Facebook Pixel Ολυμπιακός: Υπογράφει top όνομα ο Μαρινάκης μετά τη Λεωφόρο - Αντεπίθεση, έτσι παίρνει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-07 11:30:00

Υπογράφει top όνομα ο Μαρινάκης μετά τη Λεωφόρο - Αντεπίθεση, έτσι παίρνει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός

του Παναγιώτη Νικολάου
Υπογράφει top όνομα ο Μαρινάκης μετά τη Λεωφόρο - Αντεπίθεση, έτσι παίρνει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός

Γιατί υπάρχει ξεσηκωμός και οι επόμενες κινήσεις διοίκησης-κόσμου! Η εικόνα κόντρα στον Παναθηναϊκό ανέτρεψε το κλίμα που υπήρχε και πλέον τα δύο επόμενα παιχνίδια θεωρούνται κομβικά για τους Πειραιώτες. Ποια θα είναι η επόμενη εντυπωσιακή κίνηση;

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στις δηλώσεις που έκανε μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μεταξύ άλλων ανέφερε πως η ομάδα του έχει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος. Κάτι που σημαίνει ότι πιστεύει πως ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να κάνει την ανατροπή και να πάρει και το πρωτάθλημα,

Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει και στο παρελθόν πως ομάδα, κόσμος και διοίκηση γίνονται ένα όταν διαμορφώνονται δύσκολες συνθήκες. Οπότε ο οργανισμός του Ολυμπιακού μετά το χθεσινό ντέρμπι έχει συσπειρωθεί!

Αυτό ήταν και το μεγαλύτερο κέρδος για τους Πειραιώτες μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου. Μπορεί να μην πήραν το διπλό που άξιζαν, βάσει της εικόνας τους μέχρι την τελευταία φάση, όμως η καλή εμφάνιση της ομάδας του Μίτσελ και τα όσα έγιναν με τη διαιτησία, γύρισαν τούμπα το μέχρι τώρα κλίμα. Αυτό τουλάχιστον βγαίνει τις τελευταίες ώρες και σίγουρα θα αποτυπωθεί καλύτερα από την παρουσία των οπαδών του στα δύο επόμενα παιχνίδι μέχρι τη διακοπή, με Λεβαδειακός εκτός έδρας και ΑΕΚ εντός.

Οι Ερυθρόλευκοι, εφόσον κάνουν και το 2/2 και ασχέτως πώς θα συνεχίσει ο Παναθηναϊκός, απέκτησαν ξανά το δικαίωμα να ελπίζουν ότι θα παλέψουν για τον τίτλο. Αν μείνουν σε απόσταση -10 από την κορυφή και με δεδομένο ότι υπάρχουν και τα πλέι οφ, εκτιμούν πως η διαφορά τους στο γήπεδο δεν είναι μεγάλη. Το αντίθετο μάλιστα. Στο Λιμάνι θεωρούν πως έδωσαν απαντήσεις και ότι απέδειξαν πως ποιοτικά έχουν ανώτερο ρόστερ από τους Πράσινους και απλά χρειάζονται χρόνο!

Επίσης, ο ιδιοκτήτης της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ στην τοποθέτησή του στάθηκε και στην ποιότητα τουρόστερ, εκφράζοντας έτσι και την ικανοποίηση του για κάποιες από τις πολύ ακριβές μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι και τώρα αποδίδουν και στο χορτάρι. Μια από αυτές είναι και αυτή του Χάμες Ροντρίγκες. Εξάλλου, ο Κολομβιανός έδειξε πως θα είναι ο πραγματικός ηγέτης του Ολυμπιακού για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Γενικότερα η άνοδος του Χάμες είναι τέτοια που φαντάζει δεδομένο ότι μετά το Μουντιάλ θα κληθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Ο Χάμες είναι... οάση για το πρωτάθλημα και θα μπορούσε στο ντέρμπι να είχε τουλάχιστον ένα γκολ και μια ασίστ, εάν δεν ήταν σε τρομερή κατάσταση ο Μπρινιόλι.

Ούτως ή άλλως οι άνθρωποι της ομάδας έμειναν ικανοποιημένοι και με άλλα πδοσφαιριστές, όπως ήταν ο Ντόι, ο οποίος είναι μια προσωπική δικαίωση του Μίτσελ! Ενός Μίτσελ που έγινε ακόμη πιο ευτυχισμένος για την άμυνα του χάρη στην ηγετική παρουσία του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Η ουσία είναι πως ο Ολυμπιακός έστειλε το μήνυμα που ήθελε σε άπαντες και ειδικά σε έναν Παναθηναϊκό που είχε το 10/10, ωστόσο τον είχε κλείσει στα καρέ του για αρκετή ώρα.

Το ζητούμενο πλέον είναι να αποφασιστεί από τον Ολυμπιακό να συνεχίσει η ομάδα να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα, να κάνει το 2/2 πριν το Μουντιάλ και να μπορέσει από το 2023 να κάνει επανεκκίνηση για το πρωτάθλημα!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Σχόλιο-φωτιά Καρπετόπουλου για την δήλωση Μαρινάκη και την αποχώρηση Ολυμπιακού (ΒΙΝΤΕΟ)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags