Facebook Pixel Αντώνης Καρπετόπουλος - Βαγγέλης Μαρινάκης: Σχόλιο-φωτιά Καρπετόπουλου για την δήλωση Μαρινάκη και την αποχώρηση Ολυμπιακού (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-07 00:48:00

Σχόλιο-φωτιά Καρπετόπουλου για την δήλωση Μαρινάκη και την αποχώρηση Ολυμπιακού (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σχόλιο-φωτιά Καρπετόπουλου για την δήλωση Μαρινάκη και την αποχώρηση Ολυμπιακού (ΒΙΝΤΕΟ)

Η επόμενη μέρα στο Λιμάνι και η απόφαση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ! Υπάρχει περίπτωση να φύγει από τη Σούπερ Λιγκ η ομάδα του Πειραιά, μετά τα όσα έγιναν στη Λεωφόρο και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό;

Το δικό του σχόλιο για τις ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό, την τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη και τα περί αποχώρησής του από το πρωτάθλημα, κατέθεσε ο Αντώνης Καρπετόπουλος στην αθλητική εκπομπή του MEGA.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μεταξύ άλλων τόνισε χαρακτηριστικά για το γεγονός ότι δεν άλλαξε τίποτα στη βαθμολογία: «Καλά, αν άλλαξε κάτι στη βαθμολογία, ας περιμένουμε να το δούμε στο αυριανό Δ.Σ. Γιατί ενδέχεται να έχουμε μία ομάδα λιγότερη αν αποχωρήσει ο Ολυμπιακός. Όσο για αυτούς που λένε ότι δεν το πιστεύουν, τα μάτια μου έχουν δει τα πάντα. Εγώ δεν αποκλείω τίποτα! Το μπάσκετ, θυμίζω, έφυγε και πήγε οικειοθελώς στην Α2 για περισσότερο από έναν χρόνο. Θα έχουν ενδιαφέρον οι επόμενες ημέρες.

Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με μία έκφραση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία, αλλά με μια διαμαρτυρία, συνολικά, για την κυβέρνηση και για το Μαξίμου. Περνάει σε άλλα επίπεδα η διαμαρτυρία
».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφώνησαν Κάκος-Βαρούχας για το πέναλτι - "Ξεκάθαρη εικόνα..." - Σχόλιο για τις καθυστερήσεις (Vid)

 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags