Facebook Pixel Σαουδική Αραβία: Ρίχνουν... άκυρο οι Σαουδάραβες για το Μουντιάλ του 2030 μαζί με Ελλάδα - Επίσημη διάψευση
| 2022-11-26 18:54:00

Ρίχνουν... άκυρο οι Σαουδάραβες για το Μουντιάλ του 2030 μαζί με Ελλάδα - Επίσημη διάψευση

Sportdog Team
Ρίχνουν... άκυρο οι Σαουδάραβες για το Μουντιάλ του 2030 μαζί με Ελλάδα - Επίσημη διάψευση

Πολλές ήταν οι αναφορές σχετικά με την ανάληψη της διοργάνωσης του Μουντιάλ του 2030 από Ελλάδα, Σ. Αραβία και Αίγυπτο, όμως φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Αμπντουλαζίζ μπιν Τούρκι Αλ Φαϊζάλ: Νέα δεδομένα ώστε η Σαουδική Αραβία να διεκδικήσει την ανάληψη της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2030 μαζί με την Ελλάδα ή οποιαδήποτε άλλη χώρα, όπως αναφέρεται ευρέως από τα ξένα ΜΜΕ έδωσε ο υπουργός Αθλητισμού της χώρας.

Όπως είπε στο CNN με αφορμή τη νίκη της Εθνικής του ομάδας επί της Αργεντινής στο Μουντιάλ του Κατάρ οι άνθρωποι της χώρας όχι μόνο δεν έχουν κινηθεί προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση ώστε να αναλάβουν τη φιλοξενία εκείνου που θα γίνει 8 χρόνια μετά έστω με μορφή συνδιοργάνωσης, αλλά παράλληλα θα διεκδικήσουν άλλα τουρνουά.

«Δεν έχουμε κάνει αίτηση για το Μουντιάλ του 2030. Η προσοχή μας είναι στραμμένη στη διεκδίκηση του Πανασιατικού Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών του 2026 και του αντίστοιχου των ανδρών που θα γίνει το 2027. Για αυτό το σκοπό προετοιμάζουμε τις εγκαταστάσεις μας», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Αμπντουλαζίζ μπιν Τούρκι Αλ Φαϊζάλ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags