Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Βρήκε τον... νέο Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός - Τον έχασε ο ΠΑΟ για 300.000 - Πρόταση και από ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-29 16:00:00

Βρήκε τον... νέο Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός - Τον έχασε ο ΠΑΟ για 300.000 - Πρόταση και από ΑΕΚ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Βρήκε τον... νέο Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός - Τον έχασε ο ΠΑΟ για 300.000 - Πρόταση και από ΑΕΚ!

Παίκτης τριών εκατομμυρίων, με γκολ και ασίστ, έρχεται... τζάμπα! Πώς οι Πειριαώτες μπορούν να κλείσουν μία εξαιρετική μεταγραφή με χαμηλό κόστος και το ενδιαφέρον από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να τον πείσουν να έρθει Ελλάδα.

Ολυμπιακός: Μπορεί οι Ερυθρόλευκοι να έχουν αγοράσει τον Σεντρίκ Μπακαμπού στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, αλλά να βρίσκεται και στην ομάδα ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, όμως φαίνεται ότι δεν θα σταματήσουν την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης μιας και τις τελευταίες ημέρες ακούγεται έντονα ότι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον Μίκαελ Ίσακ από την Λεχ Πόζναν. Ο 29χρονος φορ, με χρηματιστηριακή αξία τα 3 εκατομμύρια ευρώ, βρίσκεται στην ομάδα από τη Πολωνία από το καλοκαίρι του 2020, όταν η Λεχ τον απέκτησε σαν ελεύθερο από την Νυρεμβέργη και από τότε μετράει 88 συμμετοχές, με 50 γκολ και 12 ασίστ, ενώ είναι και ο αρχηγός της ομάδας.

Ο 29χρονος Σουηδός, που έχει αγωνιστεί 6 φορές με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, έχοντας σκοράρει μια φορά, έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και οι εμφανίσεις του στην Πολωνία έχουν ανοίξει ήδη κουβέντα για αποχώρησή του, με τους Ερυθρόλευκους να φέρονται ότι κοιτάζουν την περίπτωσή του. Άλλωστε ο Ίσακ έχει δείξει σε όλη την διάρκεια της καριέρας του ότι πρόκειται για έναν πολύ αξιόπιστο σκόρερ, με εμπειρία σε σημαντικές ομάδες. Ο 29χρονος έχει περάσει από την Κολωνία, Κροτόνε, Ασυρίσκα, Ράντερς και Νυρεμβέργη, έχοντας 84 συμμετοχές και 20 τέρματα, ενώ φέτος σε 22 αγώνες που έχει παίξει στην Πολωνία έχει βρει 12 φορές δίχτυα, ενώ έχει φτιάξει και 5 τέρματα για συμπαίκτες του.

Μάλιστα το όνομα του Μίκαελ Ίσακ δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται για ελληνική ομάδα. Πρώτος ήταν ο Παναθηναϊκός που το 2016, όταν ο Σουηδός αγωνίζονταν στην Ράντερς, σε μια χρονιά που πέτυχε 13 γκολ σε 31 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, ενδιαφέρθηκε να τον αποκτήσει, με τον έμπειρο φορ όμως τότε αποχωρεί από την Δανία και να συνεχίζει στην Νυρεμβρέργη, με τους Γερμανούς να δίνουν 300.000 ευρώ για να τον πάρουν.

Τρία χρόνια μετά και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2019 η ΑΕΚ ήταν αυτή που κοίταξε την περίπτωση του Σουηδού, όταν ήταν στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Εζεκιέλ Πόνσε, με το deal να μην ολοκληρώνεται ποτέ και τον παίκτη να συνεχίζει την καριέρα του στην γερμανική ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι ο Ίσακ πρόκειται για έναν παίκτη με πολύ μεγάλη την αίσθηση του γκολ και είναι δεδομένο ότι αν ο Ολυμπιακός ενδιαφερθεί και τον αποκτήσει θα λύσει ένα μεγάλο πρόβλημα που έχει εμφανιστεί την φετινή χρονιά στην γραμμή κρούσης του.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επέστρεψε η κανονικότητα στον Ολυμπιακό - Εξέθεσε Μαρτίνς ο Βρουσάι - Φέρνει στόπερ και εξτρέμ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags