Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Εξέθεσαν Λουτσέσκου οι… άμπαλοι - Φωνές live σε top όνομα - Θα ξεχάσουν τον Τζόλη με Κωνσταντέλια! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-10 23:48:00

Εξέθεσαν Ραζβάν οι… άμπαλοι - Έβαλε τις φωνές σε top όνομα - Ξεχνούν Τζόλη με Κωνσταντέλια! (Vid)

του Λάζαρου Γεωργίδη
Εξέθεσαν Ραζβάν οι… άμπαλοι - Έβαλε τις φωνές σε top όνομα - Ξεχνούν Τζόλη με Κωνσταντέλια! (Vid)

Το μεγάλο στοίχημα σττην Τούμπα και οι μεταγραφές που έρχονται. Οι παίκτες που ήταν… τελειωμένοι και πλέον γίνονται game changers, ο νεαρός ποδοσφαιριστής που δείχνει ότι έχει να δώσει πολλά, ο Σέρβος που δείχνει σε άλλο… γήπεδο και ο Γενάρης που θα κρίνει τους πάντες για τον Δικέφαλο του Βορρά.

ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος του Βορρά αρχίζει και φτιάχνει… ψυχολογία, μιας και πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του και ίσως με τον πιο πειστικό τρόπο φέτος, σε μια πολύ δύσκολη για αυτόν έδρα, που την περασμένη σεζόν είχε χάσει και πλέον με ακόμα ένα τρίποντο, απέναντι στον Βόλο, θα μπορέσει να πάει στη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο στην τέταρτη θέση και να συνεχίσει να ελπίζει. Οι Ασπρόμαυροι ήταν κυρίαρχοι από την αρχή της αναμέτρησης στη Νίκαια και μπορεί να φάνηκε να δυσκολεύονται στην τελική προσπάθεια, όμως με… συνταγή Ιωαννίνων κατάφερε να βρει δύο γκολ σε διάστημα επτά λεπτών και να… καθαρίσει τον αγώνα, με το τρίτο να έρχεται σαν… κερασάκι στην τούρτα στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου.

Φυσικά δεν κυλάνε όλα ρόδινα στον… πλανήτη ΠΑΟΚ. Για ακόμα ένα παιχνίδι η μεσαία γραμμή της ομάδας υπολειτουργεί με τους Σβαμπ και Αουγκούστο, εκτός από ελάχιστες στιγμές, να μην μπορούν να δίνουν βοήθειες στην δημιουργία παιχνιδιού. Το μεγάλο πρόβλημα βέβαια για τον Λουτσέσκου είναι το γεγονός ότι δεν έχει λύσεις ούτε από τον πάγκο για αυτές τις θέσεις κάτι που πρέπει να προβληματίσει τον Ρουμάνο και να κοιτάξει τον Ιανουάριο να δώσει λύσεις που μπορεί να αποδειχθούν καθοριστικές ενόψει της συνέχειας.

Σε αντίθεση βέβαια με τους δύο προαναφερθέντες μέσους του Δικεφάλου του Βορρά ο Φελίπε Σοάρες έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι δείχνοντας με την απόδοσή του ότι στον Ραζβάν Λουτσέσκου ότι ίσως τον έχει αδικήσει. Ο νεαρός Πορτογάλος, για να μπορέσει να βγει το σύστημα, έπαιξε σε άλλη θέση από ότι έχει συνηθίσει, μιας και γύρισε πιο πίσω από το συνηθισμένο 10 που παίζει, όμως ακόμα και εκεί ήταν πολύ καλός. Εκτός το τέρμα που σημειώνει είχε αρκετές στιγμές που βοήθησε στην δημιουργία, δείχνοντας ότι θέλει και ο ίδιος χρόνο για να αποκτήσει ρυθμό και σίγουρα μπορεί να μην πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή που περίμεναν στην ομάδα, με όσα είχαν ακουστεί τον περασμένο Ιανουάριο, όμως σίγουρα μπορεί να δώσει λύσεις.

Την ίδια στιγμή ο Ράφα Σοάρες έβγαλε το τρίτο 90λεπτο σαν βασικός και αρχίσει και δείχνει ότι είναι πολύ χρήσιμος για τον φετινό ΠΑΟΚ. Ο 27χρονος δίνει ταχύτητα στην επίθεση της ομάδας, ενώ αμυντικά δείχνει ότι είναι αρκετά σταθερός, κάνοντας πολύ λίγα λάθη και σίγουρα αν συνεχίσει έτσι είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει βασικός ακόμα και όταν επιστρέψει ο Τσαούσης από τον τραυματισμό του. Ένας ακόμα παίκτης που σίγουρα δείχνει ότι αρπάζει την… ευκαιρία από τα μαλλιά δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Κωνσταντέλια. Ο 19χρονος βλέπει τον Λουτσέσκου να του δίνει φανέλα βασικού για τρίτο σερί παιχνίδι και παρά το γεγονός ότι δεν έχει βρει ακόμα δίχτυα, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο να σκοράρει με το σουτ από το ύψος του πέναλτι, έχει καταφέρει να γίνει επιδραστικός στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο νεαρός είχε συμμετοχή στα τρία γκολ που πέτυχαν οι Ασπρόμαυροι στη Νίκαια, ενώ είναι φανερό ότι όσο περνάει ο καιρός αποκτά και περισσότερη αυτοπεποίθηση και σίγουρα έχει αρχίσει να δείχνει γιατί υπάρχει όλος αυτός ο ντόρος για το όνομά του. Βέβαια δεν μπορούμε να πούμε τα ίδια πράγματα και για τον Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος, αν και ήταν καλύτερος σε σχέση με άλλα παιχνίδια, συνεχίζει την μεγάλη περίοδο ντεφορμαρίσματος που έχει και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που προσπαθεί να παίξει ατομικά, κάνοντας… τρελό τον Λουτσέσκου. Ενδεικτική είναι η φάση που ο Σέρβος σουτάρει από μακριά, μην κάνοντας σέντρα προς τους συμπαίκτες του μέσα στην περιοχή, κάτι που έκανε τον Ρουμάνο να φτάσει μέχρι… τη σέντρα φωνάζοντας προς αυτόν. Πλέον ο ΠΑΟΚ καλείται να κερδίσει τον Βόλο την Κυριακή για πολλούς λόγους.

Ο πρώτος είναι να τον περάσει στη βαθμολογία, αλλά παράλληλα να έχει ηρεμία κατά τη διάρκεια της διακοπής. Παράλληλα να χτίσει ένα σερί που θα μπορέσει να δουλέψει πάνω του ο Λουτσέσκου την περίοδο του Μουντιάλ και να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του, σε κάτι που είναι… μανούλα ο Ρουμάνος. Τέλος είναι δεδομένο ότι δεν έχουν περάσει τα προβλήματα που υπάρχουν στο Δικέφαλο του Βορρά. Η ομάδα… φωνάζει από ανορθογραφίες στο ρόστερ και οι μεταγραφές είναι επιβεβλημένες αν θέλουν να σωθεί η φετινή χρονιά. Ήρθε, λοιπόν, όλοι να σταθούν στο ύψος τους και να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις με στόχο η χρονιά να είναι στο τέλος επιτυχημένη.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα απόφαση Μίτσελ για Μαρσέλο - "Τρελαμένος" ο Βραζιλιάνος στου Ρέντη - Σκάει ανακοίνωση έκπληξη!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags