Facebook Pixel Ροντρίγκο Μολέντο: Επιστροφή Μολέντο στην Ελλάδα - Υπογράφει σε μεγάλη ελληνική ομάδα - "Τρέλα" του προέδρου!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-30 15:00:00

Επιστροφή Μολέντο στην Ελλάδα - Υπογράφει σε μεγάλη ελληνική ομάδα - "Τρέλα" του προέδρου!

του Νίκου Στεργίου
Επιστροφή Μολέντο στην Ελλάδα - Υπογράφει σε μεγάλη ελληνική ομάδα - "Τρέλα" του προέδρου!

Ποιος σύλλογος ετοιμάζει... βόμβα με τον Βραζιλιάνο στόπερ τον Γενάρη; Ο ίδιος θέλει πολύ να γυρίσει στη χώρα μας, το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται και ήδη ένας σύλλογος είναι φαβορί.

Ο Ροντρίγκο Μολέντο ήταν αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους στόπερ που πέρασαν την τελευταία δεκαετία από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Ο έμπειρος ογκόλιθος έγραψε τη δική του ιστορία με τον Παναθηναϊκό, έστω και εάν έφυγε ξαφνικά, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να τον... αναπολούν, μέχρι να φορέσει την πράσινη φανέλα ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος είναι αναμφίβολα πληρέστερος, στο παιχνίδι του.

Όπως και να έχει ο ίδιος μένει ελεύθερος σε δύο μήνες από σήμερα και στα 35 του θα ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα και την Σούπερ Λιγκ για ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο. Δεν θα ήταν αρνητικός για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο δύσκολα ο Γιοβάνοβιτς θα έδινε το ΟΚ για έναν 35χρονο ποδοσφαιριστή και μεσούσης της χρονιάς, μιας και το Σένκεφελντ - Μάγκνουσον δεν σπάει, την ώρα που έχει δείξει ότι εμπιστεύεται και Πούγγουρα και Σάρλια.

Από εκεί και πέρα μια ομάδα που θα μπορούσε να απασχολήσει είναι ο Άρης, μιας και οι κιτρινόμαυροι έχουν θέματα στην άμυνα τους φέτος, ενώ και στο ψηλό παιχνίδι δυσκολεύονται. Αυτό φάνηκε και από την κεφαλιά που πήρε ανενόχλητος ο Σπόραρ στο 92΄.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μολέντο  μετράει φέτος 16 ματς στην Βραζιλία, ενώ πλέον έχει και τρία σερί 90΄. Μάλιστα, ενάντια στην Μποταφόγκο (νίκησε 1-0 εκτός έδρας η Ιντερνασιονάλ) ήταν από τους διακριθέντες. Μένει να δούμε ποια ομάδα θα ενδιαφερθεί, έστω για να τον έχει και ως ρεζέρβα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ματς στο Βόλο ήταν... στημένο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags