Facebook Pixel Βρήκε τον αντικαταστάτη του Ελίασον ο Αλμέιδα - Έρχεται στην ΑΕΚ άμεσα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-14 16:56:00

Βρήκε τον αντικαταστάτη του Ελίασον ο Αλμέιδα - Έρχεται στην ΑΕΚ άμεσα!

Sportdog Team
Βρήκε τον αντικαταστάτη του Ελίασον ο Αλμέιδα - Έρχεται στην ΑΕΚ άμεσα!

Εξελίξεις στους Κιτρινόμαυρους, που ενισχύονται σημαντικά ενόψει του δεύτερου γύρου της Super League, με παίκτη που προορίζεται να πάρει τη θέση του τραυματία Ελίασον.

Ο Πάολο Φερνάντες έρχεται άμεσα στην ΑΕΚ και θα ακολουθήσει τη μίνι χειμερινή προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία.

Ο δανεισμός του Ισπανού μέσου στον Βόλο θα διακοπεί πρόωρα, με τον παίκτη να εντάσσεται στην Ένωση το πολύ μέχρι τις 26 Νοεμβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες.

Θα ενσωματωθεί στους Κιτρινόμαυρους και θα δουλέψει υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα ξεκινώντας από την μίνι προετοιμασία στην Ολλανδία από 27 Νοεμβρίου εώς 5 Δεκεμβρίου. Στόχος είναι να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να είναι έτοιμος να προσφέρει αμέσως μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Ο Φερνάντες θα έχει δικαίωμα συμμετοχής σε επίσημο ματς για λογαριασμό του Δικεφάλου από την 1η Ιανουαρίου 2023.

Ο βιρτουόζος μέσος προορίζεται ουσιαστικά για αντικαταστάτης του Νίκλας Ελίασον, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Χθες ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με τον Βόλο και το μόνο που μπορώ να πω είναι ευχαριστώ σε όλους, ήταν χαρά μου που μοιράστηκα υπέροχες στιγμές εδώ. Ευχαριστώ για όλα τους προπονητές και το επιτελείο που είχα φέτος ενάμιση χρόνο στον σύλλογο. Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους τους συμπαίκτες μου, αυτή η περίοδος εδώ μαζί σας παιδιά ήταν καταπληκτική και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της! Θα σας παρακολουθώ. Εύχομαι τα καλύτερα», ανέφερε ο Φερνάντες σε μήνυμά του στα social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πλασματικό το +8 του ΠΑΟ - Βασάνισε τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ, όχι όμως να πανηγυρίζει - Έρχεται σερί ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags