Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Χρόνια έχω να δω τέτοιο παίκτη στην Ελλάδα - Πρωτάθλημα με Μίτσελ αν... - Χειρότερος όλων ο ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-10 15:12:00

"Χρόνια έχω να δω τέτοιο παίκτη στην Ελλάδα - Πρωτάθλημα με Μίτσελ αν... - Έβγαλε τον περιπατητή"!

του Γιώργου Κτενά
"Χρόνια έχω να δω τέτοιο παίκτη στην Ελλάδα - Πρωτάθλημα με Μίτσελ αν... - Έβγαλε τον περιπατητή"!

Ο παίκτης-κλειδί των Πειραιωτών και πώς μπορεί να πάρει τον τίτλο! Ποιοι ξεχώρισαν για τους Πειραιώτες στο διπλό με τον Λεβαδειακό, η κλάση των Μπιέλ-Χουάνγκ-Χάμες, η σταθερότητα των Πασχαλάκη-Ρέτσου και το... restart στη διακοπή του πρωταθλήματος.
 

Ολυμπιακός: Το παιχνίδι των Πειραιωτών στη Λιβαδειά σχολίασε μέσω του sportdog o Γιάννης Καντάς, δημοσιογράφος και προπονητής από τη Λιβαδειά, που παρακολούθησε το παιχνίδι από το γήπεδο.

Πώς είδε τον Χάμες, τι έχει αλλάξει στον Ολυμπιακό ο Μίτσελ και ποια είναι η άποψη που έχει σχηματίσει για τους τέσσερις μεγάλους του πρωταθλήματος, με βάση την εικόνα που είχαν εναντίον του Λεβαδειακού; Οι απαντήσεις ακολουθούν. 

"Έχω πολλά χρόνια να δω παίκτη σαν τον Χουάνγκ - Σταθερός ο Ρέτσος - Αυτή είναι η θέση του Μπιέλ"

"Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος, με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, με στόχο τις αλλαγές παιχνιδιού και να πηγαίνει σε μονομαχίες 1 με 1, με περισσότερες επιθέσεις από την αριστερή πλευρά. Όπως και οι μπαλιές στην πλάτη της άμυνας, με όλο το παιχνίδι να περνάει από τον Χάμες. Ο Χουάνγκ έκανε απίστευτα χιλιόμετρα, είναι παίκτης-κλειδί στον Ολυμπιακό γιατί βρίσκεται παντού, βοηθάει αμυντικά και επιθετικά, είχα πολλά χρόνια να δω τέτοιον παίκτη. Και καλύπτει το κενό τού Χάμες που είναι περισσότερο στο δημιουργικό σκέλος. Ο Λεβαδειακός στο πρώτο ημίχρονο είχε λανθασμένο σχηματισμό και από τύχη δεν καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο", ανέφερε, αρχικά, ο Γ. Καντάς στο sportdog και στη συνέχεια πρόσθεσε

"Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές τού Δούμτσιου και του Γιαννιώτα, ειδικά του Δούμτσιου που έβγαλε έξω τον περιπατητή Πέτρε, η αλλαγή σχηματισμού σε 5-4-1 και με τον Βήχο αριστερά που είναι η κλασσική του θέση έκανε πιο απειλητικό τον Λεβαδειακό. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του θεωρώ ότι έδωσε εσκεμμένα χώρο στον Λεβαδειακό και προσπαθούσε με κάθετες μεταβιβάσεις να τελειώσει το ματς. Και θα μπορούσε να το είχε κάνει. Με εντυπωσίασε από τον Ολυμπιακό πλην του Χουάνγκ και ο Ρέτσος, που ήταν πολύ καλός και σταθερος. Όπως και ο Μπιέλ που είναι άλλη ποιότητας παίκτης. Και η θέση του πιστεύω ότι είναι πίσω από τον επιθετικό. Εκεί αν παίζει θα έκανε περισσότερες φάσεις για γκολ".

"Βαρόμετρο ο Χάμες, ξεκλειδώνει άμυνες - Πανέτοιμος ο Πασχαλάκης - Η καλύτερη μεταγραφή"

Πώς είδες τον Χάμες;

"Όσο μπάλα ξέρουμε όλοι μαζί, ο Χάμες ξέρει περισσότερη. Μπορεί να ξεκλειδώσει οποιαδήποτε άμυνα. Βαρόμετρο για τον Ολυμπιακό είναι αυτός ο παίκτης, είναι εγκεφαλικός και ξέρει ανά πάσα στιγμή πού πρέπει να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο".

Ο Πασχαλάκης;

"Είναι πανέτοιμος, είναι η καλύτερη μεταγραφή κάτω από την εστία. Μια φάση έκανε ο Λεβαδειακός, με το ψαλιδάκι, που δεν θα ήταν εύκολα τα πράγματα μετά για τον Ολυμπιακό αν δεν ήταν σε ετοιμότητα".

"Άλλη ομάδα με Μίτσελ ο Ολυμπιακός - Αυτό κάνουν τέλεια ΑΕΚ-Παναθηναϊκός - Χειρότερη ομάδα που πέρασε από τη Λιβαδειά ο ΠΑΟΚ"

Τι έχει αλλάξει ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό;

"Ο Ολυμπιακός είναι άλλη ομάδα από την αρχή τού πρωταθλήματος μέχρι σήμερα! Τώρα ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο. Θεωρώ ότι αν ο Ολυμπιακός βελτίωνε το κομμάτι της ανάκτησης της μπάλας, επιπέδου ΑΕΚ και Παναθηναϊκού που το κάνουν τέλεια, είναι ακόμα μέσα στο πρωτάθλημα. Αν βελτιώσει αυτό στην περίοδο της διακοπής λόγω του Μουντιάλ, θα είναι μέσα στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και ας είναι τόσους βαθμούς πίσω τώρα. Βεβαια να συμπληρώσω ότι με προβλημάτισε ο Ολυμπιακός μετά το 70, δεν ξερω αν ήταν κούραση από το ντέρμπι ή έδωσε χώρο στον Λεβαδειακό. Αλλά στο θέμα τρεξίματα δεν είχε την φρεσκάδα που είχε με τον Παναθηναϊκό". 

Τέλος, πες μου πώς έχεις δει τους τέσσαρις μεγάλους, που όλοι έχουν αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής τον Λεβαδειακό;

"Η ΑΕΚ είναι ομάδα που ξέρει να πρεσάρει και να έχει γρήγορη ανάκτηση της μπάλας και στην καλή της μέρα σε σκοτώνει. Στον Παναθηναϊκό με έχει εντυπωσιάσει η ηρεμία του στις δύσκολες καταστάσεις (ειδικά όταν το σκορ είναι στο 0-0 μετά το 70΄). Ο Ολυμπιακός έχει τακτική προσέγγιση σε κάθε ματς που είναι διαφορετική, με στοχευμένες επιθετικές ενέργειες. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε εδώ χωρίς επιθετικό, ήταν τραγικός, η χειρότερη ομάδα που πέρασε από τη Λιβαδειά γιατί έπαιζε χωρίς επιθετικό".

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα απόφαση Μίτσελ για Μαρσέλο - "Τρελαμένος" ο Βραζιλιάνος στου Ρέντη - Σκάει ανακοίνωση έκπληξη! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags