Facebook Pixel Βόλος - Παναθηναϊκός: Το ματς στο Βόλο ήταν... στημένο αλλά από τον Ιβάν - Τρομακτικός Παναθηναϊκός, σοκ στον ανταγωνισμό!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-29 23:58:00

Το ματς στο Βόλο ήταν... στημένο αλλά από τον Ιβάν - Τρομακτικός Παναθηναϊκός, σοκ στον ανταγωνισμό

του Ευάγγελου Μίχου
Το ματς στο Βόλο ήταν... στημένο αλλά από τον Ιβάν - Τρομακτικός Παναθηναϊκός, σοκ στον ανταγωνισμό

To πέμπτο ηχηρό "πάρεεε" στους αμφισβητίες και φαβορί στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ! Ο Ευάγγελος Μίχος γράφει γαι την εκπληκτική εμφάνιση του Τριφυλλιού στο Βόλο, για την πραγματική διαφορά στη βαθμολογία και για την ΟΜΑΔΑΡΑ που έχει φτιάξει ο Γιοβάνοβιτς και περιμένει τον Ολυμπιακό.

O Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το επαναλαμβάνω για να μην περάσει στο ντούκου, ο Παναθηναϊκός του Σέρβου "Στρατηγού" (όπως τον είχαν βαπτίσει οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ), έγραψε ιστορία στα χρονικά του συλλόγου με ... σοκαριστικό  - για τον ανταγωνισμό - τρόπο!!

>>>  Το 10 στα 10 στο πρωτάθλημα, που είναι το καλύτερο ξεκίνημα/ ρεκόρ στα χρονικά του "τριφυλλιού", δεν ήρθε έτσι απλά, με μια ακόμη - διαδικαστική/τυχερή/αμφισβητούμενη/αμφιλεγόμενη/δίκαιη βάλτε ότι... συνοδευτικό γουστάρετε - νίκη επί του τρίτου της βαθμολογίας και σούπερ φορμαρισμένου (μετρούσε 5 σερί τρίποντα) Βόλου. Προέκυψε μέσα από 5άρα, βασικά από έναν... ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΌ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌ που δεν είχε - και δεν θα έχει μέχρι τέλους - τον πρώτο σκόρερ/πιο επίδραστικό παίκτη του, τον Αϊτόρ!!!

>>> Ο Παναθηναϊκός του Γιοβάνοβιτς διέλυσε την ομάδα που προηγουμένως είχε κόψει οκτώ(8) βαθμούς από ΑΕΚ/Ολυμπιακό/Άρη! Να το πω κι από την ανάποδη: ο Βόλος που είχε κερδίσει ΑΕΚ, Άρη και πήρε ισοπαλία στο "Καραϊσκάκης", δηλαδή είχε μαζέψει 7 βαθμούς από τα 3/5 της Big 5 (με τον ΠΑΟΚ δεν έχει παίξει), γνώρισε την εντός έδρας συντριβή από τον Παναθηναϊκό του Γιοβάνοβιτς. Το εμπεδώσαμε περί "ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΎ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ"; Αν όχι έχει κι άλλο...

>>>  Ο Βόλος που έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση της Super League έβαλε μόλις ένα γκολ στον Παναθηναϊκό κι αυτό ήταν καθαρά της... τιμής. Με το σκορ στο 0-5, προς το τέλος και με εκτέλεση πέναλτι!! Ας το πάρουμε όμως κι από την ανάποδη: το γκολ που δέχτηκαν οι πρωτοπόροι ήταν μόλις το τρίτο σε 10 αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Κι αυτό το έφαγαν με πέναλτι, όταν το ματς είχε κριθεί κι ενώ στην..."Λεωφόρο" του Βόλου γινόταν τρελό πάρτι! Να τα λέμε όλα.

>>>  Επαναλαμβάνω: η είδηση στο φετινό πρωτάθλημα είναι όταν ο Παναθηναϊκός τρώει γκολ. Ένα ανά 3,3 ματς (από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Βόλο)!! Κι αυτά όμως, δεν του κοστίζουν, ανεξαρτήτου έδρας ακόμη και όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ (όπως με τους δυο 'δικεφάλους")!

>>> Κάνει όμως και κάτι άλλο, εξίσου... φοβερό και τρομερό, η "ταχεία" του κόουτς Ιβάν. Φροντίζει να δίνει... πληρωμένες απαντήσεις στους κακεντρεχείς και τους αμφισβητίες της. Έλεγαν πως χωρίς Σέκεφελντ και Μάγκνουσον  δεν γίνεται να μην φάει γκολ. Πάρεεε...Έλεγαν πως κερδίζει μόνο με πέναλτι. Πάρεεε... Έλεγαν πως κερδίζει μόνο με τον Αϊτόρ. Πάρεεε... Έλεγαν πως είναι τυχερή και δεν μπορεί να συνεχίσει να κερδίζει με... μισό γκολ διαφορά. Πάρεεε... Με την ξεγυριστή 5άρα στον Βόλο ο Παναθηναϊκό του Γιοβάνοβιτς είναι πρώτος με την πρώτη επίθεση (20 γκολ έναντι 17 της ΑΕΚ) και την πρώτη άμυνα(3 γκολ παθητικό)!!

>>> Ο Παναθηναϊκός αυτή την στιγμή στο +10 (και όχι στο +9) από την ΑΕΚ και στο +13 από τον Ολυμπιακό. Βέβαια ΑΕΚ και Ολυμπιακός δεν έδωσαν ακόμη τα δικά τους ματς της αγωνιστικής, εντός με ΠΑΟΚ και Λαμία. Αν όμως, ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου κάνει στην ομάδα του Αλμέϊδα "κηδεία" αντίστοιχη με εκείνη στον Ολυμπιακό, θα παραμείνει το... +10, την 10η αγωνιστική. Και λέω... +10 γιατί μέχρι να πάει και να παίξει στην "Αγιά Σοφιά" θα είναι από πάνω της στην ισοβαθμία λόγω του 2-1 της "Λεωφόρου. Όπως και το +13 από τον Ολυμπιακό έχει μια πιο ρεαλιστική βάση την επόμενη αγωνιστική, που θα φιλοξενήσουν οι "πράσινοι" τους "ερυθρόλευκους' στο "κάστρο" τους.

>>>  Και για να μην παρεξηγηθώ με τον παραπάνω ... βερμπαλισμό μου για το +10 του ΠΑΟ από την ΑΕΚ : δεν βλέπω πως ο ΠΑΟΚ θα κόψει βαθμούς από την ΑΕΚ, η οποία στα μάτια μου είναι το γκανιάν της αναμέτρησης. Νομίζω πως μπροστά στην φετινή αγωνιστική κατάσταση /διαφορά ρόστερ, η τραγική σύγχρονη παράδοση των "κιτρινόμαυρων", με μια μόλις νίκη σε 20 παιχνίδια τους με τον ΠΑΟΚ, δεν θα παίξει αυτή την φορά ρόλο. Και νομίζω πως θα λάβει τέλος, με την ΑΕΚ να βγάζει...21!!!

>>> Οι άμυνες κτίζουν τα σερί και τα μεγάλα σερί στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος δίνουν τους πρωταθληματικούς τιτλους. Το έκανε την προηγούμενη 2ετία και ο Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό, το κάνει την τρέχουσα σεζόν και ο Γιοβάνοβιτς με τον 1000% δικό του Παναθηναϊκό...

>>> Στο ελληνικό ποδόσφαιρο της  οπαδικής τοξικότητας, των θεωριών συνομωσίας και της σπέκουλας/απαξίωσης του αντιπάλου μας, το  θριαμβευτικό "διπλό" του Παναθηναϊκού στο Βόλο "ήταν "στημένο" από τον Αχιλλέα Μπέο και όχι προϊόν της ΟΜΑΔΑΡΑΣ του Γιοβάνοβιτς. Ήδη τα αρρωστημένα και τα ... "γκεμπελικά" μυαλά  το...  δουλεύουν, μαζί με τον... ανεμιστήρα. Μια βόλτα στα ... καφενεία, κλασικά και σύγχρονα ιντερνετικά θα σας πείσει. Βέβαια ο αντίλογος πως κανείς δεν στήνεται για να διαλυθεί/ξεφτιλιστεί όπως την έπαθε ο Βόλος από τον Παναθηναϊκό, μάλλον για τους "συγκεκριμένους" είναι ... ανυπόστατη λεπτομέρεια.

>>> Θα συμφωνήσω πάντως ότι το "ντέρμπι κορυφής" στο Βόλο ήταν... ΣΤΗΜΕΝΟ! Ο Γιοβάνοβιτς όμως, το έστησε και όχι ο...Μπέος. Με την ομάδα που έχει δημιουργήσει. Μια ομάδα που κι αγωνιστικά αλλα και που πνευματικά  είναι πανέτοιμη/αποτελεσματική/αξιόπιστη σε κάθε αναμέτρησή της. Αυτή Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΟΥ  Γιοβάνοβιτς της δίνει αυτό που οι περισσότεροι λένε "μέταλλο πρωταθλητισμού".

>>> Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, λοιπόν, κόντρα στον Βόλο πήρε διπλό άριστα. Και στην αγωνιστική προετοιμασία των παικτών του για να μην επηρεαστούν από τον απουσία του Αϊτόρ αλλά και στην  πνευματική προετοιμασία τους για να μην παρασυρθούν/ αποσυντονιστούν από την ατμόσφαιρα πάρτι που θα "έστηναν" 15.000 οπαδοί εκδρομείς.

>>>> Στο δια ταύτα: αυτός ο Παναθηναϊκός είναι ο ορισμός της ομάδας. Και είναι στο 1000% η ομάδα, το γκρουπ του προπονητή του, Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Με ξεκάθαρες αρχές και πλάνο στο παιχνίδι της. Η οποία εξελίχθηκε κι άφησε το περσινό...σοφτ που την χαρακτήριζε. Είναι ομάδα που τρέχει, που κυκλοφορεί, "μπετόν' πίσω, με ταλέντο μπροστά, με αυτοματισμούς, ψυχολογία, χαρακτηριστικά και...πνευματικότητα!  Για αυτό και μπορεί να βρίσκει λύσεις και να αντικαθιστά τις όποιες απουσίες ακόμη και μαζεμένες.

>>> Λείπει ο Αϊτόρ αλλά μια χαρά κάνει την δουλειά ο Βέρμπιτς ενώ την μπαγκέτα του σκόρερ πήρε από τον  άτυχο Ισπανό εξτρέμ ο άλλος εξτρεμ, ο Παλάσιος, που έβαλε μάλιστα δυο γκολάρες στον Βόλο. ´Ε, ναί, όταν έχεις φτιάξει ομάδα τότε ... γεννάνε και τα κοκόρια σου, Ιβάν...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκέτη απόλαυση ο Παλάσιος! Μαγεία Μπερνάρ-Βέρμπιτς - Πόσο δίκιο έχεις ρε Γιοβάνοβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags