Facebook Pixel Super League: Πωλείται Σουπερλιγκάτη ΠΑΕ - Βάζει ήδη χρήματα στην ομάδα ο αγοραστής - Έλληνας του εξωτερικού
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-06 10:00:00

Πωλείται Σουπερλιγκάτη ΠΑΕ - Βάζει ήδη πολλά χρήματα στην ομάδα ο αγοραστής - Έλληνας εξωτερικού!

GOALάρες by Εvaggelistis
Πωλείται Σουπερλιγκάτη ΠΑΕ - Βάζει ήδη πολλά χρήματα στην ομάδα ο αγοραστής - Έλληνας εξωτερικού!

Συμμετέχει από τώρα στο μάνατζμεντ, ενώ οι εκλογές θα παίξουν ρόλο! Μεγάλη αποκάλυψη του Ευάγγελου Μίχου στο Sportdog.gr, για το deal που θα αλλάξει τα δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πότε θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις και οι πρώτες κινήσεις που έχουν γίνει στην ομάδα από τον υποψήφιο αγοραστή.

Μια αποκάλυψη βόμβα για το μέλλον Σουπερλιγκάτης ΠΑΕ, στην οποία φέρεται ήδη να συμμετέχει στο μάνατζμεντ ο υποψήφιος αγοραστής, φέρνει στο φως o  "Ευαγγελιστής" στο Sportdog.gr!

Έμαθα πως ΠΑΕ (εκτός Αθηνών) όχι μόνο είναι σε διαδικασία πώλησης αλλά ήδη ο ενδιαφερόμενος αγοραστής (Έλληνας αλλά κάτοικος... Κεντρικής Ευρώπης) έχει... μπει σε αυτή και συμμετέχει στο μάνατζμεντ!!

Μάλιστα σταδιακά εγκαθιστά και τους δικούς του ανθρώπους στα Γραφεία και γενικότερα στον Οργανισμό, κάτι που σημαίνει πως προσεχώς κάποια στελέχη μπορεί να αρχίσουν να φεύγουν.

Ο υποψήφιος αγοραστής μάλιστα συμμετέχοντας στο μάνατζμεντ της ΠΑΕ ήδη βάζει και (αρκετά) χρήματα αφού ο νυν ιδιοκτήτης έχει... θέματα χρηματοδότησης. Προς το παρόν ως διευκόλυνση ή μη δεν το γνωρίζω. 

Πάντως αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στην συγκεκριμένη ΠΑΕ, που αρχικά τοποθετούνται στις αρχές του νέου χρόνου (2023). Δεν ξέρω - γιατί παίζει κάτι τέτοιο - αν αυτές μπορούν να επηρεαστούν από όσα ακούγονται για επίσπευση των εκλογών στην χώρα. Γιατί κάποιο τρόπο όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται έχουν... σχέση.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρωμάει σήψη το ελληνικό ποδόσφαιρο - Συνένοχο το VAR - Άθλιος Άρης, για υποβιβασμό ο Ατρόμητος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags