Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: "Τρόμαξε" ο Αλμέιδα με τους… 9 Μουντιαλικούς της ΑΕΚ - "Έκοψε" μεταγραφές λόγω Κατάρ ο Γιοβάνοβιτς!
| 2022-11-17 16:48:00

"Τρόμαξε" ο Αλμέιδα με τους… 9 Μουντιαλικούς της ΑΕΚ - "Έκοψε" μεταγραφές λόγω Κατάρ ο Γιοβάνοβιτς!

GOALάρες by Εvaggelistis
"Τρόμαξε" ο Αλμέιδα με τους… 9 Μουντιαλικούς της ΑΕΚ - "Έκοψε" μεταγραφές λόγω Κατάρ ο Γιοβάνοβιτς!

Η αδικία για Μουκουντί-Γκατσίνοβιτς και η μεγάλη διαφορά με Ολυμπιακό. Τo sportdog.gr καταγράφει τους... Έλληνες που ετοιμάζονται να παίξουν μπάλα τις επόμενες ημέρες στα γήπεδα του Κατάρ και εξηγεί γιατί οι Πράσινοι δεν θα έχουν κανέναν παίκτη. Τελικά, δεν ήταν τόσο τυχαίο.

Οι 9 υποψήφιοι Μουντιαλικοί της ΑΕΚ που έγιναν τελικά 5 και... ηρέμησε ο Αλμέιδα. Το «κιτρινόμαυρο» 5-4 επι του Ολυμπιακού, όσον αφορά στην εκπροσώπηση στο Μουντιάλ, που με βάση την «δυναμική» των παικτών είναι... 4-1. Το «μηδέν» του Παναθηναϊκού που δεν...τιμάει το παρελθόν του και η επιθυμία του Γιοβάνοβιτς να μην κάνει μεταγραφές που θα πήγαιναν... Κατάρ. Και πως οι Μουκουντί – Γκατσίνοβιτς αδικήθηκαν χάνοντας το Παγκόσμιο Κύπελλο απο άλλους δυο Σουπερλιγκάτους άσους

 >>> H AEK στέλνει 5 παίκτες της στο Μουντιάλ -Πινέδα/Βίντα/Σιμάνσκι/Χατζησαφί/Μοχαμαντί - έναντι 4 του Ολυμπιακού -Σισέ/Κουντέ και οι δυο Χουάνγκ - με τους ΠΑΟΚ και Άρης να έχουν απο έναν - Ζίφκοβιτς & Ενκουλού αντίστοιχα - και τον Παναθηναϊκό κανέναν!!

>>> Ο Παναθηναϊκός στο παρελθόν και σε παλαιότερα Παγκόσμια Κύπελλα είχε ... σταθερά εκπροσώπηση. Για αυτό του 2022 πάντως ήταν κατά κάποιο τρόπο και επιθυμία / επιλογή του κόουτς Γιοβάνοβιτς - στο καλοκαιρινό μεταγραφικό προγραμματισμό του «τριφυλιού» - να μην αποκτηθούν παίκτες που θα είχαν την σοβαρή προοπτική να τους έχανε για 1,5 μήνα (εκεί μεταξύ Νοεμβρίου -Δεκεμβρίου) λόγω... Κατάρ.

>>> Φανταστείτε το...άγχος του Ματίας Αλμέιδα αν τελικά έχανε στο αντίστοιχο διάστημα εννιά (9) παίκτες του, απο τους οποίους οι περισσότεροι ... βασικούρες!

>>> Γιατί εκτός απο τους 5 «κιτρινόμαυρους» που τελικά πήγαν στο Μουντιάλ, σοβαροί υποψήφιοι ήταν κι άλλοι τέσσερις (4)!!

>>> Ο Τσούμπερ λόγω τραυματισμού δεν πήγε στην Ελβετία. Ο Μουκουντί που βρέθηκε στην προεπιλογή του Καμερούν και είναι - βάσει του wyscout - ο κορυφαίος αριστερός μπακ της Super League, έχασε την κλήση απο τον Ενκουλού (αναπληρωματικός στον Άρη). Όπως και ο σούπερ φορμαρισμένος Μιγιάντ Γκατσίνοβιτς (των 4 γκολ/4 ασιστ) απο τον ντεφορμέ Ζίφκοβιτς του ΠΑΟΚ. Υποψήφιος αλλά με σαφώς μικρότερες πιθανότητες να συμπεριληφθεί στους 26 της Δανίας ήταν ο Γιόνσον...

>>>  Επίσης, η ΑΕΚ μπορεί να υπερτερεί μόλις ένός Μουντιαλικού του Ολυμπιακού (5 με 4 ) αλλά υπάρχει σημαντικότατη διαφορά στο ποιοί είναι αυτοί. Πινέδα – Βίντα – Σιμάνσκι είναι βασικοί/αναντικατάστατοι και παίκτες – καταλύτες στο σύστημα του Αλμέιδα ενώ οι δυο διεθνείς Ιρανοί μοιράζονται την θέση του αριστερού μπακ στην ΑΕΚ!

>>> Σε αντίθεση, δηλαδή, με τον Ολυμπιακό αφού απο τούς τέσσερις δικούς του Μουντιαλικούς, ο μοναδικός βασικός/αναντιματάστατος και παίκτης βαρόμετρο για τους «ερυθρόλευκους» είναι ο Ιν Μπεόν Χουάνγκ!

>>> Τον συμπατριώτη και συνεπώνυμο του Ουί Τζό, όπως και τους Κουντέ/Σισέ ο Μίτσελ δεν τους υπολογίζει ιδιαίτερα  ως καθόλου (για τον δεύτερο γύρο – πλέι οφ). Δεν είναι απίθανο άλλωστε και οι τρεις τους να αποχωρήσουν τον Γενάρη. Και ο Ολυμπιακός, ειδικά για τους Σισέ/Κουντε ... παρακαλάει να κάνουν καλό Μουντιάλ μπάς και έρθουν ενδιαφερόμενες ομάδες με προτάσεις είτε αγιοράς, είτε δανεισμού τους!

>>> Κατά συνέπεια ο χειμερινός μεταγραφικός προγραμματισμός της ΑΕΚ, επι του προκειμένου, μπορεί να αλλάξει  ανάλογα και με ενδεχόμενες... απώλειες λόγω Μουντιάλ!

>>> Για την ιστορία υπάρχουν άλλοι δυο Σουπεριλιγκάτοι αμυντικοί που θα εκπροσωπήσουν Παναιτωλικό και Ατρόμητο αντίστοιχα στοπ Μουντιάλ. Ο Καναδός στόπερ Κορνέλιους και ο Τυνήσιος δεξιός μπακ Κεσχρίντα. Και οι δυο μάλιστα έχουν κάνει καλό πρώτο γύρο, κάτι που δεν έχει περάσει απαρατήρητο απο μεγάλες ελληνικής ομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειώνει" και 2ο μεγάλο όνομα στον Άρη μετά τον Μαντσίνι - Σπουδαία επιστροφή στην ΑΕΚ απο Ελλάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags