Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μπαρτ Σένκεφελντ: Υπόθεση Σένκεφελντ: Όσο χάνεται χρόνος για το νέο συμβόλαιο, τόσο θα μεγαλώνει ο κίνδυνος
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-22 10:59:00

Υπόθεση Σένκεφελντ: Όσο χάνεται χρόνος για το νέο συμβόλαιο, τόσο θα μεγαλώνει ο κίνδυνος

Του Χρήστου Δημόπουλου
Υπόθεση Σένκεφελντ: Όσο χάνεται χρόνος για το νέο συμβόλαιο, τόσο θα μεγαλώνει ο κίνδυνος

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Σένκεφελντ, ωστόσο καλείται να δράσει άμεσα στην υπόθεση του Ολλανδού στόπερ αν δεν θέλει να μπει σε... μπελάδες.

Παναθηναϊκός - Μπαρτ Σένκεφελντ: Παράλληλα με την αναζήτηση μεταγραφικών στόχων η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στον Παναθηναϊκό έχουν να διαχειριστούν και τις υποθέσεις επεκτάσεων για Σένκεφελντ, Αϊτόρ, Ρούμπεν και Κουρμπέλη. Και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές πρόθεση της ΠΑΕ είναι να συνεχίσουν στα πράσινα, αλλά οι διαπραγματεύσεις δεν είναι και αυτό που λέμε... τυπική διαδικασία.

Ειδικότερα όσον αφορά τον Μπαρτ Σένκεφελντ, είναι κοινό μυστικό ότι στο Τριφύλλι επιθυμούν την παραμονή του Ολλανδού κεντρικού αμυντικού. Ανάλογη επιθυμία έχει και ο ίδιος ο παίκτης, αλλά στη μέση υπάρχει και το οικονομικό ζήτημα που πρέπει να συμφωνηθεί κι από τις δύο πλευρές, προκειμένου η εκατέρων καλή πρόθεση να μεταφραστεί σε deal.

Αυτή τη στιγμή δεν θα μπούμε σε θέματα που σχετίζεται αμιγώς με τις συζητήσεις της ΠΑΕ και των εκπροσώπων του Μπαρτ. Αυτό που πρέπει να τονιστεί, όμως, είναι ο παράγοντας του χρόνου. Όσο περισσότερο δηλαδή αργεί ο Παναθηναϊκός να δώσει τα χέρια με τον Σένκεφελντ, τόσο το ενδιαφέρον γύρω του ολοένα και θα αυξάνεται, κάνοντας αυτόματα πιο δύσκολη την διαπραγμάτευση. Και ήδη, το όνομα του 31χρονου στόπερ συμπεριλαμβάνεται στα μπλοκάκια πολλών...

Με τον Αϊτόρ τα πράγματα επίσης υποδηλώνουν αμοιβαία διάθεση για νέο συμβόλαιο. Κι εδώ το οικονομικό είναι μείζον, διότι μιλάμε για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού μέχρι να τραυματιστεί, που με βάση την τρέχουσα συμφωνία του αμείβεται με κάτι λιγότερο από 350 χιλ. ευρώ. Νούμερα που ούτε καν θα μπορούν να συγκριθούν, με αυτά που θα πάρει στο νέο συμβόλαιο εφόσον, φυσικά, έρθει σε συμφωνία με τους Πράσινους.

Τέλος, Κουρμπέλης και Ρούμπεν μοιάζουν λίγο πιο απλές υποθέσεις. Προσοχή δεν λέμε εύκολες, αλλά λιγότερο οριακές από τις αντίστοιχες των Σένκεφελντ και Αϊτόρ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags