Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έρχονται συζητήσεις στη διακοπή του Μουντιάλ - Υπογραφές με τρεις παίκτες ο Παναθηναϊκός!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-08 22:45:00

Έρχονται συζητήσεις στη διακοπή του Μουντιάλ - Υπογραφές με τρεις παίκτες ο Παναθηναϊκός!

Έρχονται συζητήσεις στη διακοπή του Μουντιάλ - Υπογραφές με τρεις παίκτες ο Παναθηναϊκός!

Πέρα από τις μεταγραφές, στον Παναθηναϊκό θ' ασχοληθούν έντονα προσεχώς και με τις πρόωρες επεκτάσεις συμβολαίων, παικτών των οποίων τελειώνουν τα συμβόλαια το καλοκαίρι και θέλουν να τους κρατήσουν τη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός: Όπως έχουμε επαναλάβει η ανανέωση του Αϊτόρ είναι μία από τις βασικές προτεραιότητες για τον Παναθηναϊκό, ακόμα και μετά το σοβαρό τραυματισμό και τη ρήξη χιαστών που υπέστη στο ματς με τον Άρη. Σε αντίθεση με το τι κάνει συνήθως σε ζητήματα επεκτάσεων, αυτή τη φορά το κλαμπ θέλει να δώσει τα χέρια όσο το δυνατόν νωρίτερα με τον Ισπανό και τους υπόλοιπους που τελειώνουν τα συμβόλαιά τους, διότι με τη χρονιά που κάνουν αρκετοί το ενδιαφέρον γύρω τους θα ενταθεί.

Παράλληλα, όμως, στα "θέλω" του συλλόγου συμπεριλαμβάνονται και οι επόμενοι που θα καθίσουν στο τραπέζι με τη διοίκηση. Αυτοί είναι κατά σειρά οι Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Ρούμπεν. Ο Ολλανδός στόπερ είναι ξεκάθαρα από τους ηγέτες του Παναθηναϊκού και ταυτόχρονα, ένα από τα καλύτερα στόπερ (αν όχι το κορυφαίο) του πρωταθλήματος. Το συμβόλαιό του τελειώνει εξίσου το καλοκαίρι και ο κόσμος δεν θα ήθελε να σκέφτεται καν ενδεχόμενο να μην συνεχίσει στην ομάδα. Και οι δύο πλευρές, πάντως, έχουν καλή διάθεση για να δώσουν τα χέρια σε μια νέα συμφωνία.

Ο Κουρμπέλης επίσης κάνει πολύ καλή σεζόν φέτος και είναι άξιο αναφοράς, ότι έχει γυρίσει καλύτερος απ' ότι ήταν πριν τη σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε. Μαζί με τον Πέρεθ και τον Τσέριν έχουν δημιουργήσει μία δυνατή τριπλέτα στον άξονα, κάτι που ο Παναθηναϊκός αξίζει να διατηρήσει. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει το συμβόλαιο του "Κούρμπε" να ανανεωθεί.

Η τρέχουσα συμφωνία του παίκτη με την ΠΑΕ εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι. Ο αρχηγός αμείβεται ετησίως με ένα ποσό της τάξης των 550 χιλ. ευρώ, ένα νούμερο κοντά στο οποίο θα μπορούσε να κλείσει και ένα νέο συμβόλαιο. Ακόμα δεν έχει ξεκινήσει κάποια κουβέντα, αλλά είναι δεδομένη η καλή ξανά πρόθεση και των δύο πλευρών να συνεχίσουν μαζί τη συνεργασία τους. Πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν και για τον Ρούμπεν, με τον Ισπανό να έχει βρει όλα όσα έψαχνε στην Αθήνα. Οι συζητήσεις με όλους αναμένεται να πένα ένα βήμα πιο μπροστά κατά τη διακοπή του Μουντιάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφώνησαν Κάκος-Βαρούχας για το πέναλτι - "Ξεκάθαρη εικόνα..." - Σχόλιο για τις καθυστερήσεις (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags