Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αποκάλυψη... φωτιά από Μίτσελ - Πρόβλημα με βασικό άσο του Ολυμπιακού - Φόβοι για τραυματισμό
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-28 17:14:00

Αποκάλυψη... φωτιά από Μίτσελ - Πρόβλημα με βασικό άσο του Ολυμπιακού - Φόβοι για τραυματισμό

Sportdog Team
Αποκάλυψη... φωτιά από Μίτσελ - Πρόβλημα με βασικό άσο του Ολυμπιακού - Φόβοι για τραυματισμό

Ο Ισπανός προπονητής αναφέρθηκε στην κατάσταση μεγάλου αστεριού της ομάδας του, για τον οποίο έχει σημάνει συναγερμός στις τάξεις του Ολυμπιακού.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ, μίλησε για τον τραυματισμό του Γκάρι Ροντρίγκες κόντρα στη Φράιμπουργκ.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες αντικαταστάθηκε από τον Ρέαμπτσιουκ στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League στο Φράιμπουργκ. Στον Ολυμπιακό είναι σε... αναμμένα κάρβουνα για την κατάσταση του μεσοεπιθετικού, με τον Μίτσελ να αναφέρεται στον τραυματισμό του.

«Η σκέψη μας ήταν να είναι οι επιθετικοί μας οι Μασούρας και Γκάρι, έτσι ώστε οι Μπιέλ και Ελ Αραμπί να πετούν την μπάλα μπροστά και να ανοίγουν χώρους για να βγαίνουμε στον κενό χώρο. 

Είχαμε απέναντί μας έναν αντίπαλο που έχει πολλές ικανότητες και λύσεις. Ωστόσο νομίζω ότι ήμασταν ανώτεροι και στην άμυνα και στην επίθεση. Ο Βρουσάι είναι ένας βασικός παίκτης για εμάς και για οποιαδήποτε ομάδα, γιατί μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε θέση. Για τον Γκάρι φοβόμαστε ότι έχει μία μικρή θλάση στον οπίσθιο μηριαίο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλαγές μετά τον αποκλεισμό! Έπαιξε στη Γερμανία και... φεύγει - "Κατσάδα" Μίτσελ την ώρα του αγώνα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags