Facebook Pixel ΑΕΚ - Superleague 2: Ξανά "άσφαιρη" η ΑΕΚ Β’ - "Μπλόκο" από την Ηλιούπολη στο Σεραφίδειο
| 2022-11-12 17:06:00

Ξανά "άσφαιρη" η ΑΕΚ Β’ - "Μπλόκο" από την Ηλιούπολη στο Σεραφίδειο

Sportdog Team
Ξανά "άσφαιρη" η ΑΕΚ Β’ - "Μπλόκο" από την Ηλιούπολη στο Σεραφίδειο

Μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης (1-0) η β' ομάδα της Ένωσης δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε κόντρα στην Ηλιούπολη και έμεινε στο 0-0. Νίκη για τον Απόλλωνα Λάρισας με 1-0 επί του Μακεδονικού στο έτερο ματς του Σαββάτου.

ΑΕΚ - Superleague 2: Έπειτα από την ήττα του Ολυμπιακού Β' με 2-0 από την Καλαμάτα, ούτε η ΑΕΚ Β' μπόρεσε να πάρει τη νίκη καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς γκολ με την Ηλιούπολη.

Στο πρώτο 45λεπτο δεν υπήρξε κάτι το ιδιαίτερο στο ματς. Ναι μεν η Ένωση είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει τους φιλοξενούμενους που με καλή αμυντική τακτική κρατούσαν το μηδέν.

Στο β' ημίχρονο η ΑΕΚ Β' μπήκε με ορμή. Απείλησε στο 48' με τον Μουστακόπουλο, ο οποίος έκανε ωραίο πλασέ με την μπάλα να κτυπτά στο δεξί δοκάρι της εστίας του Περιστερίδη. 

Στα τελευταία λεπτά η ΑΕΚ Β' με ένα σουτ του Γκολφίνου απείλησε, αλλά η μπάλα βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων, ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων η Ηλιούπολη έχασε μοναδική ευκαιρία με κοντινή προσπάθεια του Κρέτσι, ο οποίος δεν βρήκε στόχο, με το 0-0 να παραμένει ως τη λήξη.

ΑΕΚ Β (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Κάτσικας, Τρουμπούλος, Παρράς, Ρουκουνάκης, Μουστακόπουλος (70′ Κορομηλάς), Μαχαίρας (70′ Σκόνδρας), Γερολέμου (84′ Γκολφίνος), Ε. Χριστόπουλος, Κοσίδης

Ηλιούπολη (Παντέλης): Περιστερίδης, Πολίμος, Μπουσάι (67′ Ντίαζ), Κρητικός, Μουριέλ, Γκοτσούλιας, Τσαφταρίδης, Δημητριάδης (57′ Κρέτσι), Βασιλείου (66′ Βάρκας), Μπαστακός, Ματσούκας

ΠΗΓΗ: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το... αστέρι της Σίτι στην ΑΕΚ του Αλμέιδα - "Τρέλανε" τους σκάουτερς - Τον συνέκριναν με Αγουέρο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags