Facebook Pixel Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Ατάκα... φωτιά Πασχαλάκη - "Στον Ολυμπιακό νιώθω..." - Τι είπε για τον αγώνα με Φράιμπουργκ
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-26 19:20:00

Ατάκα... φωτιά Πασχαλάκη - "Στον Ολυμπιακό νιώθω..." - Τι είπε για τον αγώνα με Φράιμπουργκ

Sportdog Team
Ατάκα... φωτιά Πασχαλάκη - "Στον Ολυμπιακό νιώθω..." - Τι είπε για τον αγώνα με Φράιμπουργκ

Ο Έλληνας τερματοφύλακας των Ερυθρόλευκων μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη γερμανική ομάδα και αναφέρθηκε τόσο στην επικείμενη αναμέτρηση, όσο και στο πως νιώθει ο ίδιος στους Πειραιώτες.

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Στον... τελικό με τη Φράιμπουργκ αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Έλληνας τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι έχει αλλάξει η χημεία στο εσωτερικό της ομάδας, ενώ παράλληλα είπε πως νιώθει ότι είναι πολύ καιρό στους Ερυθρόλευκους.

-τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να πάρει αποτέλεσμα: «Στα προηγούμενα ματς δεν δεχτήκαμε γκολ γιατί είχαμε καλή επικοινωνία και διαχειριστήκαμε έξυπνα τα παιχνίδια. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι για μας, αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό, είτε ο αντίπαλος είναι εύκολος είτε δύσκολος. Η Φράιμπουργκ είναι πολύ δυνατός αντίπαλος, δημιουργεί ευκαιρίες και έχει να κάνει με το κατά πόσο θα τον μπλοκάρουμε εμείς και όχι πώς θα παίξει εκείνος».

-το πού αποδίδει τη βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας«Η άμυνα αρχίζει από μπροστά, από την πρώτη γραμμή. Ο κύριος Μίτσελ από την πρώτη στιγμή προσπαθεί να μας βοηθήσει στο τακτικό κομμάτι, έχει γίνει πολλή δουλειά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να αφομοιώσουμε όσα μας ζητεί ο προπονητής μας, που έχει συγκεκριμένη φιλοσοφία. Το πιο σημαντικό είναι η ισορροπία ανάμεσα στις γραμμές μας. Θεωρώ πως αυτό που έχει αλλάξει στην ομάδα είναι η χημεία».

-τη σιγουριά που δείχνει να εμπνέει στους συμπαίκτες του: «Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των συμπαικτών σου, τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις, ένιωσα από την πρώτη στιγμή πως είμαι πολύ καιρό στην ομάδα και αυτό πιστώνεται στους συμπαίκτες μου. Καλούμαστε να κάνουμε ένα βήμα τη φορά προς τα πάνω, προσπαθώ κι εγώ να βάλω το λιθαράκι μου. Δεν είναι εύκολο, αλλά έχω τη βοήθεια των συμπαικτών μου. Θέλω να βοηθώ όσο μπορώ την ομάδα. Δεν χρειάστηκε μέχρι στιγμής να κάνω κάτι ουσιώδες, αλλά η δουλειά του τερματοφύλακα δεν είναι μόνο στις αποκρούσεις. Εκεί καλούμαστε να επενδύσουμε», είπε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags