Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Σλάβεν Μπίλιτς: Βρήκε τον... εκλεκτό στην Αγγλία ο Γιοβάνοβιτς - Εξτρέμ και δεύτερος φορ - "Χαλάστρα" από Μπίλιτς!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-23 12:38:00

Βρήκε τον... εκλεκτό στην Αγγλία ο Γιοβάνοβιτς - Εξτρέμ και δεύτερος φορ - "Χαλάστρα" από Μπίλιτς!

του Νίκου Στεργίου
Βρήκε τον... εκλεκτό στην Αγγλία ο Γιοβάνοβιτς - Εξτρέμ και δεύτερος φορ - "Χαλάστρα" από Μπίλιτς!

Ποιον ζητάει από το Νησί ο κόουτς του Τριφυλλιού και τα τρία εκατομμύρια. Ο παίκτης που έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα οι Πράσινοι, πόσο καιρό τον εξετάζουν και γιατί η περίπτωσή του μπορεί να διαφοροποιηθεί λόγω της άφιξης στην ομάδα του Κροάτη προπονητή.

Το όνομα του Σάμουελ Καλού απασχολεί εκ νέου τον Παναθηναϊκό, καθώς και τον περασμένο Σεπτέμβρη οι άνθρωποι του Τριφυλλιού είχαν ξεχωρίσει την περίπτωσή του (φαίνεται ότι αποτελεί εισήγηση του Γιοβάνοβιτς)  και είχαν προσπαθήσει να τον φέρουν στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν αυτό το διάστημα, οι Πράσινοι εξετάζουν εκ νέου την περίπτωση του 25χρονου άσου, καθώς δεν έχει βρει χρόνο συμμετοχής φέτος στη Γουότφορντ.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι τού 2025 και από τη στιγμή που η αγγλική ομάδα δεν τον αξιοποιεί στα παιχνίδια της, θα μπορούσε να δοθεί λύση μέσω του Παναθηναϊκού. Ή, μήπως, η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι;

Ο Αντώνης Τσούτης, δημοσιογράφος που γνωρίζει άριστα όλα όσα συμβαίνουν στο αγγλικό ποδόσφαιρο, μας βοήθησε για να καταλάβουμε τι ακριβώς ισχύει.

"Στα πλάνα του Μπίλιτις - Τον αποθέωσε σε συνέντευξη - Καλός στο ένας με έναν"

"Ο Μπίλιτς που είναι 20 μέρες στην ομάδα υποστήριξε τις προάλλες ότι τον έχει στα πλάνα του, μπορεί να κάνει τη διαφορά στη Γουότφορντ αν και δεν είχε καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Παρόλα αυτά είναι καλός στο ένας με έναν", σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Αλλά φέτος δεν είχε παίξει καθόλου μέχρι να έρθει ο Μπίλιτς, όπως δεν είχε παίξει και πέρσι - Δεν τους έχει βγει η μεταγραφή του ακόμα. Δεν μας έχει συνηθίσει ο Γιοβάνοβιτς να τσεκάρει τέτοιον παίκτη".

"Κλασσικός Αφρικανός εξτρέμ - Μπορεί και δεύτερος φορ - Δεν είναι Τρουιγέ - 3 εκατ. ευρώ"

Τα χαρακτηριστικά του ποια είναι;

"Εξτρέμ είναι κατά βάση, με χαμηλό κέντρο βάρους, κλασσικός Αφρικάνος εξτρέμ, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο στην Αγγλία. Και το γεγονός ότι δύο χρόνια δεν έχει παίξει μπάλα, δεν περνάει αδιάφορο. Στην Μπορντό έχει φτιάξει ονοματάκι, με γεμάτες σεζόν. Φέτος έχει μπει μια φορά ως αλλαγή, τις προάλλες από τον Μπίλιτς που δείχνει να τον πιστεύει".

Σε ποιες άλλες θέσεις παίζει;

"Μπορεί και ως δεύτερος φορ, αλλά εξτρέμ είναι η θέση του".

Θα μπορούσε να παίξει στη θέση του Τρουιγέ;

"Όχι, Τρουιγιέ δεν μπορεί να γίνει. Είναι σαν να βάλεις τον Αϊτόρ να παίξει αυτή τη θέση. Απλά δεν την έχει".

Πώς θα μπορούσε ο Παναθηναϊκός να τον αποκτήσει από τη Γουότφορντ;

"Είναι τοξική ομάδα, δεν μπορώ να καταλάβω πώς κινείται. Η τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο είναι στα 3 εκατ. ευρώ, αλλά δεν τα δίνεις για αυτόν με τίποτα. Δανεικός με οψιόν αγοράς ίσως θα μπορούσε να έρθει, γιατί και η Γουότφορντ έχει 40 παίκτες. Αν στα 4-5 ματς που απομένουν μέχρι τη διακοπή λόγω του Μουντιάλ τον αξιοποιήσει, ίσως τα δεδομένα για την περίπτωσή του να είναι διαφορετικά".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στις μεταγραφές του ΠΑΟ - "Παίζει" πρώην για back up του Μπέικον - Στην λίστα ο Πασκάλ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags