Facebook Pixel Αποκάλυψη από κορυφαίο όνομα της ΑΕΚ: "Με ήθελε ο Κριστιάνο στη Γιουβέντους!"
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-04 21:12:00

Αποκάλυψη από κορυφαίο όνομα της ΑΕΚ: "Με ήθελε ο Κριστιάνο στη Γιουβέντους!"

Sportdog Team
Αποκάλυψη από κορυφαίο όνομα της ΑΕΚ: "Με ήθελε ο Κριστιάνο στη Γιουβέντους!"

O αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπρούνο Άλβες, μίλησε για το νέο πόστο του στην Ένωση καθώς και τη φιλία του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΑΕΚ - Μπρούνο Άλβες: Για το νέο πόστο στην ΑΕΚ και τη φιλία του με τον σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο, μίλησε ο αθλητικός διευθυντής της Ένωσης, Μπρούνο Άλβες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος πλέον παράγοντας της ΑΕΚ, μιλώντας στην Calcio Mercato:

Για τα νέα του καθήκοντα στην ΑΕΚ είπε: «Για μένα είναι μια σημαντική ευκαιρία. Μετά από πολλά χρόνια ως παίκτης ξεκίνησα ένα πρότζεκτ με μια ομάδα επιπέδου και είναι μια εμπειρία για να εξελιχθώ».

Για την προσπάθεια του Κριστιάνο να τον πάρει στη Γιουβέντους: «Υπήρξε η δυνατότητα. Είχαν τραυματιστεί δύο αμυντικοί και ο Μέντες με πήρε τηλέφωνο για να με ρωτήσει. Ο Ρονάλντο μου είπε ότι θα με βοηθούσε να πάω στο Τορίνο. Τελικά η Γιούβε επέλεξε τον Κάσερες». Όσο για το τι πρέπει να κάνει ο Πορτογάλος σταρ στη Γιουνάιτεντ; «Τώρα πρέπει να κοιτάξει μέσα του και να βρει αν θέλει να συνεχίσει στη Γιουνάιτεντ ή όχι».

Κλείνοντας, ο Άλβες ρωτήθηκε αν έχει σκεφτεί να φέρει κάποια στιγμή τον Κριστιάνο στην ΑΕΚ, με τον αθλητικό διευθυντή της Ένωσης να απαντά ρεαλιστικά: «Όχι, όχι, δεν το έχω σκεφτεί ποτέ»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τί φοβάται ο Μίτσελ; Χαμένος ο Λουτσέσκου! Ορισμός του κόουτς ο Αλμέιδα - Δικαίωση Γιοβάνοβιτς"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags