Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μπιλάλ: "Όργια" Μπιλάλ με τον Παναθηναϊκό Β’ - Τρίβει τα χέρια του ο Γιοβάνοβιτς! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-25 17:29:00

"Όργια" Μπιλάλ με τον Παναθηναϊκό Β’ - Τρίβει τα χέρια του ο Γιοβάνοβιτς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Όργια" Μπιλάλ με τον Παναθηναϊκό Β’ - Τρίβει τα χέρια του ο Γιοβάνοβιτς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το wonderkid του Παναθηναϊκού έλαμψε με την β' ομάδα των Πράσινων, πέτυχε δύο γκολ απέναντι στον Ηρακλή και απέδειξε πόσο λαμπρό μέλλον μπορεί να έχει, αν συνεχίσει να δουλεύει ανάλογα σκληρά. Πέρασε με διπλό από την Θεσσαλονίκη το Τριφύλλι με τέρμα του Σαρδέλη στο 90+1'.

Παναθηναϊκός - Μπιλάλ Μαχάρ: Μεγάλο διπλό επί του Ηρακλή πήρε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε με το τελικό 3-2 στη Θεσσαλονίκη. Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους Πράσινους ήταν ο Μπιλάλ, που με δύο δικά του γκολ το... wonderkid του συλλόγου έβαλε τις βάσεις για το δεύτερο τρίποντο του Τριφυλλιού στη Super League 2.

Ο Ηρακλής μπορεί να προηγήθηκε στο 13' με τον Τόμας, όμως τα δύο γκολ του Μπιλάλ σε 34ο και 43ο λεπτό ανέτρεψαν το σκορ υπέρ του Παναθηναϊκού. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στην ισοφάριση με πέναλτι του Μελούνοβιτς στο 54', όμως η ομάδα του Αντωνίου είχε απάντηση λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης.

Συγκεκριμένα σε μία αντεπίθεση στο 90+1' ο Σαρδέλης βγήκε στο τετ-α-τετ απέναντι στον Βελλίδη, τσίμπησε την μπάλα με το δεξί "μυτάκι" και έστειλε έτσι την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-2 και το διπλό του Παναθηναϊκού.

Ηρακλής: Βελλίδης, Πανάγου, Παπαστεριανός, Χρουσιέλ (46’ Κωστούλας), Βιτλής, Σίλβα (90’ Κουντουριώτης), Πατράλης, Τόμας, Γιουμπιτάνα, Τότσκα (46’ Μανουσάκης), Αλεξιτς (46’ Μελούνοβιτς).

Παναθηναϊκός Β: Ξενόπουλος, Ρόμπι, Σιδεράς, Μαρτίνης, Τουρκοχωρίτης (66’ Ανδρικόπουλος), Εμπό, Βουτσάς, Ηλιάδης (59’ Σερπέζης), Τερεζίου (75’ Κρυπαράκος), Αθανασακόπουλος (75’ Καραμπάς), Μπιλάλ (66’ Σαρδέλης).

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags