Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Στόπερ ηγέτης για τον Ολυμπιακό - Έρχεται με 3 εκατομμύρια τον Γενάρη" - Ο Νο1 στόχος για την άμυνα
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-25 10:00:00

"Στόπερ ηγέτης για Ολυμπιακό - Έρχεται με 3 εκατομμύρια τον Γενάρη" - Ο Νο1 στόχος για την άμυνα!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Στόπερ ηγέτης για Ολυμπιακό - Έρχεται με 3 εκατομμύρια τον Γενάρη" - Ο Νο1 στόχος για την άμυνα!

Η εξαιρετική του σεζόν και γιατί θα προσφέρει παραπάνω από Μανωλά! Στο Λιμάνι ψάχνουν στην αγορά για τον παίκτη που θα δώσει βοήθειες στο κέντρο της άμυνας, ενώ παράλληλα υπάρχει έντονη φημολογία και για πώληση του Σισέ μετά το Μουντιάλ. Σε ποιον παίκτη έχουν κάνει scouting ενόψει Ιανουαρίου;

Ολυμπιακός: Σε κινητικότητα φαίνεται ότι βρίσκονται οι Ερυθρόλευκοι το τελευταίο διάστημα, όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Γιατί μπορεί συνολικά να υπάρχουν κοντά στα 40 συμβόλαια στου Ρέντη, αλλά είναι σαφές ότι το ρόστερ έχει κάποιες δομικές αδυναμίες/ελλείψεις που πρέπει να καλυφθούν τον Γενάρη!

Γιατί, για παράδειγμα, μπορεί να έχει βρεθεί λύση μετά την αποχώρηση του Κώστα Μανωλά με την οπισθοχώρηση του Γιαν Εμβιλά, αλλά η θέση του πεπειραμένου Γάλλου βρίσκεται στα χαφ! Για αυτό και, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ήδη υπάρχει κινητικότητα για να έρθει τον χειμώνα ο αντικαταστάτης του Μανωλά - Πολύ περισσότερο αν γίνει πράξη η πληροφορία που θέλει τον Σισέ να παραχωρείται μετά το Μουντιαλ.

Και υπάρχει ήδη ένα όνομα που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Παντελή Χατζηδιάκο! Ο διεθνής Έλληνας άσος που τα πηγαίνει εξαιρετικά στην Ολλανδία με την Άλκμααρ και ήδη το όνομά του έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό.

Το συμβόλαιό του με την ολλανδική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, ενώ και η τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 2,5 εκατ. ευρώ. Το sportdog επικοινώνησε με τον Σωτήρη Μίχο, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ολλανδικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να μάθουμε όσο το δυνατόν περισσότερα για την περίπτωσή του...

"Βασικός και αναντικατάστατος στην Άλκμααρ - Παίζει και αριστερός μπακ - Βασικός στον Ολυμπιακό"

"Είναι από τους πυλώνες της Άλκμααρ στην άμυνα, βασικός και αναντικατάστατος τα τελευταία 3 χρόνια. Φέτος έχει παίξει και αριστερός μπακ, είναι εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια του, για αυτό είναι βασικός στην Εθνική. Πολύ καλή εναλλακτική για κάποια ομάδα στην Ελλάδα. Δεν ξέρει την ελληνική πραγματικότητα βέβαια, όπως ήταν και ο Γιώργος Σαμάρας", ανέφερε αρχικά μέσω του sportdog ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Με βάση την κατάσταση που έχουν τώρα οι στόπερ του Ολυμπιακού και βασικός θα μπορούσε να παίξει. Αλλά, όπως και να το κάνουμε, αν έρθει σε ρόστερ 35 παικτών, θα υπάρχει ανταγωνισμός. Ήδη στην ομάδα υπάρχουν οι Σωκράτης, Σισέ, Μπα και κατά συνθήκη παίζει στην άμυνα και ο Εμβιλά".

"Ηγέτης του Ολυμπιακού - Θέλει κοντά του ταγάρι - 3 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει"

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Πειραιώτες τον θέλουν για να καλύψουν το κενό του Κώστα Μανωλά.

"Έχει μεγαλύτερες προοπτικές από τον Μανωλά και λόγω ηλικίας, αλλά και γιατί η καριέρα του Μανωλά είχε πάρει λίγο την κάτω βόλτα. Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει ηγέτης του Ολυμπιακού".

Με ποιον στο πλευρό του θα ταίριαζε να παίξει στον Ολυμπιακό;

"Θα ταίριαζε με στόπερ που έχει φυσική κατάσταση και αθλητικά προσόντα, όπως ο Σισέ ή ο Μπα - Αν και είναι σε κακή κατάσταση τώρα και οι δύο. Σε ένα σύστημα που αρέσκεται και ο Μίτσελ με 4άδα, χρειάζεται κάποιον που είναι πιο ταγάρι, πιο άτεχνος για καμία κεφαλιά και για να δίνει ένταση".

Πόσο πιστεύεις ότι θα μπορούσε να τον πουλήσει η Άκμααρ;

"Οι ολλανδικές ομάδες που δεν είναι Άγιαξ, πουλάνε κοψοχρονιά. Θεωρώ ότι τα 3 εκατ. ευρώ είναι καλό ποσό, δεδομένης και τη αξιας του".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σημαντική κίνηση Καραπαπά με Φορτούνη!" Αδικία από προπονητές - Στα κάγκελα ο Βρουσάι

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags