Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου: "Βόμβα" από Αγγλία: Αυτή η ομάδα προσέγγισε τον Λουτσέσκου - Η απάντηση του Ρουμάνου
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-03 16:10:00

"Βόμβα" από Αγγλία: Αυτή η ομάδα προσέγγισε τον Λουτσέσκου - Η απάντηση του Ρουμάνου

Sportdog Team
"Βόμβα" από Αγγλία: Αυτή η ομάδα προσέγγισε τον Λουτσέσκου - Η απάντηση του Ρουμάνου

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε στα χέρια του πρόταση από γνωστή αγγλική ομάδα.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Κρούση από την ομάδα του Ατζούν Ιλιτζαλί και του Δημήτρη Πέλκα, την Χαλ, φέρεται να είχε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την "Hulldailymail".

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι οι "τίγρεις" πριν καταλήξουν στην περίπτωση του Λίαμ Ρόζενιορ, είχαν στην λίστα τους διάφορους υποψήφιους τεχνικούς, ανάμεσα στους οποίους βρισκόταν τόσο ο Πέδρο Μαρτίνς, όσο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ωστόσο, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπήκε καν στη διαδικασία να συζητήσει με τους Βρετανούς το ενδεχόμενο “μετακόμισής” του στο Νησί, ενημερώνοντάς τους πως θα τιμήσει το συμβόλαιο που έχει με τον Δικέφαλο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Όπως σημειώνεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα: «Η Χαλ, κατά την διάρκεια της αναζήτησης για το νέο της προπονητή και μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Πέδρο Μαρτίνς, είχε συγκεκριμένες επιλογές...

Οι 'τίγρεις' είχαν επαφές τόσο με τον Ραζβάν Λουτσέσκου που είναι προπονητής του ΠΑΟΚ, όσο και με τον Νέναντ Μπιέλιτσα (πρώην προπονητής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και της Όσιγιεκ). Αμφότεροι ήταν πολύ ψηλά στις επιλογές των ανθρώπων της Χαλ και βρέθηκαν στα τελευταία στάδια της έρευνας προκειμένου να συνάψουν συνεργασία...».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 8 χτυπήματα της μοίρας του ΠΑΟΚ! "Κάηκαν" από Λουτσέσκου - Ο... πονοκέφαλος και η ανησυχία

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags