Facebook Pixel Γιάννης Αλαφούζος - Παναθηναϊκός: Πρόταση... βόμβα Αλαφούζου για την κεντρική διαχείριση - Έτσι θα σταματήσουν οι... εξαρτήσεις
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-01 17:24:00

Πρόταση... βόμβα Αλαφούζου για την κεντρική διαχείριση - Έτσι θα σταματήσουν οι... εξαρτήσεις

Sportdog Team
Πρόταση... βόμβα Αλαφούζου για την κεντρική διαχείριση - Έτσι θα σταματήσουν οι... εξαρτήσεις

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού μίλησε για την κεντρική διαχείριση στην συνεδρίαση της Λίγκας σχετικά με την κεντρική διαχείριση όπου αναφέρθηκε στην οικονομική ενίσχυση των μικρότερων ομάδων.

Γιάννης Αλαφούζος: Εκτός από το θέμα της διαιτησίας ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού ζήτησε να οριστεί ημερομηνία για διοικητικό συμβούλιο που θα αφορά την κεντρική διαχείριση τονίζοντας ότι οι Πράσινοι είναι έτοιμοι να συμμετάσχουν με σκοπό οι μικρότερες ομάδες να εισπράττουν τουλάχιστον 2.5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

«Αυτό θα τους δώσει την δυνατότητα να μην έχουν εξαρτήσεις από τα γνωστά κέντρα που είναι γνωστό ότι τις πλησιάζουν με στόχο να τις ελέγξουν λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αλαφούζος.

Σε ό,τι αφορά το θέμα Κλάτενμπεργκ, είπε ότι συμφωνεί με τη συνεργασία μαζί του, αλλά το πώς θα γίνει αυτή θα το αποφασίσει το συμβούλιο της Λίγκας και όχι ο πρόεδρός της.

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags