Αν υπήρχαν έστω και κάποιοι τελευταίοι που είχαν πιστέψει τις... αστειότητες για συμμαχία Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, μετά το "αιώνιο" ντέρμπι της Λεωφόρου (θα) κατάλαβαν κι αυτοί. Ο Παναθηναϊκός έχει μόνο ένα σύμμαχο. Τον ίδιο του τον εαυτό!

Η παρούσα διοίκηση στο παρελθόν μπορεί να έχει κάνει πολλά λάθη. Εδώ που βρισκόμαστε τώρα, όμως, προσπαθεί με κάθε κόστος να υπερασπιστεί σωστά το σύλλογο εξωαγωνιστικά. Διότι στα καθαρά αγωνιστικά, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι αυτός που ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι να κάνει με την ομάδα και τους παίκτες του στο γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός σε κάθε επίπεδο, εντός κι εκτός γραμμών, έχει επιστρέψει στο κανονικό του μέγεθος. Αυτό είναι δύσκολο για κάποιους να το συνειδητοποιήσουν, διότι είχαν μάθει το Τριφύλλι τα τελευταία χρόνια σε ρόλο κομπάρσου ή στην καλύτερη απλού ακόλουθου. Αυτά έχουν τελειώσει ωστόσο μια και καλή!

Η προσπάθεια που έκαναν κάποιοι στην αρχή της σεζόν να συνδέσουν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ήταν είτε αποκύημα φαντασίας είτε στοχευμένη παραπληροφόρηση για να διχαστούν οι Πράσινοι. Αλλά πλέον είναι από τις στιγμές, που λέμε ότι είδαν και οι... τυφλοί.