Facebook Pixel Σούπερ νέα για Λουτσέσκου και οπαδούς - Μεγάλη επιστροφή στον ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-03 20:52:00

Σούπερ νέα για Λουτσέσκου και οπαδούς - Μεγάλη επιστροφή στον ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Σούπερ νέα για Λουτσέσκου και οπαδούς - Μεγάλη επιστροφή στον ΠΑΟΚ!

Γυρίζει στην αγωνιστική δράση μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας λόγω σοβαρού τραυματισμού και αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις.

Τον Γιάννη Μιχαηλίδη συμπεριλαμβάνει η αποστολή του ΠΑΟΚ Β' που θα ταξιδέψει στη Βέροια για την αυριανή (4/11, 15:15) πρεμιέρα της Super League 2 εναντίον της τοπικής ομάδας.

Ο νεαρός άσος θα έχει την ευκαιρία να ενισχύσει την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία στο παιχνίδι κόντρα στους Ημαθιώτες, μετά από αρκετό καιρό στα πιτς.

Σημειώνεται πως και ο Ίνγκι Ίνγκασον είχε συμμετάσχει κατά την περσινή σεζόν σε παιχνίδια του ΠΑΟΚ Β' παίρνοντας λεπτά συμμετοχής και ρυθμό, έως ότου να επιστρέψει σε δράση με το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Mάλιστα, μεταξύ των επιλογών του Ουρουγουανού τεχνικού είναι και ο Βασίλης Γκορντεζιάνι, που φέτος έχει προωθηθεί στην ανδρική ομάδα εξαιτίας των συνεχόμενων απουσιών στη γραμμή κρούσης των Θεσσαλονικέων.

Αναλυτικά, την «ασπρόμαυρη» αποστολή απαρτίζουν οι:

Μπαλωμένος, Μάροβιτς, Μορικέλι, Τασιούρας, Τσοπούρογλου, Κιτσάκης, Μιχαηλίδης, Γιαξής, Ουεντραόγκο, Νινούα, Γρόσδης, Δαρέλας, Χατζηστραβός, Σπυράκος, Μπράντονιτς, Σπυρίδης, Πανίδης, Γκορντεζιάνι, Ρικάρντο και Κωττάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 8 χτυπήματα της μοίρας του ΠΑΟΚ! "Κάηκαν" από Λουτσέσκου - Ο... πονοκέφαλος και η ανησυχία

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags