώ αν μπορούν να τρέξουν για ώρα, αλλά όταν κάποιος δεν παίζει διαρκώς αλλά πότε σεο ένα ματς και πότε στο άλλο, δεν μπορεί να φτάσει σε τοπ φόρμα".

 

"Για αυτό αποδοκίμασαν οι οπαδοί - Αυτό πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες - Να βρεθεί χημεία"

Οι αποδοκιμασίες που ακούστηκαν από τους οπαδούς;

"Ο κόσμος δεν αποδοκιμάζει επειδή θέλει να το κάνει, αλλά επειδή είναι στεναχωρημένος. Αγαπάει τον Ολυμπιακό και το έδειξε και με τον ΠΑΟΚ. Θα το δείξει και στην πορεία. Έχει αποδείξει ο κόσμος ότι δεν αφήνει ποτέ τον Ολυμπιακό είτε πηγαίνει καλά είτε όχι. Θα είναι καλύτερα τα πράγματα στη συνέχεια, δεν έχει τελειώσει τίποτα, αλλά πρέπει να το καταλάβουν και οι παίκτες".

Ο Ολυμπιακός χθες βγήκε 9 φορές οφσάιντ κάτι που, αν μη τι άλλο, δείχνει πράγματα για την ομάδα.

"Όταν ο Καμαρά, για παράδειγμα, παίζει σήμερα και θα ξαναμπεί μετά από 20 μέρες, δεν μπορεί να είναι σε τοπ φόρμα. Δεν γίνεται να αλλάζεις διαρκώς την 11άδα. Υπάρχουν 20-22 πολύ καλοί παίκτες, είναι γεγονός. Το είπε και ο προπονητής. Πρέπει όμως να βρεθεί χημεία στην ομάδα και αυτό δεν γίνεται με διαρκείς αλλαγές". 

"Θα γιατρέψει την αρρώστια ο Μαρινάκης - Θα δούμε πράγματα και θαύματα στα πλέι οφs"

Τι γίνεται τώρα, τι πρέπει να αλλάξει, τι προλαβαίνει να κάνει ο Ολυμπιακός;

"Πρέπει ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα στην ψυχολογία. Το 0-0 με την Κάραμπαγκ δεν άλλαξε την ψυχολογία, γιατί μου κάνει εντύπωση πως κάποιος που έπαιξε την Πέμπτη μέχρι τη Δευτέρα έχει ξεκουραστεί. Δεν γίνεται να αλλάζουμε διαρκώς παίκτες, πρέπει να κλείσει το ροτέισον. Σε όλα μου τα χρόνια ως ποδοσφαιριστής, οι καλοί παίκτες δεν έβγαιναν ποτέ από την ομάδα. Εγώ, ο Αναστόπουλος, άλλοι δεν έβγαιναν ποτέ από την 11άδα. Σου λέει ο Αναστόπουλος δεν βγαίνει, γιατί στις δύο ευκαιρίες θα κάνει γκολ ακόμα κι αν δεν είναι καλός ένα βράδυ. Το ίδιο και ο Παναθηναϊκός με τον Σαραβάκο - Ακόμα και καλά να μην πήγαινε σε ένα ματς, θα έκανε μια επέλαση. Ο Ολυμπιακός θα βρει τον δρόμο του και πιστεύω, επειδή ο πρόεδρος ξέρει την αρρώστια που έχει η ομάδα και θέλει να κάνει την διαπρέψει, σε λίγο καιρό θα την έχει γιατρέψει".

Ποια είναι η άποψη που υπάρχει για τον ΠΑΟΚ;

"Ο ΠΑΟΚ είχε πολύ καλή κυκλοφορία μπάλας, βλέπεις ότι και στον ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό έπαιζαν σχεδόν ίδιοι παίκτες. Είναι μέσα στο πρωτάθλημα Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ. Κυνηγάνε τον Παναθηναϊκό. Άλλο μια ομάδα να σε κυνηγάει μια ομάδα και άλλο τρεις. Ο Παναθηναϊκός αν δεν ενισχυθεί τον Ιανουάριο, δεν έχει τους παίκτες που έχουν οι άλλοι. Το ευχάριστο είναι ότι θα δούμε καλό πρωτάθλημα, με σασπένς, δεν θα τελειώσει με 10 βαθμούς διαφορά. Στα πλέι οφ θα δούμε πράγματα που δεν θα τα πιστεύουμε".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αρπάχτηκαν Καρπετόπουλος-Νικολακόπουλος: "Μένω άφωνος! Δεν θα φτιάξει ομάδα ο Ολυμπιακός αν..." 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags