Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Απίστευτο μέταλλο ο Παναθηναϊκός - Απαντήσεις για όλα ο Γιοβάνοβιτς - Ανόητη κίνηση Άβιλα
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-06 22:47:00

Απίστευτο μέταλλο ο Παναθηναϊκός - Απαντήσεις για όλα ο Γιοβάνοβιτς - Ανόητη κίνηση Άβιλα

Απίστευτο μέταλλο ο Παναθηναϊκός - Απαντήσεις για όλα ο Γιοβάνοβιτς - Ανόητη κίνηση Άβιλα

Το μαξιλαράκι ασφαλείας για τους Πράσινους, το πέναλτι και οι μεταγραφές. Ο Χρήστος Δημόπουλος γράφει για τον απίστευτο φετινό Παναθηναϊκό, που δεν έχασε το αήττητο ούτε στο χειρότερό του παιχνίδι στη σεζόν.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Όλα στη Λεωφόρο είχαν διαμορφωθεί έτσι, ώστε ο Παναθηναϊκός να γνωρίσει την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός καλύτερος, βρήκε γκολ σε κρίσιμο σημείο χρονικό λίγο πριν το τέλος (84’) με τον Μπιέλ, την ίδια στιγμή που στους Πράσινους δεν πήγαινε τίποτα καλά. Μεταξύ των άλλων αγωνιστικών, είχε χάσει και τον Παλάσιος που έγινε αναγκαστική αλλαγή νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο.

Σε αυτές τις συνθήκες, λοιπόν, το Τριφύλλι βρήκε την άκρη. Ξανά! Αυτή τη φορά δεν ήταν κεφάλια του Σποράρ στο 90+2’, ήταν πέναλτι του Σλοβένου στο 103’. Σε μια παράβαση, που ο Άβιλα κάνει πάνω στον Ιωαννίδη την πιο ανόητη κίνηση που θα μπορούσε να κάνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής!

Η αύρα που έχει ο φετινός Παναθηναϊκός, το περιβόητο μέταλλο πρωταθλητή, του δίνει κάθε φορά τη λύση. Δεν είναι τυχαίο που όποιες κι αν είναι οι συνθήκες κάθε φορά, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ΠΑΝΤΑ μια απάντηση. Κι όλα αυτά συμβαίνουν, σε έναν πρώτο γύρο που οι Πράσινοι μετρούν τρεις ρήξεις χιαστών και συνεχείς τραυματισμούς σχεδόν ΚΑΘΕ εβδομάδα.

Το +10 που διατηρεί το Τριφύλλι από τον Ολυμπιακό, είναι ένα μεγάλο μαξιλαράκι ασφαλείας. Τέτοιο, που κανείς ούτε φανταζόταν πριν ξεκινήσει τον Αύγουστο το πρωτάθλημα. Πλέον, η ομάδα καλείται να τελειώσει ιδανικά τον πρώτο γύρο σε Αγρίνιο (με Παναιτωλικό) και Λεωφόρο (με Ατρόμητο) και ενισχυμένοι μετά με μεταγραφές μετά το Μουντιάλ, να διεκδικήσουν ακόμα πιο δυνατά το μεγάλο στόχο. Το όνειρο κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος.
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" Βρέντζου για αποχώρηση του Ολυμπιακού από το Πρωτάθλημα!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags