Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Η "απάντηση" Λουτσέσκου σε Μελισσανίδη - Βρήκε τον... νέο Λιβάγια ο Αλμέιδα - Δεν αντέχει ο Στάνκοβιτς!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-31 22:47:00

Η "απάντηση" Λουτσέσκου σε Μελισσανίδη - Βρήκε... νέο Λιβάγια ο Αλμέιδα - Δεν αντέχει ο Στάνκοβιτς!

Οι Μιχείες
Η "απάντηση" Λουτσέσκου σε Μελισσανίδη - Βρήκε... νέο Λιβάγια ο Αλμέιδα - Δεν αντέχει ο Στάνκοβιτς!

Οι φωνές, τα "γαλλικά" και πώς ο Αργεντινός κόουτς είναι σταρ-αντιστάρ! Τι ισχυρίζονται από την πλευρά του προπονητή του ΠΑΟΚ ότι συνέβη με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, το... πρόβλημα που προέκυψε με τον Αυστριακό τερματοφύλακα και όσα κάνει εντός των αποδυτηρίων ο κόουτς της Ένωσης.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Ο Στάνκοβιτς που δεν άντεχε ποτέ τον πάγκο και για αυτό έφυγε απο την Ζάλτσμπουργκ, τώρα έχει γίνει αναπληρωματικός του Αθανασιάδη (δεν... τρώει γκολ και δεν βγαίνει απο την 11αδα) κι αυτό θα χρειαστεί διαχείριση...

Τι λέει το περιβάλλον Λουτσέσκου για το «επεισόδιο» με Μελισσανίδη και η «ευχή» που του έδωσε...

Γιατί ο Ματίας Αλμέιδα είναι...σταρ – αντισταρ! Και ο Αραούχο που γίνεται ο ...Λιβάγια του Λιβάι Γκαρσία!

ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ: έχει χάσει την θέση του βασικού γκολκίπερ στην ΑΕΚ αφού στα τελευταία 4 (με Άρη/Ατρόμητο/Λεβαδειακό/ΠΑΟΚ) παίζει ο Γιώργος Αθανασιάδης. Και όχι μόνο παίζει αλλά κτίζει και σερί, με ισάριθμα clean seet. Άντε να τον βγάλεις μετά, αλλά πήγαινε να το... πεις και στον Τσιτσάν Στάνκοβιτς. Ο Αυστριακός είναι γκολκίπερ που δεν αντέχει τον πάγκο, παθαίνει... αλλεργία! Για αυτό τον λόγο επεδίωξε κι έφυγε απο την Ζάλτσμπουργκ, όταν έχασε την πρωτοκαθεδρία στην εστία της. Και την περασμένη σεζόν στην Ένωση έλεγαν πως ήθελε να παίζει βασικός ακόμη και στο... Κύπελλο! Βέβαια άλλο Αλμέιδα κι άλλο... Γιαννίκης. Οπότε μένει να δούμε την αντίδραση του Στάνκοβιτς, εφόσον παραμείνει ο Αθανασιάδης το Νο 1, όπως και την διαχείριση του κόουτς Ματίας. Θυμίζω πως στο τελευταίο ματς, κόντρα στον ΠΑΟΚ,  ο Στάνκοβιτς την παραμονή έμεινε ξαφνικά εκτός αποστολής γιατί στην τελευταία προπόνηση ένιωσε μικροενοχλήσεις στον μηρό. ‘Ηξερε βέβαια εκ των προτέρων πως στο ντέρμπι δεν θα έπαιζε...

ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ: «διέρρευσε» και γράφτηκε το «επεισόδιο» που είχε στα αποδυτήρια της «Αγιας Σοφιάς  OPAP Arena” με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Δηλαδή πως πήγε να τον χαιρετήσει δια χειραψίας αλλά ο «τίγρης» του είπε «… σήκω φύγε απο εδώ. Κάνεις αυτά τα πράγματα  και τολμάς να μου δώσεις και το χέρι...». Για να ακολουθήσουν κάποια γαλλικά του Μελισσανίδη. Τι μεταφέρθηκε στην στήλη από το περιβάλλον του Ρουμάνου τεχνικού; Πώς δεν του έδωσε το χέρι, τον κοίταξε όμως, με ... καλή διάθεση αλλά πριν κάνει καν κάποια κίνηση (προς το μέρος του;), ο Μελισσανίδης τον... πρόλαβε! Τον αγριοκοίταξε για να ακολουθήσει η έκρηξή (φωνές) του προς τον Λουτσεσκου. Μαζί με την ... ευχή /κλασική ελληνική βρισιά, το σήκω φύγε απο μπροστά μου κι ένα... επίθετο!!

ΑΛΜΕΙΔΑ: όσοι τον γνωρίζουν, όχι μόνο απο τις εμφανίσεις του στον πάγκο της ΑΕΚ, αλλά και στην καθημερινότητα της δουλειάς του, κάνουν λόγο για έναν ... στάρ – αντιστάρ!!! Πως συνδυάζονται αυτά τα δύο; Από την μία ο Ματίας Αλμείδα έχει το star quality, το εκπέμπει ξεκάθαρα. Απο την άλλη όμως, μέσα στην ομάδα του είναι ειλικρινής, είναι ταπεινός. Χωρίς ψέματα και ικανός στο να τους έχει ψυχολογικά καλά. Απο τους Αμραμπατ/Μάνταλο που απο βασικοί έχουν γίνει αλλαγές και το... γουστάρουν, μέχρι τον Αραούχο που τον πήρε απο την μεγάλη περιοχή για να παίζει σεντερ φορ ο Λιβάι Γκαρσία αλλά ο Αργεντινός όχι μόνο δεν ... γκρινιάζει αλλά σκίζεται στο νέο του ρόλο!

ΑΡΑΟΥΧΟ: ήταν ο ΜVP της ΑΕΚ στο 2-0 επί του ΠΑΟΚ. Μπορεί να μένει μακριά απο το γκολ αλλά κάνει ακόμη και την βρώμικη δουλειά με επιτυχία,  χωρίς να... βαρυγκομά! Σε κάποιους μάλιστα, στον νέο του ρόλο, θυμίζει εκείνον του Μάρκο Λιβάγια στην πρωταθληματική σεζόν της ΑΕΚ. Όταν δηλαδή ήταν δίδυμο με τον Αραούχο φουνταριστό και ο σούπερ ποιοτικός Κροάτης πιο πίσω να «τρώει το ξύλο». Στην φετινή ΑΕΚ , λοιπόν, ο Αραούχο γίνεται ...Λιβάγια και ο Λιβαι Γκαρσία Αραούχο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάχη για τρεις το πρωτάθλημα - Το πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ από Άρη - Από Γενάρη Μαρσέλο, Φορτούνης

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags