Facebook Pixel Βαθμολογία Super League: "Πετάει" ο Παναθηναϊκός - Η διαφορά με Ολυμπιακό πριν το ντέρμπι - "Καίγονται" ΑΕΚ, ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-29 21:34:00

Βαθμολογία: "Πετάει" ο Παναθηναϊκός - Η διαφορά με Ολυμπιακό πριν το ντέρμπι - "Καίγονται" ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Βαθμολογία: "Πετάει" ο Παναθηναϊκός - Η διαφορά με Ολυμπιακό πριν το ντέρμπι - "Καίγονται" ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

Δείτε αναλυτικά την κατάταξη στον βαθμολογικό πίνακα της Super League μετά τη δέκατη νίκη του Παναθηναϊκού σε ισάριθμα ματς, αλλά και τις κρίσιμες αναμετρήσεις που ακολουθούν στη συνέχεια.

Super League: Ο Παναθηναϊκός πέρασε με το εμφατικό 5-1 από τον Βόλο και φιγουράρει στην κορυφή της Super League, μετρώντας πλέον δέκα νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Οι Πράσινοι ξέφυγαν στο +9 από τη δεύτερη ΑΕΚ, η οποία έχει μπροστά της την Κυριακή (30/10) το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Παιχνίδι που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες, που "καίγονται" για νίκη προκειμένου να μη χάσουν την επαφή τους με τον Παναθηναϊκό (σ.σ. βρίσκεται στο +14 από τον ΠΑΟΚ).

Τρίτος στη βαθμολογία είναι ο Βόλος, 10 βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο -13 από την κορυφή. Οι Ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την Κυριακή τη Λαμία, ενώ την ερχόμενη Κυριακή διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Δείτε τη βαθμολογία της Super League:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags