Facebook Pixel Συμφωνία Κάκου-Βαρούχα για το πέναλτι: 'Ξεκάθαρη εικόνα...'
| 2022-11-06 23:52:00

Συμφώνησαν Κάκος-Βαρούχας για το πέναλτι - "Ξεκάθαρη εικόνα..." - Σχόλιο για τις καθυστερήσεις (Vid)

Sportdog Team
Συμφώνησαν Κάκος-Βαρούχας για το πέναλτι - "Ξεκάθαρη εικόνα..." - Σχόλιο για τις καθυστερήσεις (Vid)

Πανομοιότυπες οι απόψεις των δύο τηλεκριτικών διαιτησίας για την πολυσυζητημένη φάση του πέναλτι στις καθυστερήσεις του ντέρμπι. Διαβάστε την ανάλυσή τους.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Παναγιώτης Βαρούχας και Τάσος Κάκος σχολίασαν τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι "Αιωνίων", μιάς και οι αποφάσεις του διαιτητή Κέλετ προκάλεσαν μεγάλη συζήτηση.

Στην ανάλυσή του στην Αθλητική Κυριακή, ο ΠαναγιώτηςΒαρούχας συμφώνησε με όλες τις αποφάσεις του Κέλετ στις κρίσιμες φάσεις. Αρχικά μίλησε για μία φάση στο πρώτο ημίχρονο που ο Παναθηναϊκός ζήτησε πέναλτι, τόνισε όμως ότι δεν υπήρξε παράβαση αφού ο Ντόι και ο Βέρμπιτς κοντραρίστηκαν ώμο με ώμο.

Για την πολυσυζητημένη φάση στις καθυστερήσεις, ο παλαίμαχος διαιτητής υποστήριξε ότι ορθώς σφυρίχθηκε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού μετά από παρέμβαση του VAR.

Όπως είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας, ο Άβιλα σήκωσε το χέρι του και χτύπησε τον Ιωαννίδη μεταξύ στήθους και σαγονιού, προκαλώντας την πτώση του. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι η παράβαση έγινε εντός μεγάλης περιοχής.

Ο καθηγητής διαιτησίας πρόσθεσε ότι ο διαιτητής παρέτεινε σωστά το παιχνίδι μετά το πέρας των έξι λεπτών που είχαν υποδειχθεί ως καθυστερήσεις, αφού ο Ολυμπιακός προέβη σε μία αλλαγή κατά τη διάρκεια του έξτρα χρόνου.

Από την πλευρά του, ο Τάσος Κάκος συμφώνησε επίσης με την υπόδειξη πέναλτι.

«Νομίζω είναι ξεκάθαρη η εικόνα. Ο αμυντικός κάνει μία αψυχολόγητη ενέργεια, ο οποίος κοιτάζει τον αντίπαλο, προσπαθεί να τον εμποδίσει να πάει προς τη μπάλα, απλώνει το χέρι του και τον χτυπά.  Ο διαιτητής θεωρεί πως είναι εκτός περιοχής και σφυρίζει για φάουλ. Όμως ο VAR του συνέστησε να κάνει ανασκόπηση και να δει και αυτός πως είναι μέσα στην περιοχή και υπάρχει πέναλτι και ο διαιτητής το έδωσε μετά. Η εικόνα είναι ξεκάθαρη. Απλώνει το χέρι του. Την παράβαση την έδωσε αλλά είναι οριακό αν είναι μέσα ή έξω αλλά το VAR τον βοήθησε να πάρει την απόφαση» , είπε ο Τάσος Κάκος στην εκπομπή του Open.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπάθας: "Καμία περίπτωση πέναλτι, τίναξε το ντέρμπι στον αέρα"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags