Facebook Pixel (Vid) Μπιλάλ Αμπντελραχμάν: Το "αστέρι" του ΠΑΟ με χάρισμα στα γκολ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-29 14:30:00

Το "αστέρι" ΠΑΟ έχει... χάρισμα στο γκολ - Το κοινό παρελθόν με Σαλάχ και η πίστη του Ιβάν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το "αστέρι" ΠΑΟ έχει... χάρισμα στο γκολ - Το κοινό παρελθόν με Σαλάχ και η πίστη του Ιβάν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αιγύπτιος που ξεχωρίζει στο Τριφύλλι και το "βαρύ" όνομά του. Ποιος είναι ο νεαρός Μπιλάλ που βρήκε γι' ακόμη μία φορά φέτος δίχτυα με την Κ-19 των Πράσινων; Το Sportdog ανοίγει το φάκελο του σούπερ Αιγύπτιου του Παναθηναϊκού!

Όπως έχουμε επαναλάβει μέσα από το Sportdog, αυτή τη στιγμή, αν κάποιος παίκτης από τα "φυτώρια" του Παναθηναϊκού βλέπει πιο καθαρά την "πόρτα" για την πρώτη ομάδα, αυτός είναι ο Αιγύπτιος Μπιλάλ Αμπντελραχμάν από την Κ-19. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον πιστεύει πολύ και όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα τον δούμε να του δίνει χρόνο συμμετοχής και στην ανδρική ομάδα.

Στο παιχνίδι που έγινε πριν λίγες ημέρες απέναντι στην Τρέντσιν στο "Απόστολος Νικολαΐδης", όπου οι μικροί των Πράσινων επικράτησαν με 2-0, ο νεαρός επιθετικός βρήκε γι' ακόμη μία φορά φέτος δίχτυα. Συγκεκριμένα έπειτα από ωραία ενέργεια του Βολάκη από αριστερά και σέντρα στην περιοχή, ο Μπιλάλ με γυριστή κεφαλιά δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Σλάβιτσεκ για το προβάδισμα των Πράσινων στο ματς.

Αν κάτι κάνει τον Αιγύπτιο να ξεχωρίζει κάπως περισσότερο, είναι οι θέσεις που παίρνει στη μεγάλη περιοχή. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει πια αυτό που λέμε λαϊκά "χασογκόλης" ή "γκολτζής". Υπάρχει ο φορ ο οποίος ξέρει ακριβώς που πρέπει να βρίσκεται, που να κινείται κι από ποιο σημείο να εκτελεί, προκειμένου να βρίσκει μεγάλες φάσεις για γκολ (σ.σ. τα γνωστά στη γλώσσα των analytics xGoals). Από αυτές τις καλές τελικές, άλλωστε, το 40% των προσπαθειών στατιστικά καταλήγει στα δίχτυα. Αυτό το χάρισμα, λοιπόν, το έχει και με τα παραπάνω ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού.

Ο ερχομός στον Παναθηναϊκό και το κοινό παρελθόν με Σαλάχ

Ο μικρός ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία μόλις 15 ετών και ενσωματώθηκε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Ο πατέρας του είναι ο πρώην διεθνής Αιγύπτιος, Μαζχάρ Αμπντελραχμάν, που πέρασε μεταξύ άλλων από Μονακό και Ζαμάλεκ. Παράλληλα, ο Μπιλάλ Αμπντελραχμάν- Ζεενί προέρχεται από τις ίδιες ακαδημίες με τον Μο Σαλάχ, καθώς και οι δύο έχουν ξεκινήσει την πορεία τους από τα τμήματα υποδομής της Αλ Μοκαουλούν!

Μάλιστα σε σειρά συνεντεύξεών του, ο Μπιλάλ του Παναθηναϊκού έχει αποκαλύψει ότι ο Σαλάχ αποτελεί το πρότυπό του: "Το πρότυπό μου είναι ο Σαλάχ, έκανε τις ευρωπαϊκές ομάδες να παρακολουθούν τους Αιγύπτιους ποδοσφαιριστές. Εγώ θέλω να παίξω για μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα στο μέλλον, πιο συγκεκριμένα στην Premier League".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερή ατάκα για Βόλος/ΠΑΟ: "Φοβού τον Μπέο και..." - Να δείξουν σε Αλαφούζο τη ΦΩΤΟ Μελισσανίδη

 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags