Facebook Pixel Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός: Η καθιέρωση του Μπερνάρ στο "10" και η κουβέντα για Βέρμπιτς
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-11 10:35:00

Έτσι "απογειώνει" τον Μπερνάρ ο Γιοβάνοβιτς - Η κίνηση-ματ στο Αγρίνιο και η κουβέντα για Βέρμπιτς

Έτσι "απογειώνει" τον Μπερνάρ ο Γιοβάνοβιτς - Η κίνηση-ματ στο Αγρίνιο και η κουβέντα για Βέρμπιτς

Ο λόγος που ο Μπερνάρ έκανε σούπερ δεύτερο ημίχρονο με τον Παναιτωλικό και η εξήγηση για την εικόνα του Βέρμπιτς.

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός: Στο δεύτερο ημίχρονο με τον Παναιτωλικό ο Παναθηναϊκός δεν προχώρησε άμεσα σε αλλαγή, αλλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε δώσει εντολή σε Μπερνάρ και Βέρμπιτς να αλλάξουν πλευρές, με τον Βραζιλιάνο να παίρνει θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης και τον Σλοβένο αντίστοιχα στο δεξί. Σε μία κίνηση που στην πράξη του βγήκε του Σέρβου τεχνικού, καθώς ειδικά ο Βραζιλιάνος έκανε σούπερ δεύτερο μέρος.

Όταν οι Πράσινοι επιτίθενται, ο Γιοβάνοβιτς έχει τον Χουάνκαρ να παίζει ουσιαστικά ως εξτρέμ και όχι σαν μπακ, με τον Μάγκνουσον να καλύπτει αμυντικά τη θέση και αντίστοιχα τον αριστερό χαφ να κλείνει σε ρόλο είτε δεύτερου φορ (βλ. Βέρμπιτς), είτε δεκαριού (βλ. Μπερνάρ). Εν προκειμένω δηλαδή ο Μπερνάρ όταν πέρασε από τα δεξιά στ' αριστερά, του επετράπη να κινηθεί περισσότερα ανάμεσα στις γραμμές και να παίξει κάθετα, δημιουργώντας έτσι ρήγματα στην άμυνα του Παναιτωλικού.

Όσο για τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς τώρα επειδή γίνεται αρκετή συζήτηση για την εικόνα του, ο Σλοβένος κατ' αρχάς έχει αδυναμία να παίζει δεξιά. Μπορεί να το έκανε αναγκαστικά για ένα ημίχρονο στο Αγρίνιο, αλλά πρακτικά δεν βοήθησε. Με Ολυμπιακό και τώρα με τον Παναιτωλικό όντως δεν τα πήγε καλά, όμως μην ξεχνάμε τις πολύ καλές εμφανίσεις του Βέρμπιτς ακριβώς πριν με Άρη και Βόλο. Οπότε, δεν υπάρχει λόγος για ιδιαίτερη ανησυχία ως προς την αγωνιστική του παρουσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε… νέο Σιμάο ο ΠΑΟ, ξεχωρίζει το αστέρι της Πόρτο - "Από στόπερ έγινε χαφ - Γρήγορος με τεχνική"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags