Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Πρώην Έλληνας του ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό - Νέος... Πασχαλάκης - "Άναψε φωτιές" ο Καρπετόπουλος!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-24 10:00:00

Πρώην Έλληνας του ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό - Νέος... Πασχαλάκης - "Άναψε φωτιές" ο Καρπετόπουλος!

του Παναγιώτη Νικολάου
Πρώην Έλληνας του ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό - Νέος... Πασχαλάκης - "Άναψε φωτιές" ο Καρπετόπουλος!

Γιατί δεν θα βγαίνει από την 11αδα και πώς θυμίζει ξανά… Χάμες! Όλα ξεκίνησαν από μία ερώτηση στο ραδιόφωνο, η οποία αρκούσε για να «τρέξει» το ρεπορτάζ. Ποιος είναι ο παίκτης και γιατί έχει χάσει τη θέση του στην ομάδα που βρίσκεται.

Η απόκτηση δεξιού μπακ αποτελεί προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό ενόψει Ιανουαρίου, ωστόσο όπως σας έχουμε μεταφέρει στο Sportdog.gr, οι Πειραιώτες αναμένεται να αποκτήσουν επίσης αριστερό μπακ, στόπερ και εξτρέμ. Κι ενώ για το δεξί άκρο της άμυνας έχουν κυκλοφορήσει δεκάδες ονόματα τα τελευταία 24ωρα, για αριστερά τα σενάρια είναι εμφανώς λιγότερο, περιμένοντας ίσως και τις εξελίξεις με τον Μαρσέλο.

Παρόλα αυτά, μία ατάκα ή καλύτερα μία ερώτηση του Αντώνη Καρπετόπουλου στη ραδιοφωνική του εκπομπή, προκάλεσε… αναστάτωση στα ερυθρόλευκα στέκια. Ο γνωστός δημοσιογράφος λοιπόν, στη συζήτηση με τον Κώστα Νικολακόπουλο ρώτησε για τον Δημήτρη Γιαννούλη και επέμενε αν… τρέχει κάτι, με τον «ερυθρόλευκο» ρεπόρτερ να ξεκαθαρίζει πως ποτέ δεν έχει ακούσει τίποτα.

Ωστόσο, ο διάλογος τους και κυρίως το… παρελθόν, καθώς ο Καρπετόπουλος είχε κάνει κάτι ανάλογο και το καλοκαίρι (θυμηθείτε ΕΔΩ) όταν σε ανύποπτο χρόνο είχε ρωτήσει για τον Χάμες Ροντρίγκες και τελικά, κάποιες μέρες αργότερα ήρθε στο Λιμάνι, αρκούσαν για να φουντώσουν τα σενάρια.

Ακούστε στο 3.30’’:

Άλλωστε, ο Γιαννούλης δεν διανύει την καλύτερη του περίοδο στη Νόριτς, καθώς μπορεί να επέστρεψε στις αρχές Οκτωβρίου από τον δίμηνο τραυματισμού του στον αστράγαλο, όμως από τότε έπαιξε ελάχιστα. Συγκεκριμένα, έπαιξε μία φορά βασικός για 70’ λεπτά και δύο πέρασε αλλαγές για 20’, ενώ είδε τρία ματς από την εξέδρα, όντας εκτός αποστολής.

Οι ετήσιες αποδοχές του στη Νόριτς είναι κοντά στο 1.200.000 ευρώ και έχει συμβόλαιο ως το 2024. Στο αγγλικό κλαμπ ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ είχε κοστίσει συνολικά 8.700.000 ευρώ (loan και transfer fee) και σίγουρα αποτελεί μία μεγάλη επένδυση. Ο ίδιος μέχρι το περασμένο καλοκαίρι δεν ήταν θετικός να γυρίσει στην Ελλάδα, όμως δεν αποκλείεται ο πραγκωνισμός του να έχει αλλάξει τα δεδομένα. Άλλωστε, εάν ερχόταν στο Λιμάνι είναι πολύ πιθανό να έπαιρνε τη… φανέλα του βασικού σπίτι!



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γιατί όχι Ολυμπιακός για Κριστιάνο;" - Η ομάδα φαβορί για να υπογράψει και το "χρυσό" συμβόλαιο! 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags