Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Χαμός με Νικολογιάννη-"Κάρπετ": "Είπες καφενείο τον ΠΑΟ" - "Θα πάρει 4 πέναλτι στα επόμενα ντέρμπι"
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-07 13:43:00

Χαμός με Νικολογιάννη-"Κάρπετ": "Είπες καφενείο τον ΠΑΟ" - "Θα πάρει 4 πέναλτι στα επόμενα ντέρμπι"

Sportdog Team
Χαμός με Νικολογιάννη-"Κάρπετ": "Είπες καφενείο τον ΠΑΟ" - "Θα πάρει 4 πέναλτι στα επόμενα ντέρμπι"

"Άναψαν τα αίματα" ανάμεσα στους δύο δημοσιογράφους. Τι είπαν για το χθεσινό ντέρμπι και τη διαιτησία.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα σε Τάσο Νικολογιάννη και Αντώνη Καρπετόπουλο στον αέρα του bwinΣΠΟΡFM 94,6 για το χθεσινό ντέρμπι στη Λεωφόρο.

Αρχικά, ο Νικολογιάννης τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν δικαιούται να μιλά περί «σφαγής» και «στημένης διαιτησίας» στο ματς με τον Παναθηναϊκό, με τον Καρπετόπουλο να απαντάει ότι οι Πράσινοι θα πάρουν ακόμα 4 πέναλτι στα επόμενα ντέρμπι τους.

«Ο Ολυμπιακός έκανε το καλύτερό του φετινό παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός το χειρότερο. Αυτό που κάνει ο Άβιλα στο τέλος είναι για να τραβάς τα μαλλιά σου. Το πέναλτι είναι πεντακάθαρο και οι δηλώσεις που έγιναν στο τέλος είναι για γέλια. Μάλλον ο Μαρινάκης μπέρδεψε τον Καλόπουλο με τον Κέλετ και μίλησε για στημένο διαιτητή», τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Αυτός ήταν στημένος; Που δεν έδωσε πέναλτι στην ανατροπή του Σπόραρ από τον Παπασταθόπουλο και την κόκκινη στον Μπακαμπού; Όταν τα πέναλτι είναι καθαρά πρέπει να δίνονται. Είχαν συνηθίσει 20 χρόνια να βουτάνε και να παίρνουν πέναλτι και τώρα ενοχλούνται με όσα καταλογίζονται σωστά στην εποχή του VAR», πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags