Facebook Pixel Super League: Απόλυτος ο Βαρούχας: "Χέρι στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ αλλά..." - Τι είπε για Βόλο και πέναλτι στο Καραϊσκάκη (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-31 00:15:00

Απόλυτος ο Βαρούχας: "Χέρι στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ αλλά..." - Τι είπε για Βόλο και πέναλτι στο Καραϊσκάκη (Vid)

Sportdog Team
Απόλυτος ο Βαρούχας: "Χέρι στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ αλλά..." - Τι είπε για Βόλο και πέναλτι στο Καραϊσκάκη (Vid)

Ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας "ξαναχτυπά" αναλύοντας τις επίμαχες φάσεις της 10ης αγωνιστικής. Το σχόλιό του για τις αποφάσεις στο ντέρμπι, στη νίκη επί του Παναθηναϊκού με Βόλο και του Ολυμπακού με Λαμία.

Super League: Ο Παναγιώτης Βαρούχας προέβη στην καθιερωμένη του ανάλυση για τις επίμαχες φάσεις της αγωνιστικής στην Αθλητική Κυριακή.

Ο καθηγητής διαιτησίας ξεκίνησε από το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, στο οποίο δεν διέκρινε κάποια λάθος απόφαση.

Αρχικά τόνισε ότι δεν υπάρχει πέναλτι σε δύο περιπτώσεις που οι δύο ομάδες διαμαρτυρήθηκαν για χέρι στη μεγάλη περιοχή. Όπως είπε, τόσο ο Ράφα Σοάρες όσο και ο Πινέδα είχαν τα χέρια τους μαζεμένα.

Παράλληλα, δεν διέκρινε παράβαση ούτε στο χέρι του Σάστρε εντός περιοχής στο 55', φάση για την οποία έγινε έλεγχος στο VAR. Ο καθηγητής διαιτησίας υποστήριξε ότι ο Ισπανός αμυντικός του ΠΑΟΚ δεν είχε πρόθεση. Αναφορικά με το παιχνίδι Βόλος-Παναθηναϊκός, ο Παναγιώτης Βαρούχας συμφώνησε με τις υποδείξεις των διαιτητών σε φάσεις για πέναλτι.

 

Αναφορικά με το παιχνίδι Βόλος-Παναθηναϊκός, ο Παναγιώτης Βαρούχας συμφώνησε με τις υποδείξεις των διαιτητών σε φάσεις για πέναλτι.

Υποστήριξε ότι σωστά δεν καταλογίστηκε η εσχάτη των ποινών σε πτώσεις αρχικά του Βέρμπιτς και αργότερα του Ντέλετιτς, ενώ τόνισε ότι ορθώς δόθηκε πέναλτι υπέρ του Βόλου στα τελευταία λεπτά του ματς, μετά από ανατροπή του Τσοκάνη από τον Σένκεφελντ και παρέμβαση του VAR.

Για τη φάση του 3-0 του Παναθηναϊκού, που συζητήθηκε αρκετά, ο Παναγιώτης Βαρούχας είπε ότι η βοηθός διαιτητή υπέδειξε αρχικά οφσάιντ λόγω της κίνησης του εκτεθειμένου Βέρμπιτς μετά το σουτ του Χουάνκαρ. Ωστόσο, από τη στιγμή που ο παίκτης ούτε είχε συμμετοχή στη φάση ούτε επηρέαζε το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα, σωστά παρενέβη ο VAR και το γκολ μέτρησε κανονικά.

 

Τέλος ο παλαίμαχος διαιτητής σχολίασε μία φάση από το Γεώργιος Καραϊσκάκης, όπου η Λαμία ζήτησε ένα πέναλτι κόντρα στον Ολυμπιακό. Πάντως, ο Παναγιώτης Βαρούχας συμφώνησε με τη μη υπόδειξη πέναλτι, αναφέροντας ότι ο Γιακουμάκης με τον Ντόι είχαν μία μικρή επαφή στην περιοχή του Ολυμπιακού, που όμως δεν συνιστά παράβαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έκρηξη" Κάκου για διαιτησία και ΑΕΚ: "Παραπληροφόρηση από τον κίτρινο Τύπο, γατάκια"! (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags