Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ναντ: Έξαλλος Χριστόγλου με ξένο άσο - "Θα τον κλείδωνα στα αποδυτήρια"! - Απορεί και ο Νικολακόπουλος
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-03 22:58:00

Έξαλλος Χριστόγλου με ξένο άσο - "Θα τον κλείδωνα στα αποδυτήρια"! - Απορεί και ο Νικολακόπουλος

Sportdog Team
Έξαλλος Χριστόγλου με ξένο άσο - "Θα τον κλείδωνα στα αποδυτήρια"! - Απορεί και ο Νικολακόπουλος

"Καυτή" ανάλυση από τους δύο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, μετά την ήττα της ομάδας του Μίτσελ με 2-0 από τη Ναντ.

Ολυμπιακός - Ναντ: Τόσο ο Μπάμπης Χριστόγλου όσο και ο Κώστας Νικολακόπουλος απορούσαν με την εικόνα του Χουάνγκ Ουί-Τζο, με τον πρώτο μάλιστα να τονίζει ότι θα τον... κλείδωνε στα αποδυτήρια!

«Ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μόνο ο Μπόουλερ έδειξε ότι δικαιούται να βρίσκεται στη 18άδα για Λεωφόρο», είπε ο Μπάμπης Χριστόγλου στον ΣΠΟΡ FM ενώ τόνισε για τον Ουί Τζο: «Εγώ θα τον έκλεινα στα αποδυτήρια να μην εμφανιστεί ξανά! Δεν μαρκάρει, δεν σουτάρει, δεν δίνει την μπάλα σε κανέναν. Δεν καταλαβαίνω γιατί τον κρατάνε μέσα».

Από την πλευρά του ο Κώστας Νικολακόπουλος είπε ότι «είδαμε την ίδια εικόνα, που έχουμε δει σε όλα τα τελευταία ευρωπαϊκά ματς, με τον Ολυμπιακό για 60-70 λεπτά να είναι καλός και μετά να καταρρέει», ενώ στάθηκε στην αποκαρδιωτική εμφάνιση για άλλη μια φορά του Ουί Τζο, λέγοντας: «Δεν μπορεί να έχει απαιτήσεις ο Ολυμπιακός, από το πρώτο ματς φαινόταν. Ο Ολυμπιακός παίζει χωρίς σέντερ φορ! Δεν είναι θέμα εμπάθειας. Δεν βγάζει κανένα νόημα».

Από εκεί και πέρα, σημείωσε πως ήταν «θετική η εικόνα του Καλογερόπουλου, ενώ ο πιο θετικός ήταν ο Ανδρούτσος για 60 λεπτά και ο Μπόουλερ για ένα ημίχρονο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκότωσαν" τον "killer" τους! Μια μπάλα μόνος του ο Ουί Τζο - Δικαίωση Μίτσελ... έβγαλε στόπερ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags