Facebook Pixel Στέφανος Τζίμας: Απίστευτος ο Τζίμας! Έγραψε ιστορία για τον ΠΑΟΚ μόλις 16 ετών - Ξεπέρασε τον Κούδα
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-26 17:16:00

Απίστευτος ο Τζίμας! Έγραψε ιστορία για τον ΠΑΟΚ μόλις 16 ετών - Ξεπέρασε τον Κούδα

Sportdog Team
Απίστευτος ο Τζίμας! Έγραψε ιστορία για τον ΠΑΟΚ μόλις 16 ετών - Ξεπέρασε τον Κούδα

Το νέο μεγάλο ταλέντο του Δικεφάλου του Βορρά κατάφερε να δικαιολογήσει τον ντόρο που υπάρχει γύρω από το όνομά του μιας και σε πολύ μικρή ηλικία κατάφερε να γράψει... ιστορία.

Στέφανος Τζίμας: Με κατάρριψη ενός ιστορικού ρεκόρ ξεκίνησε η επαγγελματική καριέρα του νεαρού επιθετικού του ΠΑΟΚ, μιας και με τα δύο γκολ που σημείωσε στην αναμέτρηση της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας , έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου σε επαγγελματικές κατηγορίες, ρεκόρ το οποίο κρατούσε ο Γιώργος Κούδας.

Ο Στέφανος Τζίμας ο οποίος είναι γεννημένος 6 Ιανουαρίου του 2006 σκόραρε σε ηλικία 16 ετών, 10 μηνών και 20 ημερών και «έσπασε» το ρεκόρ του Γιώργου Κούδα, ο οποίος είχε σκοράρει σε ηλικία 17 ετών, 4 μηνών και 9 ημερών ενώ δεύτερος στη λίστα ήταν μέχρι πρότινος ο Κώστας Παναγιωτούδης, ο οποίος είχε σκοράρει σε ηλικία 17 ετών 4 μηνών και 16 ημερών.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα μάλιστα ο νεαρός έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ3.

«Αύριο έχω να διαβάζω μαθηματικά… Έχουμε ρεπό αλλά την Τρίτη στην προπόνηση θα κεράσω κανονικά για τα γκολ μου. Μου το είχαν πει ότι θα μπω και θα σκοράρω. Δεν το σκεφτόμουν, το γκολ θα ερχόταν από μόνο του».

Όσο για το στόχο και το πρότυπο του εντός κι εκτός συνόρων; «Όπως όλα τα παιδιά των ακαδημιών, στόχος μου είναι να παίξω στην πρώτη ομάδα. Μου αρέσει πολύ ο Χάαλαντ και από την Ελλάδα, ο Ολιβέιρα. Θέλω να τους μοιάσω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags