Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μαρσέλο: "Ψαλίδι" στα 3 εκατομμύρια του Μαρσέλο - Συμφωνία με Μίτσελ - Στο αεροπλάνο για Ισπανία ή… Χετάφε!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-24 13:48:00

"Ψαλίδι" στα 3 εκατομμύρια του Μαρσέλο - Συμφωνία με Μίτσελ - Στο αεροπλάνο για Ισπανία ή… Χετάφε!

του Γιώργου Κτενά
"Ψαλίδι" στα 3 εκατομμύρια του Μαρσέλο - Συμφωνία με Μίτσελ - Στο αεροπλάνο για Ισπανία ή… Χετάφε!

Ο "μνηστήρας" για τον Βραζιλιάνο και οι νέες αποχωρήσεις στο Λιμάνι. Η ομάδα που ενδιαφέρεται για τον άσο του Ολυμπιακού, τα χρήματα του συμβολαίου του και γιατί δεν παίζει ως αριστερός μπακ. 

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας παραμένει το θέμα του Μαρσέλο, καθώς μετά από την αποχώρηση του Σίμε Βρσάλικο, ο Βραζιλιάνος είναι επίσης υποψήφιος για να λύσει άμεσα το συμβόλαιό του.

Μονο που για την ώρα συνεχίζει να βρίσκεται στου Ρέντη κανονικά και, όπως όλα δείχνουν, η υπόθεσή του δεν αποκλείεται να τραβήξει λίγο και, χρονικά, να προηγηθούν άλλες αποχωρήσει. Μάλιστα, όπως φάνηκε και από το τετ α τετ που είχε με τον Μίτσελ, δεν αποκλείεται να ταξιδέψει και στην Ισπανία για την προετοιμασία.

Από το να φύγει, όμως, μέχρι να βρεθεί η σωστή φόρμουλα και το κατάλληλο τάιμινγκ για να γίνει αυτό, υπάρχει διαφορά. Γιατί ναι μεν και ο Βρσάλικο είναι μεγάλος παίκτης, με γαλόνια στην Ατλέτικο Μαδρίτης, και έφυγε από τους πρώτους, αλλά ο Μαρσέλο είναι άλλο πράγμα - Πριν από ελάχιστους μήνες σήκωσε το Champions League με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας.

Άλλο συμβόλαιο, ρήτρες κ.λπ. υπέγραψε ο ένας, και διαφορετικό ο άλλος. Όπως και άλλο εκτόπισμα έχει ο ένας (και κατά συνέπεια χρειάζεται διαφορετική διαχείριση/προστασία) και διαφορετικό ο άλλος. Αυτονόητα πράγματα.

Κάπου εδώ είναι που έχει βρεθεί στο ρεπορτάζ τού Ολυμπιακού η Χετάφε, ως ομάδα από την Ισπανία που έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μαρσέλο. Είναι όμως έτσι ή γίνεται προσπάθεια για να δημιουργηθεί ένα ευνοϊκό κλίμα (προφανώς δεν εννοούμε μόνο εντός συνόρων) για να γίνει πιο βελούδινο το διαζύγιο;

"Γιατί δεν τον απέκτησε το καλοκαίρι; - Με τίποτα 3 εκατ. ευρώ συμβόλαιο - Ψάχνει για αριστερό μπακ"

Το sportdog επικοινώνησε με τον Βαγγέλη Λυκάκη, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ισπανικό ποδόσφαιρο, για να συλλέξουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για αυτό το ξαφνικό ενδιαφέρον της Χετάφε για τον Μαρσέλο. 

"Μπορεί να ασχοληθεί με τον Μαρσέλο η Χετάφε, αλλά το θέμα είναι αν το θέλει. Γιατί αν όντως ενδιαφέρεται για τον Μαρσέλο, γιατί δεν τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι; Ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει παίξει καθόλου στον Ολυμπιακό - Όλοι το γνωρίζουν αυτό, δεν είναι κάτι που κρύβεται για έναν τόσο γνωστό ποδοσφαιριστή. Στην Ισπανία, πάντως, δεν γράφουν τίποτα για Μαρσέλο και Χετάφε", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος. 

Ο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό έλαβε ένα τεράστιο πριμ υπογραφής και το συμβόλαιό του, ετησίως, ήταν κοντά στα 3 εκατ. ευρώ σύμφωνα με όσα είχε γράψει ο Τύπος. Μπορεί να δώσει η Χετάφε αυτό το ποσό;

"Με τίποτα. Αν έδινε τέτοιο ποσό θα το έδινε για κάποιον ποδοσφαιριστή-πρότζεκτ, που θα μπορούσε λίγα χρόνια να αλλάξει την τιμή του και με πώληση να φέρει έσοδα. Όχι για έναν παίκτη που 34 ετών και στην αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται τώρα ο Μαρσέλο".

Όταν είχε έρθει στον Ολυμπιακό, είχε γίνει γνωστό ότι δεν θα παίξει αριστερός μπακ αλλά στα χαφ. Η Χετάφε πού ψάχνει για ενίσχυση;

"Αριστερό μπακ ψάχνει, για αυτό ίσως συνδέθηκε το όνομα του Μαρσέλο με την ομάδα. Είχαν πουλήσει το περασμένο καλοκαίρι τον Ολιβέιρα στη Νάπολι, έφεραν στη θέση του έναν Αργεντινό, αλλά δεν τους έχει βγει ακόμα". 

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώην Έλληνας του ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό - Νέος... Πασχαλάκης - "Άναψε φωτιές" ο Καρπετόπουλος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags