Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Βρήκε… νέο Ομάρ ο Ολυμπιακός - Αντοχές, ταχύτητα, τρεξίματα - Με 4 εκατομμύρια έρχεται Ελλάδα"
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-24 17:50:00

"Βρήκε… νέο Ομάρ ο Ολυμπιακός - Αντοχές, ταχύτητα, τρεξίματα - Με 4 εκατομμύρια έρχεται Ελλάδα"

του Γιώργου Κτενά
"Βρήκε… νέο Ομάρ ο Ολυμπιακός - Αντοχές, ταχύτητα, τρεξίματα - Με 4 εκατομμύρια έρχεται Ελλάδα"

"Ο καλύτερος μπακ που ήρθε τα τελευταία χρόνια, αλλά..."! Ποιος είναι ο παίκτης που ξεχωρίζει στη μεταγραφική λίστα των Πειραιωτών και γιατί η περίπτωσή του θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη.

Ολυμπιακός - Τζορτζ Μπάλντοκ: Σε εξαιρετική φόρμα φαίνεται ότι βρίσκεται ο διεθνής Έλληνας αμυντικός τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με αποτέλεσμα το όνομά του να βρεθεί ξανά στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών που έτσι κι αλλιώς ψάχνουν για δεξιό μπακ.

Ο Μπάλντοκ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και φέτος έχει, ήδη, 20 ματς με τη φανέλα της (όλα ως βασικός), ενώ έχει πιστωθεί 1 γκολ και έχει βγάλει μια αίστ.

Η τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 4 εκατ. ευρώ και στα 29 του χρόνια μοιάζει έτοιμος για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Αριστοτέλη Σαββίδη, που παρακολουθεί το αγγλικό ποδόσφαιρο, για κουβέντα γύρω από την περίπτωση του Μπάλντοκ.

"Σύγχρονος μπακ, γρήγηρος και ταχυδυναμικός - Θυμίζει Ομάρ - Αντοχές, ταχύτητα, τρεξίματα"

"Είναι πολύ καλός, σε καλή ηλικία, είναι σύγχρονος μπακ, γρήγορος, ταχυδυναμικός, ανεβαίνει στις πλευρές συχνά, είναι καλός σε 4άδα κυρίως αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να παίξει και σε 3άδα. Μπορεί να παίξει καλά μπροστά και πίσω, αλλά είναι πιο καλός μπροστά", σχολίασε ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Είναι μπακ τύπου Ομάρ, του μοιάζει κιόλας στο στιλ γιατί έχει αντοχές, ταχύτητα, τρεξίματα και καλές αποφάσεις. Είναι παίκτης που μπορεί να δώσει πράγματα. Ο Ομάρ ήταν καλύτερος συνολικά, αλλά και ο Μπάντλοκ είναι πολύ καλός".

 

"Καλύτερος από Λαλά, Βρσάλικο, Ρέαμπτσιουκ - Δίνει 4 εκατ. ο Ολυμπιακός - Θα φύγει από Αγγλία;"

Τι κάνει φέτος;

"Έχει 20 ματς ως βασικός, παίζει αρκετά, είναι σε ομάδα που όλα δείχνουν ότι φέτος θα διεκδικήσει την άνοδο".

Μπορεί να ξεχωρίσει στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού;

"Αν μπορεί στην Τσάμπιονσιπ και Πρέμιερ Λιγκ, γιατί να μην μπορεί στον Ολυμπιακό; Δε νομίζω, άλλωστε, ότι υπήρξαν καλύτεροι μπακ στον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια: Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Βρσάλικο δεν ήταν καλύτεροι".

Η τιμή του φαίνεται ότι είναι, μίνιμουμ, στα 4 εκατ. ευρώ.                                                   

"Θεωρώ ότι τα 4 εκατ. ευρώ είναι ποσό που μπορεί να δώσει ο Ολυμπιακός, ειδικά για παίκτη με ελληνικό διαβατήριο. Αλλά θα τα δώσει; Γιατί είναι ζήτημα το να φύγει ένας παίκτης από ομάδα τής Τσάμπιονσιπ που διεκδικεί άνοδο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ψαλίδι" στα 3 εκατομμύρια του Μαρσέλο - Συμφωνία με Μίτσελ - Στο αεροπλάνο για Ισπανία ή… Χετάφε!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags