Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άγγελος Αναστασιάδης: "Φρένο Άγγελου σε Λουτσέσκου-Μπότο - Όχι στα παλτά - Γιατί αποχώρησε ο Γιώργος - Αποκάλυψη Σαββίδη"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-16 19:28:00

"Φρένο Άγγελου σε Λουτσέσκου-Μπότο - Όχι στα παλτά - Γιατί αποχώρησε ο Γιώργος - Αποκάλυψη Σαββίδη"!

του Γιώργου Κτενά
"Φρένο Άγγελου σε Λουτσέσκου-Μπότο - Όχι στα παλτά - Γιατί αποχώρησε ο Γιώργος - Αποκάλυψη Σαββίδη"!

Ο ρόλος Αναστασιάδη, τα πεταμένα χρήματα και η... αποχώρηση Ιβάν. To sportdog.gr αποκάλυψε την επιστροφή του παλαίμαχου προπονητή στον Δικέφαλο και τώρα παρουσιάζει τα νέα του καθήκοντα στην ομάδα. Ποιος θα είναι ο ρόλος του, γιατί έγιναν αλλαγές στο ΔΣ και τα μηνύματα του ιδιοκτήτη.

ΠΑΟΚ - Άγγελος Αναστασιάδης: Στον Δικέφαλο έχει επιστρέψει και επίσημα ο Έλληνας τεχνικός, καθώς έχει ανακοινωθεί ήδη από την ΠΑΕ ότι θα έχει τον ρόλο τού β΄ αντιπροέδρου.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Νίκο Πετρουλάκη, δημοσιογράφο από τη Θεσσαλονίκη που γνωρίζει άριστα το ρεπορτάζ όλων των ομάδων στη συμπρωτεύουσα, προκειμένου να ερμηνεύσουμε καλύτερα την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη και να δούμε πώς θα είναι η επόμενη μέρα του συλλόγου.

"Υποχρεωμένος ο Λουτσέσκου να συνεργαστεί μαζί του - Δεν θα φέρουν παλτά προπονητής-Μπότο - Αυτόν τον ρόλο θα έχει"

"Το θέμα είναι ότι ο Αναστασιάδης είναι ένα από τα πρόσωπα της οικογένειας του ΠΑΟΚ, με dna ΠΑΟΚ, που αυτή τη στιγμή απουσιάζει από το διοικητικό συμβούλιο και από την ποδοσφαιρική ομάδα", σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε για τον ρόλο που θα έχει στον σύλλογο:

"Ο Άγγελός θα είναι μέλος τού ΔΣ με αρμοδιότητες να ενημερώνει τον πρόεδρο για όσα παρατηρεί και στόχο τη βελτίωση καταστασεων στην ομάδα. Δεν θα μπορεί να κάνει ο,τι γουστάρει πια ο προπονητής και ο Μπότο, για να μην μπορεί να φέρει παλτά κανένας. Θα γίνεται έλεγχος, θα έχει αγωνιστικό πρόσημο η παρουσία του. Αν ο Μπότο θέλει να φέρει τον Κουαλιάτα και να πληρώσει 2 εκατ. ευρώ, θα γίνεται καλύτερη αξιολόγηση και έλεγχος για τα κριτήρια επιλογής. Επομένως επειδή πολλά λεφτά πετιούνται και αποκτώνται παίκτες που δεν παίζουν στην ομάδα, και με δεδομένο ότι ο Αναστασιάδης δεν είναι πια προπονητής, ο Λουτσέσκου δεν έχει κανέναν λόγο για να φοβάται κάτι. Αντίθετα, είναι υποχρεωμένος ο Λουτσέσκου να συνεργαστεί με τον Αναστασιάδη, να του λέει τι θέλει, πώς το θέλει, γιατί ο Άγγελος είναι πιο έμπειρος και ο Αναστασιάδης αναλόγως θα εισηγείται στον πρόεδρο".

"Για αυτό έφυγε από το ΔΣ ο Σαββίδης - Θα ακουστεί ο Άγγελος; - Ποιοι φρέναραν τις εισηγήσεις"

Γιατί ο Γιώργος Σαββίδης δεν είναι στο ΔΣ;

"Ο Γιώργος αποχώρησε γιατί υπάρχει η ιδιαιτερότητα της αντιμετώπισης των Ελληνορώσων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, μετά τον πόλεμο της Ρωσίας με την Ουκρανία. Και θέλουν να κάνουν λίγο πίσω, να μην βρίσκονται στο προσκήνιο ως οικογένεια. Δεν αλλάζει τίποτα, μεγαλομέτοχος είναι ο Ιβάν, ο Γιώργος είναι ο επόμενος μεγαλομέτοχος. Πρέπει αυτή την περίοδο για διάφορους λόγους να μείνουν λίγο πίσω και αυτό θα κάνουν".

Επόμενη μέρα;

"Αυτό που περιμένω να δω είναι ποιος θα είναι ο τελικός ρόλος του Άγγελου, γιατί τα προηγούμενα που είπα για τον ρόλο που θα έχει είναι σύμφωνα με την εκτίμησή μου. Και μετά περιμένω να δω αν θα ακουστεί ο Αναστασιάδης. Γιατί δεν πρέπει να γίνει ο,τι είχε γίνει και με τον Βεζυρτζή, που είχε αναλάβει ανάλογο ρόλο αλλά οι εισηγήσεις του στον Ιβάν δεν είχαν προχωρήσει και τον λόγο ξέρει μόνο ο Σαββίδης και εκείνοι που είχαν φρενάρει τις εισηγήσεις του".

"Ξύδι σε δημοσιογράφους και περίγυρο - Για αυτό μπήκε ο Μουτσάκης" - Φεύγει ο Σαββίδης από την ΠΑΕ;

Με το ευρύτερο περιβάλλον του ΠΑΟΚ και δημοσιογράφους που πιθανώς δεν έχουν καλές σχέσεις με τον Άγγελο, τι περιμένεις;

"Ξύδι!".

Πώς να κλείσουμε;

"Ο Άγγελος είναι τίμιος άνθρωπος, μπορεί να βρει 50 λεπτά στα γραφεία τής ΠΑΕ και να ρωτήσει σε ποιον ανήκουν. Αυτό σημαίνει ότι ο Ιβάν από αυτή την άποψη μπορεί να είναι σίγουρος ότι δεν θα χαθούν χρήματα στις μεταγραφές. Και λόγω εμπειρίας μπορεί να βοηθήσει και στην εξεύρεση χώρου για αθλητικό κέντρο και στη δημιουργία αθλητικού κέντρου. Να συμπληρώσω και για τον Μουτσάκη που είναι κατασκευαστής και θα έχει την επιστασία της κατασκευής τού νέου γηπέδου και την επιστασία της κατασκευής αθλητικού κέντρου. Ταυτόχρονα, όλα αυτά δείχνουν ότι παρά τα όσα λέγονται, ο Σαββίδης είναι εδώ και όχι μόνο δεν αποχωρεί από την ομάδα αλλά ετοιμάζεται για να φτιάξει το γήπεδο και ενισχύει τον σύλλογο με ανθρώπους που μπορούν να τον βοηθήσουν για να φτάσει ψηλά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καλή κίνηση Σαββίδη με Αναστασιάδη - Γι’ αυτό τον έφερε πίσω - Ξέρει τι πρέπει να κάνει στον ΠΑΟΚ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags