Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Οι τρεις "εκλεκτοί" του Γιοβάνοβιτς - Πρόταση 2.2 εκατομμυρίων από ΠΑΟ - Βρήκε χαφ στο Μουντιάλ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-27 10:00:00

Οι τρεις "εκλεκτοί" του Γιοβάνοβιτς - Πρόταση 2.2 εκατομμυρίων από ΠΑΟ - Βρήκε χαφ στο Μουντιάλ!

του Νίκου Στεργίου
Οι τρεις "εκλεκτοί" του Γιοβάνοβιτς - Πρόταση 2.2 εκατομμυρίων από ΠΑΟ - Βρήκε χαφ στο Μουντιάλ!

Τα ονόματα της πράσινης λίστας, οι προσφορές και η μεγάλη ευκαιρία. Το Sportdog.gr αποκαλύπτει ποιοι παίκτες εξετάζονται από το Τριφύλλι ενόψει Ιανουαρίου, γιατί ο Σέρβος προπονητής έχει κυκλώσει τις συγκεκριμένες περιπτώσεις, αλλά και το οικονομικό status τους.
 

Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο ότι θα προχωρήσει σε τουλάχιστον μία μεταγραφή τον Ιανουάριο προκειμένου να προσθέσει μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ του και να να θωρακιστεί ώστε να πάει μέχρι τέλους στη διεκδίκηση του Πρωταθλήματος. Η ομάδα έκανε μία αξιοθαύμαστη πορεία στον πρώτο γύρο, είναι μπροστά από τους ανταγωνιστές της και η φετινή σεζόν αποτελεί τεράστια ευκαιρία για την επιστροφή της στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από 12 χρόνια.

Μία ενδεκαδάτη μεταγραφή στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής θεωρείται προτεραιότητα λόγω του τραυματισμού του Αϊτόρ, ωστόσο είναι αρκετά πιθανή και μία προσθήκη στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εξακολουθεί να έχει... κυκλωμένες στο μπλοκάκι του ορισμένες περιπτώσεις παικτών που ακούστηκαν για τους Πράσινους το περασμένο καλοκαίρι. Άλλωστε ο Σέρβος τεχνικός είναι πάντα αυστηρός αναφορικά με τα κριτήρια βάσει των οποίων υποδεικνύει μεταγραφικούς στόχους. Συνεπώς εάν κάποιος παίκτης κάνει το "κλικ" στον προπονητή σημαίνει ότι πραγματικά πληροί τα κριτήριά του στο 100%. Άρα ακόμα κι αν η μεταγραφή δεν γίνει άμεσα, το όνομα του εκάστοτε εκλεκτού παραμένει στη λίστα.

Προ ημερών ο Ευάγγελος Μίχος αποκάλυψε στο Sportdog.gr πως έχει επιστρέψει στην "πράσινη" επικαιρότητα ο Τζόναθαν Οσόριο, τον οποίο απολαμβάνουμε αυτές τις μέρες στο Μουντιάλ 2022. Ο Καναδός διεθνής "έπαιξε" δυνατά για τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι, με τη μεταγραφή να μην προχωρά τελικά και το Τριφύλλι να καταλήγει στην απόκτηση των Τρουιγιέ και Τσοκάι.  



Πρόσφατα ο Οσόριο, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ, δήλωσε ότι είναι ανοιχτός στην προοπτική μετακόμισης στην Ευρώπη και τα σενάρια για νέο "ντου" από τον Παναθηναϊκό δεν άργησαν να φουντώσουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μέσο που αρέσει στον Γιοβάνοβιτς, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό. Σύμμαχος για το Τριφύλλι είναι και το συμβόλαιο του Καναδού στην Τορόντο FC, μιάς και ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου 2022.

Πέραν του Οσόριο, δεν λείπει από τα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και το όνομα του Γιάκομπ Κρίστενσεν. Για τον Δανό μέσο οι Πράσινοι χτύπησαν επανειλημμένως την πόρτα της Νόρτζελαντ, δίχως να βρεθεί η "χρυσή τομή". Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να προσφέρουν 2,2 εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης, δείγμα του πόσο πιστεύουν στον παίκτη!

Το συμβόλαιο του Κρίστενσεν ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2023 και μάλιστα ο 22χρονος άσος φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει, αφού απέρριψε δύο προτάσεις της Νόρτζελαντ για ανανέωση του συμβολαίου του. Όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, πρόκειται για το ιδανικό timing προκειμένου ο Παναθηναϊκός να κάνει νέα προσέγγιση και είτε να αποκτήσει τον Κρίστενσεν από τώρα είτε να τον κλείσει για το καλοκαίρι.

Από τη Σκανδιναβία προέχεται και ο Γιόχαν Χόβε, νεαρός μέσος που ανήκει στην Στρόμσγκοντσετ της Νορβηγίας. Μέσα της πατρίδας του υποστηρίζουν ότι ενόψει Ιανουαρίου ο παίκτης συνδέεται ξανά με τον Παναθηναϊκό, όπως δηλαδή συνέβη και τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 1,3 εκατομμύρια ευρώ και τη φετινή σεζόν μετρά 30 συμμετοχές με τον εντυπωσιακό απολογισμό των 11 γκολ.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στον ΠΑΟ με τον εξτρέμ - "Σπάει" συμβόλαιο ο Αλαφούζος - Δώρο... τίτλου σε Γιοβάνοβιτς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags