Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Υποκλίνονται" στο εξωτερικό για νεαρό του ΠΑΟΚ - "Μοιάζει με τον Ιμόμπιλε" - Δεν είναι ο Κωνσταντέλιας
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-15 15:30:00

"Υποκλίνονται" στο εξωτερικό για νεαρό του ΠΑΟΚ - "Μοιάζει με τον Ιμόμπιλε" - Δεν είναι ο Κωνσταντέλιας

Sportdog Team
"Υποκλίνονται" στο εξωτερικό για νεαρό του ΠΑΟΚ - "Μοιάζει με τον Ιμόμπιλε" - Δεν είναι ο Κωνσταντέλιας

Τεράστιο ντόρο όχι μόνο εντός Ελλάδας, αλλά και στο εξωτερικό έχουν κάνει οι εμφανίσεις νεαρού ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του Βορρά και μάλιστα σε δημοσίευμα τον παρομοιάζουν με τον Ιταλό επιθετικό της Λάτσιο.

ΠΑΟΚ: Ένα από τα πρόσωπα που συζητιούνται αρκετά το τελευταίο διάστημα εντός του οργανισμού ΠΑΟΚ (και όχι μόνο) είναι αυτό του Στέφανου Τζίμα. Ο νεαρός επιθετικός του Δικεφάλου έκανε το μεγάλο άλμα φέτος και από την Κ17 που πέρσι πήρε το πρωτάθλημα κάνοντας «πράγματα και θάματα», πλέον είναι στον ΠΑΟΚ Β, μετά από εισήγηση του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Τζίμας στις αρχές του 2023 – 6 Ιανουαρίου έχει γενέθλια – θα συμπληρώσει τα 17 του και βρίσκεται στον ΠΑΟΚ ήδη μια δεκαετία (!), από τα 7 του έχει ενταχθεί στις ακαδημίες του Δικεφάλου. Γέννημα – θρέμμα ΠΑΟΚ στην κυριολεξία. Θεωρείται πλέον ένας πολλά υποσχόμενος σέντερ φορ, με σωματικά προσόντα και δύναμη που δεν την συναντάς συχνά σε παιδιά της ηλικίας του. Έχει έφεση στο γκολ και ιδιαίτερο στυλ μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ετοιμάζεται για να μπει για τα καλά στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Αποτελεί μια ηγετική φυσιογνωμία στο γήπεδο και παράλληλα, προσγειωμένο παιδί και αριστούχος μαθητής, έπαιξε λίγο στην Κ19 την περσινή σεζόν, κυρίως όμως ήταν μέλος της Κ17 παίρνοντας το πρωτάθλημα στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία και πλέον ανήκει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ Β σχεδόν από την αρχή της προετοιμασίας, παίρνοντας παράλληκα και κάποιες συμμετοχές με την Κ19 του Στέλιου Μαλεζά.

Η ιστοσελίδα footballtalentscout.net που ειδικεύεται στην ανάλυση των ποδοσφαρικών ταλέντων ανά τον κόσμο και αποτελεί ένα χρήσιμο «εργαλείο» για τους σκάουτερς των ομάδων, αναλύει το προφίλ του Στέφανου Τζίμα και κάνει ιδιαίτερη αναφορά για τον νεαρό φορ του ΠΑΟΚ συγκρίνοντας τον με το στυλ του Τσίρο Ιμόμπιλε!

Η αγγλική ιστοσελίδα αναφέρει ότι τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν με αυτά του Ιταλού «μπόμπερ» της Λάτσιο, ενώ επισήμαινει ότι ξεχωρίζουν στο παιχνίδι του, τα καλά τελείωματα, η πίεση, το ένστικτο του, η κίνηση χωρίς την μπάλα και τα πολύ καλά αθλητικά του στοιχεία.

«Ο Στέφανος Τζίμας είναι ένα προιόν των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, μια από τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα που έχουν αναδείξει παίκτες με ιδιαίτερο ταλέντο όπως οι Χρήστος Τζόλης, Γιάννης Μιχαηλίδης, Γιώργος Κούτσιας, Χάρης Τσιγγάρας, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Λευτέρης Λύρατζης και Κωνσταντινός Κουλιεράκης.

Ο Τζίμας θεωρέιται ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα αυτή την στιγμή. Είναι ένα μόνιμο στέλεχος των μικρών εθνικών ομάδων και είναι ο αρχηγός, ο ηγέτης και ο πρώτος σκόρερ της Εθνικής Νέων», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα για τον Στέφανο Τζίμα.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags